< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 12 Aralık 2024; 0:22:9 > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (31. sayfa)
-
-
Ben şunu merak ediyorum bu fiyata gidip şuan telefonu Samsung Shop üzerinden alan var mıdır acaba?
Ne diye bu fiyata koyuyorlarsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 12 Aralık 2024; 0:23:12 > -
Yani inşallah yoktur..
S22 Ultra'dan beri bunu eleştiriyoruz. Neden böyle yapıyorlar anlamak çok zor. Sen resmi kanal olarak bir fiyat belirlersin, alternatif satış kanalları maksimum bunun 2-3 bin altına koyar. Büyük indirim zamanları biraz daha ucuz olur bunun dışında ki fiyatlamalar (THY, Eğitim indirimi vs. dahil) saçmalığın daniskası. 20-30 bin TL fark nedir ya.. Bunun mantıklı ihazı nedir çok merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 12 Aralık 2024; 0:41:12 > -
Keşke aramızda Samsung'ta çalışan biri olsa öğrensek. Aslında kesin vardır bence de ses vermiyordur. Kesşn forumda takılan Genel merkezde çalışan biri vardır. Keşke anlatsalar. -
86ya sitelerinde konumlandırıp ohoo ben 58e aldım diye sevinmemiz için.. ucuzluk algısı yapıp cihazın Türkiye geneli satışından vuruyorlar.. Sonuçta TR'de satılan cihazların büyük bölümünün distribitörü bunlar.. telefon zaten 60 bin değer olarak.. yani ölümü göster diğer taraflar da herkes sıtmaya razı olsun, bence temel mantık bu. -
Hocam zaten seneye ve sonrasında Amiral gemisi getirmek istemiyorlar diye okudum bir yerde, çokta önemli değil Tr pazarı, esas hedefi ABD iPhone kullanıcısı, buraya orta ve alt segmenti cihazlardan devam ederler.Yani çok umurlarinda olacağını sanmıyorum lansmanda ki durumun 😁
-
Sallamış bunu diyen. Çin cihazlarının istila etmediği, Çin e karşı ön yargı olan ender pazarlardan burası. Dolayısıyla apple dan sonra bu fiyatlara Android amiral gemisi satılabilecek pazarlardan birisi burası.
-
Bu riske girmezler
-
80 bin üstü psikolojik sınır olur çoğu kişi için... @R0llingMan 'ın yapmış olduğu fiyat listesi gibi bir şey olur bence.
-
O zaman ben de bi tahmin yapayım :) ya tutarsa diye :)
12/256 84.999 TL
16/512 89.999 TL
16/1 TB 94.999 TL
Aradaki geçiş farkı 35 civarı olursa belki geçiş düşünülebilir ama 35e bile orta segment güzel bir cihaz alıp koyarsın cebine.. bu kadar para verip geçiş yapmak artık makul gelmemeye başladı.. muhtemelen 40-45 civarı bir fark olur lansmanda.. o sebeple yıllardır yenileyen bizim gibi insanlar da hooppp ne oluyor deyip frene basar.. sıfırdan alacaklar da çok acelesi yoksa lansman sonrası kampanya dönemlerini bekler.. işin tadı kaçtı malesef. -
Bu sene ben de ilk etapta S25 Ultrayı pas geçecek gibiyim. Farklı cihazlar deniyorum sürekli ama en azından 6-7 ay kullanımlık bir S24 Ultra Titanyum Mavisi aldım. Yalnız şunu söyleyebilirim ki çok efsane bir renk. Mavi ve siyah birleşimi enfes olmuş. Keşke online shop'a özel tutmasaymış bu rengi. Fiziksel mağazada etkileyeceği insan sayısı çok olurdu, net deyim. S24 Ultra'dan farklı bir cihaz kullanıyor gibiyim. S25 Ultra çıkıp da piyasası oturmadan herhangi bir değişim yapmam. Yazı falan bulur...
-
Bu renkler yurtdışında mağazalarda satıldı hep. Yeşil aldım bende en son.
-
Ben çok sıkıcı bir adamım, bu renkleri benimseyemiyorum :( -
-
Demek ki o renk gerçekten beyazmış. -
Kılıf ve ekran koruyucu yok ki bu ikisini hayatımdan yavaş yavaş çıkarıyorum, mis gibi Uğur.
-
Sanirim titanium silverblue ve transparent magnet case alacagim iyi oldu bu sizinti. iphone 12den gececegim sanirim buyuk bir upgrade olacak
-
O kadar almayacağız almayacağız diyoruz, lansmanda dayanamazsak da şaşırmam bu gidişle :) -
iphone 12 den değil s25U, S23U ya geçseniz dahi büyük bir upgrade olur :)
-
Hepimiz bu seviyeye ulaşırız umarım :)
O diil de takas yapacağımıza s25 ultra yurtdışı alsak nasıl olur?
Takasa 45 bin vereceğimize 45e yurtdışı alsak??
Kapandığı aralarda s24 ultradan devam etsek?
Nasıldı bu yd işi? Periyotları nasıldı açık kapalı açık kapalı?? Kaç sene vardı kullanım hakları?
Sonra işimiz bittiğinde yd cihazı nasıl satıyoruz maddi değeri oluyor mu?
Yani makul bir durum varsa havaya takasa vereceğimize yd cihaza verelim o parayı.. sonra satarız..
Cihazın bozulması ve bir anda çöp olması veya yüksek tamir masrafı çıkarması ihtimalinin farkındayım :)
Ne dersiniz, bu model çalışır mı???
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X