Ellerim küçük sayılmaz ama yinede 6.8" telefonlar çok zorluyor. Cebime sığmıyor, tek elle kullanılmıyor. Büyük telefon kullanan herkes aslında bunu yaşıyor ama ekran büyük olsun, pili uzun gitsin diyen alıyor. Hepsini geçtim dünyanın en çok satan1. ve 3. telefonu 6.1" modeller. Samsungun s24 serisinde listeye giren tek telefonu düz s24. Şimdi Samsung bunu nasıl göremiyor ilginç. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (34. sayfa)
-
-
Kesinlikle katılıyorum. Bugün 16pm ve 16p birebir aynı özelliklerde ve bu boyutu karşısında rakibi var mı? Samsung ultra serisinin kamera ve işlemci donanımlarıyla kalemsiz, ince çerçeveli kompakt bir model yapsa çok fazla satar. S25 serisine böyle bir model eklese serideki bazı modellerin satış sayısı düşer belki ancak toplam satış sayısı artacağını düşünüyorum.
-
Genis bir cevrem var. Aile, dost, is vs.
Cogunluk apple kullanicisi.
Bunlarin hic birinde megsafe kullanan görmedim. Ben de dahil olmak uzere hickimsede megsafe yok. Hicbir avantaji ve faydasi da yok bence. Gereksiz fuzuli masraf.
Not: yas araligimiz (40-50)
Samsung s25u bekleyen biri olarak,
Onceligim ai ozellikleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 13 Aralık 2024; 19:40:58 > -
Ben bu konuda size pek katılmıyorum. Magsafe bence çok pratik ve kullanışlı. Ağustos ayından bu yana iPhone kullanıyorum toplasan 10 ya da maks 15 kere kabloyla şarj etmişimdir. Hep magsafe kullanıyorum ve çok pratik oluyor. Çalışma masasının üstünde, komodinin üstünde bi şarj istasyonu olursa şak diye yapıştırıp şarj edebiliyorsun. Özellikle iOSta bekleme modu geceleri çok kullanşlı oluyor, masa saati işlevi görüyor. Bunun dışında powerbankle de çok pratik tek parça olarak taşıyorsun telefona yapıştırıp. En pratik olduğu yerlerden biri de araç tutucular, ekstra mıknatıs falan uğraşmadan yapıştırıyorsun. Bizim ülkemizde pek yaygın değil ama farklı ülkelerde magsafe kartlıklar kullanan birçok insan var hatta stand özellikli kartlıklar vs var.
-
22 Ocak 2025, Çarşamba
x (formerly twitter)Alvin (@sondesix) on Xhttps://x.com/sondesix/status/1867795305829478712?t=s_YHtt8v64anNX5LJ77E9A&s=19
-
Tüm bekleyenler için hayırlı uğurlu olsun lansman tarihi :) -
Ben 5'i gibi bekliyordum. Bu telefonun çıkışıyla s24 ultra fiyatlarının şekillenmesini ve ona göre s24 ultra almayı hedefliyorum. s25 ultraya bütçem yetmiyor. ama s25 snapdragon işlemciyle gelirse kompakt telefon düşünebilirim. 30 senelik hayatımın 6. telefonunu almak üzereyim :) Heyecanla bekliyorum.
-
Yıl başı yapsanıza şunu kardeşim yeni yıl hediyesi olsun ay sonuna bırakmışlar bekle dur şimdi :)
-
Buda tüm dünyanın ortak sorunu bence de. Kimse tablet gibi telefon kullanmak istemiyor. Tek elle kullanmak, cepte taşımak ve ağırlığı her şeyi sıkıntı. Ama maalesef üreticiler böyle saçma salak bir politikaya gitti bütün donanımı en büyük ekranlı cihaza koyuyorlar. Telefonla konuşurken bile saçma salak bir görüntü oluyor kafam kadar cihazlar.
16 PRO bu konuda rakipsiz gerçekten.
Büyük ekranı alanlar en iyi donanımı isteyen ve pil performansı için mecbur alıyor. İsteğiyle büyük ekran alan sayısı genel ortalamada gerçekten çok düşüktür.
-
Boyut iyi hoş da ağır be yaaa :) -
S23u dan gecilecek bir sebep yok s26 icin beklenir -
Maalesef yanlış. Olay içerik tüketmeye döndü ve herkes büyük ekran talep ediyor. Her firmanın çıkardığı cihazlarına bakın, hep büyük ekrana oynuyorlar. Tabletlerde bile küçük ekranı bıraktı firmalar. Sizin dediğiniz gibi olsa her sene Pro serisi en çok satan cihaz olurdu. Bu kadar firma, bu kadar pazar araştırması yapıyor ve sizin bu yazdığınız senaryoyu farketmiyor olabilir mi? Farketseler emin olun yer gök 5.5-6 inch telefon kaynardı.
-
16 Pro kullanıyorum bir sonraki telefonum Pro Max olacak bu bile küçük geliyor artık bana çoğu kullanıcı büyük ekran seviyor küçük isteyenler nokia zamanlarını görmüş X kuşağı genelde
-
Yukarıda satış tablosu paylaştım hocam en çok satan 3 telefondan ikisi küçük ekran En çok satan Samsung telefon s24 olmuş
-
Yani bu tartışılacak bir konu değil arkadaşlar. Sizin dediğiniz gibi olsa küçük ekran cihaz kaynardı heryer. Büyüyor sürekli. Ben büyümesinden yanayım ama ağırlaşmasından yana değilim. Bu arada satış rakamları da salt birşey ifade etmez, fiyatta önemli. Hangi fiyattan hangi cihaz tercih edilmiş.. Mesela tüm cihazlar Pro Max ile aynı fiyat olsa, en çok hangisi satılır?
-
Dünyada 15 pro ile max arasında küçük bir fiyat farkı var. Bence birçok kullanıcı kompakta cihazda tüm özellikleri istiyor. çinliler bunun farkına vardı kompakt amiral modeller satıyor ama samsung stratejik hata yapıyor. 16 pro karşısına rakip koymuyor veya koyamıyor.
-
S24 plus s24 ultranın kalemsizi olsa yok satar... -
Günümüzde olay içerik tüketmeye döndü. Büyük ekran bu konuda çok konforlu oluyor.
Ayrıca navigasyon kullanırken de büyük ekran kolaylık. Keza işim için basit bir dilekçe yazmak zorunda kaldığımda, hiç tableti açmadan word ile yazabiliyorum.
Yine bir şeyler okumak da büyük ekranda daha konforlu. Bütçem dahilinde - marka çok önemli olmamakla birlikte kaliteli üretim yapması yeterliydi en büyük ekranlı cihazı aldım. İphone 12'den sonra ilaç gibi geldi.
Sektör katlanır doğru giderken ve katlanırlar her yıl pastadan daha büyük pay koparırken sizin yazdığınız inanmak güç.
-
s25 de daha önce tahmin ettiğim gibi tamamen yazılım , yaay zeka üzerinden satış stratejisi belirlemiş Samsung ekibi, eski m13 panel+aynı kamera sensörler,+ aynı batarya kapasite ve teknolojisi,8bit ekran vs hepsi s23-s24 ile aynı, değişen işlemci,ve ram. Bixby yapay zeka entegresi geldi , zaten bütün bunları Google Gemini üzerine arayüz ekleyip tüm android firmaları yapıyor , Samsungta tasarruf yolunu bulmuş buradan devam ediyor.
-
Majör bir donanımsal değişiklik olacağını düşünmüyorum , belki s27 de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X