< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (27. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 5 Aralık 2024; 11:4:43 >
-
Ya yok artık boşuna mı bekledik yani ne saçma bir şirket ya insanların şikayetlerini kulak ardı edip aynı çamur panelle çıkaracaksa hiç çıkarmasın o cihazı diğer markalar çağ atlarken bunlar maaliyeti bahane edip üst versiyona geçmeye bile cesaret edemiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S25 Ultrayı beklemenin pek anlamı kalmadı o zaman sadece işlemci değiştirip s25 ultra diye piyasaya sürecekler s24 ultra alıp samsung ile hikayemize kaldığımız yerden devam edebiliriz. S25 U içinde beklemeye hemde o kadar para vermeye gerek olmadığı belli olmaya başladı ocak ayına yaklaştıkça...
-
Ya bu sene fahiş fiyatla çıkacak diğer sene 10 katı fiyatla çıkacak bunu da göz önünde bulundurun. adamlar maaliyeti kısma yöneliminde benim pek umudum kalmadı Samsung dan ekrandaki kumlanma olayını çözerek cihazı piyasaya sunarlarsa alır geçerim neden diğer sene daha fazla para verip kalitesiz malzemeli cihazı alayım ki
Hocam sen her rengi alırsın yine 😀
Ben siyah almayı, kılıf kullandığım için istiyordum. Siyah haricinde renklerde kılıftan gözüken kısımları çok çirkin durabiliyor. Grisi S24 Ultra'daki Titanyum Grisi gibi gelirse bu kez almam. Şu an o var açıkçası, ben pek beğenmedim bu rengi. iPhone'daki Titanyum Grisi daha güzel geliyor.
Navy Blue veya böyle bembeyaz bir renk gelirse düşüneceğim.
Kumlanma olmayan cihazi bulmanin bir yolu yok mu?
Seri no, baska ulke uretimi falan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen siyah hariç hepsini denerim diye düşünüyorum
-
Lansmanda kampanyalardan faydalanmak için en az 5 tane e-postayla kayıt yapılır. Online siparişlerde anca bakarak belli olacaktır. Arada sağlamları da vardır denk gelene kadar iade edilecek satın alınacak....
Başka kesin yolu yoktur.
M14 serisi OLED/AMOLED paneller kullanılmıyor. Mura sorununa karşı resmi bir açıklama S25 serileri için birşey yoktur...
-
Hocam Samsung tarafında işler iyi gitmiyor, bu yüzden tasarrufu oynuyorlar , Oppo, OnePlus,Xiaomi vs hepsi yeni panel , batarya (silico carbon, yüksek kapasite daha ince yapıda ) kamera sensörleri vs donanım ve yazılimda inanılmaz sıçrama yaptılar, iddiam idi one ui 7 hazırdı ancak Çinli firmaları görünce Samsung yeniden , sıfırdan yazmaya başladı, 3 ay sonra a16, 2025 Mart -Nisan android 16 beta , Haziran final android 16 gelecek, daha Samsung Android 15 li oneui7 Betasını bile veremedi.s23u son Samsung cihazım, Oppo findx8 veya oneplus13 alıp geçicem büyük olasılıkla.
Şirketin CEO'su özür mektubu aşağıda, son günlerde bazı tesislerini kapattıklarıni okumuştum Twitter da.Bu yüzden s27 ye kadar uzaktan izleme tarafındayım.
https://www.theverge.com/2024/10/8/24265018/samsung-profit-apology-ai-memory-chips
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 5 Aralık 2024; 14:56:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Apple'a geçtim, iphone gidişatı bozdu. Bu sene Samsung'a geçeyim dedim, samsung böyle diyorsunuz. Valla lg g2'den sonra telefon alıp şöyle bir keyfini süremedim.
-
-
One UI 7'nin getirdiği yenilikler arasında dikey kaydırma özelliğide var.
One UI 7 inceleme videosu:SamMobileyoutubeOFFICIAL One UI 7 - COMPLETE Hands On!https://www.youtube.com/watch?si=W3ahocGsCoIYUkUh&v=_YqYOsxrXxw&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 5 Aralık 2024; 16:38:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İzlerken uygulama çekmecesini alfabetik şekilde sıralamak zorundayız sandım, hiç hoşuma gitmemişti. Sonradan bunun opsiyonel olduğunu fark etmiş ve gösterince rahatladım.
Yalnız geçişler baya iyi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 5 Aralık 2024; 17:4:32 > -
İlk defa bu kadar iPhone kadar smooth bir sürüm görüyorum heralde. Sadece kamera hala aynı gibi geçişlerde izlediğim kadarıyla.
Evet beta 1 olmasına rağmen şaşırtıcı şekilde 6.1'den çok daha akıcı görünüyor. Aminasyonlara bakış açısı tamamen değişmiş ve 6.1'de olmayan bir çok yeni animasyon gelmiş. Örneğin yeni sarj animasyonu ve navigasyon bar bence çok güzel.
Samsung'un önceki beta süreçlerini takip etmiş biri olarak sefer çok daha az hatalı bir beta sürecine başlanmış olunması dikkat çekici. Samsung topluluğun hata tespitinden daha çok ince ayara odaklanacağı bir beta süreci olacak gibi görünüyor.
Kamera arayüzündeki en büyük sorun geçmişte de eleştirdiğim gibi bence videoda ki zoom in, zoom out geçişlerinin sert şekilde yapılıyor olması bunun videoya da kötü yansıdığını düşünmüyorum. Ayrıca hala genel kamera arayüzününün daha tepkisel olması gerektiğini düşünüyorum, bununla ve diğer bir kaç konuyla ilgili geri bildirim vereceğim. Umalımda beta süreci bitmeden bunlarda çözülsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 5 Aralık 2024; 20:52:16 >
-
Hocam hala gerideler 😁 şu döngü mükemmel anlatıyor Samsung u, ilk ve son cihazım s23u olacak Samsung tarafında muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Oppo,OnePlus,vivo bunlar sağlam atılım yapan firmalar, özellikle Oppo findx8 serisi çok güzel, yapay zeka tarafında Samsung'un neyi varsa fazlasını koymuşlar ,inceleme videolarından izlediğim gördüğüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görsele katılmıyorum. Çok rahatlıkla sorunların çözülmediği algısını yıkabilirim. One 5'in animasyonları 6.1'den fersah fersah geridedir ve fps atlama sorunlarıyla doludur. Bu gün 6.1 ile artık animasyonlar bence sorun olmaktan çıktı. Burada "sorun olmaktan çıktı" dememdeki kastım bizim gibi teknolojiyi seven ince ayrıntılara önem veren ve üründen maksimumu isteyenler içindir. Yoksa standart kullanıcıların günlük kullanımında sorun teşkil eden bir dönem olduğunu hiç düşünmüyorum.
Gene farkı bir açıdan başka örnekler vereyim, S22 Ultra'da bulunan ekran kavis oranı eleştirildiği için Samsung bunu S23 Ultra'da azaltıp bence oldukça makul bir seviyeye getirmişti fakat sosyal medyada yapılan anketlerde düz ekran tercihi hep ağır bastı ve Samsung bunu da kaldırıp ekranı tamamen düzleştirdi. Ardından boxy diye tabir ettiğimiz köşeli tasarım tartışma konusu oldu oval tasarımın çepte ve elde daha ergonomik olduğu söylendi ve çoğunluk oval tasarımın benimsenmesini istedi. Samsung şimdi de oval tasarıma geçiyor..
Örnekleri artırabilirim ama özelte Samsung müşteri geribildirimlerini dinliyor ve kendi iç dramiklerinin izin verdiği ölçüde bunlara çözüm üretiyor, zaten bu satışlarada yansıyor. S24 serisinin S23 serisinden az satacağını sanmıştım ama öyle olmadı S24 serisi çok daha fazla sattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 10 Aralık 2024; 0:33:47 >
-
Haklılık payı var tabi ama bu kadar da acımasız olmaya gerek yok.. ilk samsung telefonum note 2'ydi. Şu an s24 ultra.. yazılımlar arası gelişim muazzam.. ama bir önceki ile bir sonraki arasında farklar az.. o sebeple bir sonrakinde değil de bir kaç sonraki sürümde ancak çözülüyor sorunlar... ben yazılım boyutuyla razıyın samsungdan.. kamera işi yazılım mıdır donanım mıdır bilmem ama kamera işinde malesef zayıflar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X