Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sky__walker , volnes , Litejra Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
700
Cevap
71
Favori
29.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Detayları öğrenmem lazım :) :) mantıklı gelirse cihazı sen getiriyorsun sanırım :) :)
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

hocam benim telefon 3.5 yasini doldurdu artik sizlanmaya basladi degistir diye :)

Abi etrafımda benden başka Android kullanan bir kişi yok. Cidden iPhone tahakkümü inanılmaz seviyede.

Yoksa tanıdığı ucuza da veririm kafam da çok rahat olur.

hocam valla sirasiyla iphone 5 - samsung s8 ve iphone 12 kullandim. gecen ay dayim s24u almis bir kurcalayayim dedim gercekten hayran kaldim telefona. oneplus 13 ve s25u'dan birini almaya karar verdim sanirim s25u olacak.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Ne iphonemuş arkadaş :) zaman zaman düşünüyorum acaba biz mi yanlış taraftayız diye.. :)
  • canozturk21 kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun :) :)
    Sana haktır abi, bizim daha yepisyeni :) :)
  • 2015'ten bu yana iphone kullanıcısıyım, son olarak 14 pro max'ten Samsung S25 Ultra'yı bekliyorum. Eğer S24 ultra ile çok fark olmaz ise yoluma S24 Ultra ile devam edeceğim.

İphone'den geçmemdeki neden telefonun gözle görülür bir şekilde genel olarak yavaşlatılması ve kameramın durduk yere arızalanması. (Optik zoom ve video portre modu aktif değil)

Abi, ben kullandım biliyorsun. Bence bu Samsung konularında çok önyargı var.

Şu klavyesi Samsung gibi olsa, pano vs. gelse, galeri arayüzü vs. biraz daha Android gibi olsa, bazı böyle pratik özellikleri ekleseler açıkçası ben temelli o tarafa geçerim, yalan yok. Bu hızla devam ederlerse, iOS 21 gibi vs., Samsung'taki çoğu özellik iPhone'da da olur diye düşünüyorum 😂

Apple Watch vs kullanmayı cidden özleyeceğim en basitinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 12 Aralık 2024; 17:42:19 >

O klavyeye tahammül edebilen kişiler doğru tarafta olamaz gibi :)

Ben de elimin rahat olduğu bir dönemde illa ki geçeceğim deneme amaçlı apple tarafına ama tam da dediğin sebeplerden ötürü şu aralar değil :) belli de olmaz belki de müptelası olurum.. ben rom değiştirmiyorum açık kaynak kodlarla pek de işim yok.. standart kullanıcı olmaya doğru evriliyorum yaş da ilerledikçe.. kalem kullanması zevkli ekstra bir özellik olarak artı.. çok da kullanıyordum not defteri olarak işte.. ama işim de artık o kadar çok not almayı gerektirmiyor artık.. bakalım dünya ve teknoloji 2-3 seneye nereye gidiyor, ona göre optimum bir zamanda bakarız duruma.. ama bu tecrüben kıymetli, önemsiyorum ve değer veriyorum.
  • Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Öngörücü, pano ve üstteki sayırları çok aktif kullanıyorum.

O sebeple apple baya zorlar.. ama yazılım düzeltilebilir.. zamanla kopyalarlar samsungdan..

Adamların iddiası inovasyon ama işleri full kopya.. apple eski apple değil artık.. apple samsunga samsung da applea benzemeye çalışıyor.. ortada bir yerde buluşurlar artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 12 Aralık 2024; 17:49:59 >
  • S25u ya iyice meyillendim ben de . Rusyadan alacağım, bakalım buralarda lansman kampanyaları nasıl olacak. Kulaklık kampanyası olur umarım..

• Yılların Samsungcusu olarak macbook yüzünden iosa geçtim. En büyük eksiklik klavye ve NFC. Klavyeyi swiftkey ile çözdüm. NFC çok yoruyor bunu da karekod ödemeyle idare ediyorum. Samsung küçük modelde en iyi kamerayı vermeyerek büyük hata yapıyor. Ultra serisi kürek gibi. Ağır ve büyük, cebe koyamıyorsun, tek elde kullanılmıyor, parmakların ağrıyor.

Kompakt amirallerde Xiaomi 15 güzel ama yazlım çok kötü, kamera renkleri sorunlu. Vivo X200 pro mini yine yazılımda çok amatör, videoda kötü. 16 pro dışında tatmin edici kompakt cihaz yok.

S25 yine düşük kamerayla gelecek, piller yine eski teknoloji. çinliler bu boyutta artık 5600mah sunuyor. Samsung çok geriden geliyor.

• madmax50 kullanıcısına yanıt

S25 slim modeli gelirse istediğiniz gibi bir cihaz olur galiba  

Gelecek diyorlardı ama hiç görsel sızmadı onunla ilgili herhalde.
    One plus ne o samsung varken.... Düz modeliyle bile yarışamaz bu çin çöpleri samsungun.

Bilgi kirliliği var biraz. Twitterda bir hesap fold se gibi, normal seriden sonra tanıtılacak filan yazmıştı.

Slim model 6.7 inç olacakmış. Son derece gereksiz buluyorum. Telefonun inceliği yine elde tutuşu değiştirmiyor. Büyük bir telefon olacak. Bize 6.3 inç telefon lazım. Apple bu segmenti pro modelleriyle domine ediyor maalesef

• madmax50 kullanıcısına yanıt

soyle 6.3 falan olsa tadindan yenmezdi. benim de eller kucuk, ultrayi nasil kullanacagim onu dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.