Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (549. sayfa)

5 sn
15.199
Cevap
348
Favori
481.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kargo için çok darlanmayın. Sipariş esnasında size verilen tahmini teslimat 11 Şubat gibi çoğunlukla. Bunu görerek sipariş verdi herkes. Bu tarihe kadar gelmezse arayıp şikayet kaydı oluşturun.

• Daha önce kullanan arkadaş olupta bu seriye geçen arkadaşlar varrsa yardımcı olabilrse çok sevinirim

• ardarulez A kullanıcısına yanıt

Bana da mesaj geldi şimdi. Kamu + 512gb Mavi

Peki sitede kargoya verildi yazıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değerli Müşterimiz;
    Samsung.com üzerinden satın aldığınız xxxxxxxxxx-01 Nolu gönderiniz HEPSİJET aracılığı ile tarafınıza teslim edilecektir. Gönderi hareketleri HEPSİJET bilgilendirme mesajı ile iletilecektir. B331

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Malum soruyu soralım. Ne zaman sipariş vermiştin hocam?

• 26 sında kamudan aldim

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Yazmıyor sitede. Bende 24'ünde sipariş verdim.

• SMS geldi DHL'den, 24'ünde almıştım 😎

• Bana da Teslimat için SMS geldi,Gönderi kodunu DHL Sistemine girdiğimde Yurt dışından Yeni Kargoya verildiği görünüyor.Yani Telefonlarımız Yurtdışından gelecek

• 23 ocakta sipariş verdiğimde teslim tarihi 11 şubat gözüküyordu. Şimdi bir kontrol edeyim dedim teslim tarihi 18 şubat yazıyor.  

( Kargo durumu gönderilmeye hazır)

• Hadi hayırlı olsun, bana gelmedi sms. Hepsijet ile geliyorsa bir kaç gün sürer gelmesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sırayla gidiyor o zaman herhalde. ben 30unda almıştım kargoya görece 2-3 gün içinde gelecektir demektir. bekleyip görelim.

• Ben 22'yi 23e başlayan gece verdim sipariş Bi ses soluk yok Gönderime hazır kargo bekliyor görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 3 Şubat 2025; 9:41:40 >
  • Arkadaşlar kargoya teslim belirtirken sipariş verilen tarih, renk, hafıza, var ise kamu bilgisi ekleyelim direkt. Herkes kendisiyle ona göre mukayese edebilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 3 Şubat 2025; 9:45:32 >
  • yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse bir hafta sürer. Mac Mini aldığımda da böyleydi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yunus_60 kullanıcısına yanıt
    Ben baktığımda yurtiçi hocam cuma günü aslında kargoya verilmiş ama dhl pazartesi işlem yapmış gibi. 3 gün kargo da beklemiş benim ki

• mart ayı olan var mı. 31 i akşamı kamudan jetblack rengi aldım 04/03/2025 itibarıyla kargoda diyor. o kadar sürmez herhalde güncellenir mi

• mavi titanyum 512 gb 22 ocak saat 22de verildi ses yok :)

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.