Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kanig. , BackConnect Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
699
Cevap
71
Favori
29.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
    s27 yi kim bekleyecek Allah aşkına S24 deki kumlanma paneline çözüm buldular ise direk s25 ultra alıp geçeceğim. şirket zaten sıkılaştırma politikasında malzemeden kısıp telefon çıkarıyorlar bence beklemek büyük aptallık olur
  • caryting C kullanıcısına yanıt

vivo,Oppo gibi cihazlar var hocam 😁 oradan devam ederiz

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

• Elinizde s24 ultra varsa; bunu değişim kampanyasından yararlanarak s25 ultra mi alırdınız yoksa s26 ultra mı? (s25 ultra s24 ultra ile aynı fiyatlarla gelecek diye bir haber okumuştum.)
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Bu sene lens değişir. Uydurma haber
  • Meçukecu M kullanıcısına yanıt
    umarım aynı fiyatlar ile gelir zaten pek bir değişiklik yok ram yükseltmesi dışında
  • Meçukecu M kullanıcısına yanıt
    Valla elimde s24 ultra varsa, kumlanma ivir zivir problemi yoksa hayatta gecmem.
    Hatta su anda bile ekrani problemsiz s24 bulacagimi
    Kesin olarak bilsem bir dk beklemezdim.
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Bende aldım S24 ultra ekrandaki kumlanma ya dayanamadım iade ettim. ekrandan keyif alma derece %0 s25 ultra da değişirse hiç düşünmeden geçilir
    Kumlanma problemi globalde ve birçok cihazda var s24 ultrada.. ama ilginç bir şekilde sanki bende sıfıra yakın... yani hep olsa anlardın bilirdin deniyor.. ya gerçekten bende yok ve kusursuza yakın bir ekranım var.. ya da benim gözler 4 numara olduğu için astigmat vs algılayamıyorum.. ama ekran solukluğu durumu herkeste olduğu gibi bende de var.. alıştım ama s23 ultrada ve s22 ultrada çok canlı renkler vardı. Ciddi bir iyileştirme olmazsa sanırım geçiş için acele etmeye gerek yok.. benim için geçiş kriteri sanırım kamera setinin donanımsal olarak iyileştirilmesi ve bu ekranla ilgili sorunların en aza indirgenmesi olur.. haricindeki tüm geçişler keyfe keder olur..
  • Biraz iphone 16 konusunu okudum.. 16cılar da panel sıkıntısı çekiyor sanırım 15ten beri.. lg ve samsung paneller arasında ton ve canlılık farkı var gibi anladığım kadarıyla.. genel bizdeki kumlu panel olayı orada da farklı seviyelerde var.. başka sorunlar da var tabi, memnuniyetler de var, çok iyi diye ölümüne övenler de, ortalama fayda sağlayanlar da.. var da var.. aynı bizim ekip gibi :)

Ama ben şu çıkarıma vardım, mükemmel telefon yok :) artısı eksisi değerlendirip karar vermek lazım. Körü körüne marka bağımlılığı sıkıntılı bir ruh hali..

Bir de şunu gördüm apple fanlarının "apple geç yapıyor ama en optimize en iyi en sorunsuz en premium telefonu yapıyor" önermesi çökeli çok olmuş.. yani 60-70 bin değil de 100-120 bin verince kusursuz bir cihaza sahip olmuyorsunuz...

O sebeple 60-70 bine kusurlarıyla seveceğimiz bir amiral gemisi samsung daha rasyonel geliyor şimdilik...

• Valla ben beyaz mı alırım siyah mı onu düşünüyorum 🙂
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Beyaz alırsın 🙂
    Samsung s serisini beyazla sunmuştu ilk zamanlarında.. belirgin rengiydi.. beyaz al sen yine :) :)
  • S23U'da beyaz almadığıma sonradan pişman olmuştum. Siyah renk de bayağı güzel duruyor aslında ama beyaz alayım diyorum.

Mantıken düşününce S24U'dan geçmek için bir sebep yok, bunu farkındayım. Ancak artık şu konuda mantıken hareket edemediğimi kabul ettim 😀

Keşke lansman 22 Ocak değil de Ocak başında olsaydı. Eğitim indirimi de böylece Şubat başında başlardı. Keşke tabletlerde olduğu gibi direkt eğitim indirimini başlatsalar, bu kadar beklemek zorunda kalmasak.

Neyse bu arada kılıf ve ekran koruyucu vs ayarlar almayı beklerim bu süreçte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 15 Aralık 2024; 14:25:15 >
    Bi de şöyle düşün şimdiden bütçeden para ayırmaya başlarsan finansal olarak yormaz taaaa o zamana kadar ;)
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle abi, ayırıyorum şimdiden.
  • S24ultra ciktigindan beri 5 farkli ulkede teknoloji magazalarindaki cihazlari uzun uzun inceledim. Min 20-30 dk.
    Bu cihazların hicbirinde fark etmedim bu kumlanma olayini. Keza dusuk isikta cok isita, az parlaklikta cok parlaklikta farkli senaryolarda kontrol ettim bana hic genel bir sorun gibi gelmemksti. Ama s24u konusundaki mesajlari, globalde yazilanlari falan gorunce soyle dusunmeden edemiyorum;
    Samsung cakallik yapip bu teshirdeki urunleri farkli bir panel ile cikarmis olabilir mi?
    Merak ettim mesela teşhirdeki urunlerde bunu fark eden oldu mu acaba? Yoksa benimkisi sadede bir tesaduf mu?
    çoğunda var hocam ya İPhone ile karşılaştırın ondan sonra aradaki farkı görün
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.