Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
71
Favori
30.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    512 hic 86.500 olmamis ki.
    Nerede gordunuz?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025
  • BackConnect kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda 55-56 bin bandına bile indi. Samsung shop fiyatları pek dikkate alınmamalı...

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Size katiliyorum.

Ayrica 85-90 bin bandinda olursa gider yurt disindan alır herkes
    Samsung bu hatayi yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 11 Aralık 2024; 21:52:8 >
    Resmi online sitede S24 Ultra 12/512'yi 86.500 TL'ye koymuş, S25 Ultra 16/512'yi lasman fiyatlandırması kapsamında bundan daha düşük fiyata beklemek zor gibi... Zaten gerialımı hiç düşünemiyorum bile, S24 Ultra'yı direk öldürecekler bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 11 Aralık 2024; 22:44:4 >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    S24 Ultra'yı alacağı fiyatı söylüyorum; takas desteği dahil 44k bence.
  • Magsafe tarzı bir şey geliyah gibi

Hocam bence 90k veya üstüne çıkacak. Bir ay sonra da eğitim indirimiyle 75k civarlarında alınır bence.

Ben de lansmandan almayacağım. Sadece eğitim indirimini lansmanla başlatırlarsa belki.

Bu arada buradan tekrar söyleyeyim. Kapıda takas harici S23U veya S24U gibi iyi cihazları, eğer Samsung Easycep ile çalışmaya devam ederse takasa yollamamanızı tavsiye ederim. Cidden parayı almak çok sıkıntı ve inanılmaz değer kırıyorlar.

Bence bizim gibi S23U ve S24U'dan geçmeyi düşünenler Hepsiburada'yı takip edelim. Güzel fiyat denk gelirse buradan da paylaşalım, alalım. Bildiğim kadarıyla Hepsiburada Getmobil ile kapıda takasla çalışıyor ve gördüğüm genel olarak takas sorunsuz. Tabii onlarda da lansmanda almazsak ek takas desteği olmaz.

Amazon da Easycep ile çalışıyor, onlarda takas desteği de telefon ücretiyle aynı anda yatırılıyor, o daha da problemli.

Diğer alternatifte telefonu kendimiz satabiliriz. Yalnız daha 2 hafta önce 15 Pro Max satan biri olarak cidden bir daha telefon satmak istemiyorum. O insanlarla muhatap olmak 5k zarar etmekten daha kötü. Tehdit edeni ayrı, saçma sapan teklifler ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 11 Aralık 2024; 23:29:17 >

• Magsafe benim için yılın upgrade i olur.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Kendi özel magsafeini yapar... genel aksesuarlar uymaz muhtemelen...
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    1 de benden olsun 45 :)
    512 63 bin yapıyor kabaca :) 89,9'a çıkar bu, demedi demeyin :)

1 tb 100ü geçmez (inşallah)

Ben mümkün görmüyorum. Kendi sitesinde s24u fiyatını şişirdi geçen. Bir önceli sene de böyle yapmıştı. 100-120 bin arası kapasiteye göre fiyatlayacağını düşünüyorum. Ciddi bir köpük koyacak. 70-80 lere iner zamanla.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Bence uyarı hocam. Qi2 standart muhtemelen.
    100 üstü çok ya oradan 70'lere iner mi acaba?

En belası eldeki telefonu satmak. Onunla uğraşması bela.

Bu sene heralde buradan kimse lansmandan telefon almayacak bu gidişle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prfssr

100 üstü çok ya oradan 70'lere iner mi acaba?

En belası eldeki telefonu satmak. Onunla uğraşması bela.

Bu sene heralde buradan kimse lansmandan telefon almayacak bu gidişle.
    Kura bağlı. Benzer seyirde son çeyrekte bence iner. Yakın vadede zor anca işte öğrenci indirimi ile %15 olur.

100k altı sürpriz olur bana zira Samsung, lansmanı, karlılık arttırma ayı olarak görüyor TR de. S24U takası için de 45-50k fark çıkacaktır. (Geçen sene 30 du) inş yanılırım da 70-80 bine gelir.

Yani maksimum yapabileceklerini söyleyeyim ki o senaryoda bile Türkiye'de satabilmeleri zor, çünkü Türkiye'de Apple bariyeri diye bir gerçek var. Apple ile aynı fiyatı verir ya da daha yüksek konumlandırma yaparsan Samsung Samsung diye ölüp biten tayfa hariç satman çok zor.

12/256 79.999 TL

16/512 84.999 TL

16/1 TB 99.999 TL

Bu fiyatlardan fazlası lansman gecesi müşteriye "Bunlarda fiyatta iyice saçmaladı" dedirtip Apple'a en az 5 bin telefon sattırır.  

Bu fiyat güzel aslında. Biz de bir ay sonra 70k'ya alırız.

mantık doğru ama ben yamyamlığı seçeceklerini düşünüyorum lansmanda. S24U nın fiyatını boşa arttırmadı kendi sitesinde. İstatistiki olarak bir önceki cihazın, o anki resmi mağaza fiyatından ucuza hiç yeni cihaz çıkarmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 12 Aralık 2024; 0:7:10 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Ona bakacağız fakat şuan ki S24 Ultra fiyatlandırmasına bakarak 70k bile fazla bence. 2-3 hafta önce bu telefonu Samsung Türkiye garantisiyle 52 bine sattılar. Samsung Resmi Online satış kanalı çok farklı kafalarda.

Şuan bile Hepsiburada üzerinde MediaMarkt satıcısı (Samsung Türkiye Garantili) 66.600'lere satıyor Resmi Samsung sitesi 86.500'e koymuş Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025  SamsungTR ne yapıyor ki? Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 12 Aralık 2024; 0:15:2 >

Kendilerine lansman gecesi bol şans diliyorum, sabah ofisde bol bol sinek avlayacak vakitleri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 12 Aralık 2024; 0:36:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.