Arkadaşlar kargo için çok darlanmayın. Sipariş esnasında size verilen tahmini teslimat 11 Şubat gibi çoğunlukla. Bunu görerek sipariş verdi herkes. Bu tarihe kadar gelmezse arayıp şikayet kaydı oluşturun. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (549. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Daha önce kullanan arkadaş olupta bu seriye geçen arkadaşlar varrsa yardımcı olabilrse çok sevinirim
-
Bana da mesaj geldi şimdi. Kamu + 512gb Mavi
-
Peki sitede kargoya verildi yazıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değerli Müşterimiz;
Samsung.com üzerinden satın aldığınız xxxxxxxxxx-01 Nolu gönderiniz HEPSİJET aracılığı ile tarafınıza teslim edilecektir. Gönderi hareketleri HEPSİJET bilgilendirme mesajı ile iletilecektir. B331
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum soruyu soralım. Ne zaman sipariş vermiştin hocam?
-
26 sında kamudan aldim
Yazmıyor sitede. Bende 24'ünde sipariş verdim.
-
SMS geldi DHL'den, 24'ünde almıştım 😎
Bana da Teslimat için SMS geldi,Gönderi kodunu DHL Sistemine girdiğimde Yurt dışından Yeni Kargoya verildiği görünüyor.Yani Telefonlarımız Yurtdışından gelecek
23 ocakta sipariş verdiğimde teslim tarihi 11 şubat gözüküyordu. Şimdi bir kontrol edeyim dedim teslim tarihi 18 şubat yazıyor.
( Kargo durumu gönderilmeye hazır)
-
Hadi hayırlı olsun, bana gelmedi sms. Hepsijet ile geliyorsa bir kaç gün sürer gelmesi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sırayla gidiyor o zaman herhalde. ben 30unda almıştım kargoya görece 2-3 gün içinde gelecektir demektir. bekleyip görelim.
-
Ben 22'yi 23e başlayan gece verdim sipariş Bi ses soluk yok Gönderime hazır kargo bekliyor görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 3 Şubat 2025; 9:41:40 >
Arkadaşlar kargoya teslim belirtirken sipariş verilen tarih, renk, hafıza, var ise kamu bilgisi ekleyelim direkt. Herkes kendisiyle ona göre mukayese edebilsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 3 Şubat 2025; 9:45:32 > -
Eğer öyleyse bir hafta sürer. Mac Mini aldığımda da böyleydi.
Ben baktığımda yurtiçi hocam cuma günü aslında kargoya verilmiş ama dhl pazartesi işlem yapmış gibi. 3 gün kargo da beklemiş benim ki
mart ayı olan var mı. 31 i akşamı kamudan jetblack rengi aldım 04/03/2025 itibarıyla kargoda diyor. o kadar sürmez herhalde güncellenir mi
-
mavi titanyum 512 gb 22 ocak saat 22de verildi ses yok :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X