|
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (26. sayfa)
-
-
iPhone 16 PM'de ki silver'a daha çok benzettim ben. Öte yandan koyu maviyi daha çok merak ediyorum. -
-
Dün aynısını düşündüm. S22 ultrayı sırf bu renk için almıştım, sırf rengi için alan çok kişi olur.
-
30k civarına bir cihaz aldım. Çok da memnunum. Aldığım cihaz vivo v40 with zeiss diye geçiyor. Tasarım ve ekran, satın almadan olmazsa olmazım. Bu fiyat bandında en güzel tasarıma sahip cihaz buydu.
-
Mavi, bence Fold 6'daki Navy Blue gibi olabilir. Aslında o da aşırı iyi bir renk olmuştu.
Ben bu kez siyah alırım diye düşünüyordum. Kışın da diğer renkler arkadan bir garip durabiliyor açıkçası ama Fold 6'daki Navy Blue gibi bir şey gelirse bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 3 Aralık 2024; 22:23:37 > -
Evet bir de Easycep olayı var. Açık sçylsyim ben bunlara pahalı cihaz yollamam. Hala şikayeyler devam ediyor ve kesin fiyat kırıyorlar.
Kapıda takas olursa veririm yoksa mecburen dışarıdan satarım. Hepsiburada Getmobil ile çalışıyor ve iPhone lansmanında takip ettiğim kadarıyla herkes memnun gibi. Aslında orada bir ay sonrasına düzgün fiyta düşerse oradan yapılabilir. Onlard ada kapıda takas var ama işte lansman bittikten sonra onlar ek takas desteği vermiyor genelde. Evet, bir de Easycep olayı var. Açık söyleyeyim, ben bunlara pahalı cihaz yollamam. Hala şikayetler devam ediyor ve kesin fiyat kırıyorlar.
Kapıda takas olursa veririm, yoksa mecburen dışarıdan satarım. Hepsiburada Getmobil ile çalışıyor ve iPhone lansmanında takip ettiğim kadarıyla herkes memnun gibi. Aslında orada bir ay sonrasına düzgün fiyata düşerse oradan yapılabilir. Onlarda da kapıda takas var ama işte lansman bittikten sonra onlar ek takas desteği vermiyor genelde.
-
Olacak gibi görünüyor...
Önceki yıllarda olduğu gibi sadece Samsung Store'a özel renk secenekleri olacak muhtemelen. Buna yönelik sızıntılar şöyle;
Daha koyu bir siyah/mavi? renk.
Yeşil renk ve birde rosegold diye tabir edilen pembe tonlarında bir renk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 3 Aralık 2024; 22:39:26 > -
Ben S23U'da yeşil almıştım. Baya güzel renk bence ama işte kılıfta açık kalan kısımları çok kötü görünüyordu. O yüzden kararsızım ama mavisi Navy Blue gibi olursa muhtemelen çok iyi durur. -
-
s25 serisi şimdiye kadar yapmadıkları yazılım ve verimlilik (olan donanımın en iyi şekilde kullanılması) odaklı olacak sanırım. bu şekilde maliyeti de ucuza getirmiş oluyorlar zor durumda gibi samsung. tabiki bunları s25 için yapacaklardır sadece. bu tür konulara önem verenler dışında fark olmayacaktır s24 ve s25 arasında bana kalırsa
-
hocam yurtdisinda yasiyorum bir de calistigim sirketin benefits i var ve samsung lansman etkinliginde guzel indirimler ve + hediyeler oluyor. gecen sene S24U u 980 eur a alabiliyordum lansmanda fakat dizaynini sevmedigimden almamistim. simdi yuvarlatilmis koseli S25U ufaktan goz kirpiyor :) ondan sordum, yorumunuz icin tesekkur ederim.
-
Yurtdışında bayağı iyi kuponlar oluyor. Yalnız ABD'deki kadarını başka bir ülkede görmedim. AB ülkelerindeki bile ABD'deki buyback kampanyalarına söyleniyorlar Reddit'te. Utanmasalar bedavaya verecekler😀 -
gorecegiz hocam, insallah dediginiz gibi olur :)
-
2022 aralik ayinda Yurt dışindanı alinmis ve pasaporta islenmis s22 ultra bir cihaz, s25 ultra çıktığı zaman değişim kampanyasından yararlanabilir mi? Sanki s24 ultrada yararlanamamistim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meçukecu -- 4 Aralık 2024; 12:13:32 > -
3 takvim yılı dolmuş ve her sim karta açılmış ise olabilir.
-
-
Renk seçenekleri yine sıradan ve zayıf geldi bana. Her tarza, her yaşa gidecek çeşit çeşit renkler bekliyorum her zaman. Bazı güzel renklerde bize denk gelmiyor. Mesela s23 ultranın kırmızı rengi içimde ukde kaldı. Kılıfsız kullandığım için cihaz rengi benim için çok önemli
-
Umarım bir sürü renk seçeneği olur, renk seçenekleri hoşuma gider ise ben de şeffaf bir kılıf ile kullanabilirim. -
Mavi rengi buysa üzülürüm. Ben Fold 6'da ki gibi Navy Blue mavisi bekliyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X