< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 12 Aralık 2024; 13:51:1 > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (32. sayfa)
-
-
Alışkanlıkları harici heer türlü tatmin eder arkadaşı bence.. belki bi tık kamerada ya aslında iphone diyebilir o da belki... -
Arkadaşımın 14 PM'si var. Telefonunu MagSafe cüzdanla kullanıyor. Ona da dedim bu yıl Samsung MagSafe benzeri bir manyetik bağlanma çözümü getirecek diye. Sonunda dedi... Bu Magsafe olayı insanların hayatında sandığımdan daha fazla yer tutuyormuş, onu farketttim. Sırf bu Qi2 desteği bile Samsung'a ciddi bir satış katkısı yapacak gibi görünüyor. -
Sadece şarj aleti diye düşünmemek lazım. İşte mesela masaüstünde telefon tutucu, araç tutucu vs bir sürü kullanım senaryosu var. Aradığın ürünü de buluyorsun. Benim için çok önemli bir olay magsafe.quote:
Orijinalden alıntı: R0llingMan
Arkadaşımın 14 PM'si var. Telefonunu MagSafe cüzdanla kullanıyor. Ona da dedim bu yıl Samsung MagSafe benzeri bir manyetik bağlanma çözümü getirecek diye. Sonunda dedi... Bu Magsafe olayı insanların hayatında sandığımdan daha fazla yer tutuyormuş, onu farketttim. Sırf bu Qi2 desteği bile Samsung'a ciddi bir satış katkısı yapacak gibi görünüyor. -
Samsung'un takas hizmeti türkiye şartları için muazzam ve sorunsuzdu. Adamlar gitti bu sistemi bozdu easycep gibi bir garabeti getirdi.
Çok büyük risk gerçekten nasıl yapacağız bilmiyorum.
-
Yardımcı oluruz
Kayıtsız üst segment cihazlar bile kolayca satılıyor. Cihazın bozulup bir anda çöp olma ihtimali aşırı düşük bir ihtimal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 12 Aralık 2024; 14:22:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurtunc
Hepimiz bu seviyeye ulaşırız umarım :)
O diil de takas yapacağımıza s25 ultra yurtdışı alsak nasıl olur?
Takasa 45 bin vereceğimize 45e yurtdışı alsak??
Kapandığı aralarda s24 ultradan devam etsek?
Nasıldı bu yd işi? Periyotları nasıldı açık kapalı açık kapalı?? Kaç sene vardı kullanım hakları?
Sonra işimiz bittiğinde yd cihazı nasıl satıyoruz maddi değeri oluyor mu?
Yani makul bir durum varsa havaya takasa vereceğimize yd cihaza verelim o parayı.. sonra satarız..
Cihazın bozulması ve bir anda çöp olması veya yüksek tamir masrafı çıkarması ihtimalinin farkındayım :)
Ne dersiniz, bu model çalışır mı???Satılır hiç sıkıntısı olmaz. Daha dün Vivo X100 Ultra sattım.
Kamerada çıtayı Allhu Ekber dağlarına çıkaran bir model. Enfes çekiyor cidden D-SLR gibi ama o kadar.
Ekran, ses ve yazılım konusunda Samsung üstün.
-
Hocam MagSafe harika bir şey. ESR cüzdan kullanıyorum. ESR'nin masaüstü manyetik şarj aletini kullanıyorum. Arabada telefon tutucum MagSafe. Dışarıda bir şey izleyeceksem MagSafe halkası (ring) var, onu takıyorum arkaya. Daha böyle onlarca aksesuar var. Mesela telefonu kamera aksesuarlarına MagSafe ile bağlama aparatları var.
MagSafe olayına alıştığımdan beri bu özelliği olmayan kılıfları asla almıyorum. Bence çoğu kişi çok sevecek. -
😀😀 biri daha demişti ama hatırlıyorum. Ben o by sene S24 Ultra'daki gri mi ona emin olamamıştım sadece.
Renk konusunda ben yine çok kararsız kalacağım gibi. Mavi, siyah ve beyaz hepsini almak isterim şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 12 Aralık 2024; 14:40:55 > -
Hocam ya dışarıdan satacağız ya da Hepsiburada'dan kapıda takasla alacağız mecburen. Amazon'da Easycep ile çalışıyor; oradan da alınmaz.
Telefonu satmakla uğraşmakta istemiyorum en son yaşadığım deneyimden sonra. -
Bende bu ülkede hayatta alım satım yapmak istemem. Tanıtılsında hocam deneyimlere göre hepsiburada dan işlem yapacağız gibi gözüküyor.
-
hepsiburada kapıdan cihaza bakıyor parayı elden mi verip gidiyor nasıl oluyor ? ya da samsung mağazadan almak daha iyi değil mi ek takas desteği ön satış hediyeleri vs ???
-
Hocam, ben daha önce Hepsiburada'dan almadım ama iPhone konusunda okuduklarıma göre, ya aradaki farkı ödüyorsunuz ya da telefonun ücretini 1 gün içinde yatırıyorlar gibi bir şey oluyor.
Hocam, Samsung'ta hediye var ama telefon çıkıyor, hediyelerle birlikte bir iki ay sonra telefon 15 bin TL ucuza satılıyor. Geçen sene 70-74 bin TL'ye çıktı telefon mesela. Yanındaki hediyeler kablosuz şarj cihazı falan. Bakın, sonradan diğer satıcılarda telefon 60 bin TL fiyatlara indi. Bu sebeple hediyeler umurumda değil açıkçası. -
Yok hocam valla satılmaz. Ben en son iPhone sattım. Adam alırken üstü kapalı tehdit ediyor.
Bin lira için etmedikleri demedikleri şey yok. Bir geliyor son model arabayla vs. Gider zararına takasa veririm daha iyi. -
Burası belki yeri değil arkadaşlar ama S25 Ultra çıktığında S24 Ultra fiyatında diğer satıcılarda yine bir düşüş yaşanır mı ?
Malum Samsung sitesinde fiyatı düşse bile HB Amazon gibi fiyatlara çekileceğini sanmıyorum.
12 Prodan geçeceğim
-
Bu durumun iPhone özgü bir problem olduğunu düşünüyorum. iPhone telefonlar toplumumuzda komodite olarak görüyor, zaman içinde böyle bir kültür oluştu. E haliyle en çok kalpazanlığın yapıldığı bir ürün haline dönüştü.
Düşünsenize artık sıfır kapalı olarak aldığınız kutudan ürünün sıfır çıkmadığı durumlar bile yaşanabiliyor. Bataryaların kapasitelerini kandıran çipler, garantili sıfır cihazların anakartlarının değişmiş olması, 2. Elde yaşanan iCloud düzenbazlıkları, temiz 2. El olarak satılan cihazların yetkili servise düşünce yetkisiz muhadele damgası yemesi vs. vs. Bunlar az çok diğer markalarda da oluyordur ama iş Apple'da çığırından çıkmış durumda, insanlar bunları 1-2 münferit olay olarak duymaktan çok çevrelerinde yaygın olarak duyar hale geldi.
Apple'a ekspertiz hizmeti veren firmalar bile türedi. Böyle bir piyasa ortamında bunları yaşamanız normal bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 12 Aralık 2024; 16:32:50 >
-
Ben geçen sene koç pazarlamadan yaptım samsung bayiiinden.. eskiyi verdim, satış görevlisi abimiz inceledi. Fotoğrafladı, kendisi sistemden cihaz durumunu girdi. Sistemin verdiğini düştü, kalan tutar kadar benden ödeme aldı. Ancak tam ürün bedeli kadar fatura kesti 70 bin. Yeni ürünün kutusunu birlikte açtık, en temel kontrolleri ve testleri yaptık sorunsuzdu (sorun çıksaydı bariz birşey başka cihaz verecekti, sonrasında bayi satışı olduğu için mecbur servise gidecekti burası risk). Aldım cihazı çıktım..
Fiyat fark destek hediyeler vs herşey samsung shop ile birebir, ödeme tek çekimdi (o dönem kartın elektronik sektörüne sonradan taksitlendirme kampanyası vardı 4e böldüm) lansmanda herkes samsunga sövüyorken geç teslimatlardan ötürü.. ben zevkle cihazımı kullanıyordum.
Bu sene almam muhtemelen ama alacak olsam şartlarını sorar yine aynı bayiden alırım Ankarada...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 12 Aralık 2024; 16:52:52 >
-
Vallahi hocam, yerden göğe kadar haklısınız. Ben bizim insanımızı o kadar iyi tanıyorum ki, ikinci el alışveriş asla yapmam. Sırf bu yüzden araç alırken de sıfır alacağım, ama satarken ne yapacağız, onu da o zaman düşünürüm artık. 😅 -
Haklısınız hocam. Belki duruma göre S24 Ultra'yı dışarıdan satmayı denerim düzgğn bir tip denk gelirse vs ama önceliğim takasa vermek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 12 Aralık 2024; 16:53:53 > -
Piyasanın az altına versen eş dost illa ki bir alan olmaz mı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X