Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (473. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 28 Misafir (10 Mobil) - 33 Masaüstü15 Mobil2 Android
5 sn
9.537
Cevap
278
Favori
307.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun hocam, neyse çok önemli bir mevzu değilmiş. Dünyanın parasını veriyoruz kutunun içinden adaptör de çıkmalıydı;nedir ki yani sanki batacak samsung

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Çok fazla bilgim yok ama görebildiğim kadarıyla ( Odin de Samsung a ait ama ) orada farklı bir uygulama var

Yazılım atabilmesi için download moduna alması gerekiyor. Başka bir yol da var Qualcomm ın anakartı açıp biryerlere pinleri bağlayarak filan sanırım onu yapmamışlardır.

Uğur kardeş download moduna almayı yapsaydı servislik olmayacaktı. Ama yazdıklarından anladığım kadarıyla sağlam raporunu alıp öyle satacak bir anlamıyla faydası olmuş.

• Ben ankerin 45w adaptörünü almıştım bide ugreen 5a kablo alacaktım şimdi orjinal mi almak lazım oda 2500 TL az para degil :(((

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oneplus'ın 65w şarj protokolü samsung 45w da işe yaramaz değil mi? Deneyen var mı?

• hasantarık kullanıcısına yanıt

5 Amperlik kablo olsun ( çipli kaliteli olanları da var Thunderbolt 4.0 fena sayılmaz veya Thunderbolt 3.0 kablosu da iş görür ) .

Şarj aletlerinde de Samsung un belirttiği Voltaj ve AKIM larda olsun kafi . Başka özel birşey yok.

Akım Koruyuculu da herşeyde olduğu gibi telefonları da korumakla kabaca kafidir.

• cucker kullanıcısına yanıt

kamu emaili sağlamak igbi bir durum söz konusu değil çevrenden birisi olmalı arkadaşında olsa bu işe girmeyenlerde var tabii

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Ya işte yapmazdım da ben.. 4 tane adaptör varken kablo alayım sadece dedim.. orjinal kablo sıkışık bir zamanımdaydı.. hadi bunu alayım herkes iyi diyor dedim aldım.. daha da töbe girmem... alana hiçbişey diyemem..

• headhunter kullanıcısına yanıt
    İşte bu benim son aldığımdı... bunun kablosunu kullanıyordum...

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Aldın da ulaştıramıyoruz :) biraz daha sorun çıkarsa üzerine yatacağım :) :)

• Arkadaşlar media mark + hizmetlerden ömür boyu ekran koruyucu alan varmı varsa nasıl iyimi

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun. Umarım şu laptop ve bazı elektronik cihazlardaki gibi statik elektrik tarzı düzelebilen bir şey vardır da donanımsal müdahele edilmeden kurtulur cihaz. Değişim arefesinde kötü bir talihsizlik.

• T Square kullanıcısına yanıt
    Evet zamanlama sıkıntılı :)

• Şimdi ben çok takip edemedim ama kum taş çakıl karınca örümcek kot pantolon falan hiçbiri yok de mi ekranlarda? Yoksa var mı?
    Yoksa net değil mi??

• Var diyen var yok diyen de var elimize alınca göreceğiz artık kesin:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueye -- 31 Ocak 2025; 13:2:21 >
  • cucker kullanıcısına yanıt
    Tabi efendim, paşaya bir kamu maili bir de lansman kodu çekelim hemen.

• mesutismail kullanıcısına yanıt

yok hocam bizzat mastercard kredi kartı ziraatin. samsungun kendi sitesinde ödeme yaptırmıyor

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    çok geçmiş olsun hocam senin adına çok sevindim, en azından telefona müdahale edilmemiş fiziki. sıkıntısız şekilde çalışır inşallah ve elden çıkarırsın da s25 ultraya geçiş yaparsın.

• kamuya özel sayfada sepetindeki ürünleri göremeyen var mı? sepete tıklıyorum bomboş ekran açılıyor ödeme ekranına ilerleyemedim ve samsung destek pek yardımcı olamadı :( cookie sildim farklı tarayıcı farklı cihaz denedim yine aynı şey

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Bu mudur hocam.
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.