Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zgrcck Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
709
Cevap
71
Favori
30.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de benzer. En fazla 300 küsür gb gördüğüm olmuştu o da çok seyahat ettiğim bir dönemde sürekli dizi film video indirdiğim için.
  • Iceuniverse gerçek S25 Ultra'nın koyu mavi renginin bu render görseline çok yakın olduğunu söyledi.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Herlade en çok satılan renk bu olur. Ben kararsızım. Videolarda bir gerçek halini görelim.
    Haklısın gibi hocam S23U'da yaptıkları gibi yapacaklar herhâlde;

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 10 Aralık 2024; 10:43:51 >
  • Suan Flip 6 gördüm. Çoklu takas desteği. Acaba s25 ultradada olurmu? S24 ultra ilk çıktığında varmıydı hatırlayamadım. Watch ultrayı satmakla uğraşmayıp orada vereyim diyorum. Birde fold5 veririm iş biter
  • 16gb ram olmalı ai ve yeni oyunlar için iyi olur ama yinede namuzz aple nasıl bir optimizasyon yaptırıyorsa stabil ve yüksek fps veriyor

• burak14 B kullanıcısına yanıt
    Olur yüksek ihtimal hocam.

Fold'u beğenmediniz mi? Watch Ultra Samsung mu? Fiyatı çok öldürerek alırlar hocam haberiniz olsun.

Watch ultrayı 20 bine bile saymazlar muhtemelen... Geçenlerde takas için watch 6 47 mm için baktım, 2 bin lira bile saymadılar Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    19 küsürdü. Dün baktım. Esim li olduğu için sağlam yere vermek lazım. O zamana kadar eşe dosta satamassam veririm. Zararımda akıl parası olarak yazacağım. Uzun bir sürede samsung akıllı saat almam. Fenix 8 aldım geçen hafta , fiyat yüksek ama hakkını veriyor bu işin
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Fold 5 ,ön ekranı görmekte zorlanıyorum. Sürekli aç kapa oluyor. Kılıf değiştirmeyi seven biriyim.fold5 te sürekli kılıf değişmesi sıkıntı birde çok seçenek yok. Fold5 araç tutucularla arası pek iyi değil, kapalı araç tutucuda göremiyorum. Açık tutucuda araç ekranın bir kısmını biraz kapatıyor. Genel olarak benimki biraz huysuzluk🤣🤣🤣

Aldığım cihazı beğenmeyince bende böyle bahaneler buluyorum Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

• Lansman rengi Mavi olacakmış heralde. Şu mavinin tonunu çok merak ettim ya.

Kılıfla kullanırken mavi nasıl görünür ona emin olamıyorum.

Evet lansman rengi olacakmış. O renkle sadece şeffaf kılıf kullanılır Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

Koyu düşer muhtemelen şeffaf içinde.. yani rengini tam yansıtmayabilir.. s22 ultradaki bordonun üzerine renk yapamadılar daha :)
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Diyorum ya sırf o renk ve kavisli ekran için s22 ultra alasım geliyor bazen Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

• S25 ultra tahmini fiyatlar;

256GB: 1.449 euro

512GB: 1.569 euro

1TB: 1.809 euro

ÖTV, KDV, TRT PAYI, KÜLTÜR BAK. PAYI ekleyip hesap yapacaktım ama ülkemize özel fiyat politikasından dolayı uğraşmadım

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    S25 Ultra 16/512 için 79.999 TL lansman fiyatı diyorum.
    S24 ultra 512 suanda 86.500. Keşke sizin tahmin olsa. Bence 89.999.
    A öylemi, dün Vatan'da 71 bin TL fiyat gördüm ona istinaden bu tahminde bulundum fakat şuan online 86.500 ise sıkıntı..

Neyse ben zaten Lasnmana katılmayacağım ve tavsiye de etmiyorum. Ayrıca geçme kararım kesinliştikten sonra da geçmişte yaptığım gibi resmi SamsungTR sitesinden de almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 11 Aralık 2024; 21:40:50 >

Benim tahminimde hemen hemen bu rakamlar.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.