Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (472. sayfa)

5 sn
9.643
Cevap
279
Favori
309.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah geçmiştir.. nihai sonuç yarın.. ama şimdilik sıkıntı yok gibi görünüyor.... ;) teşekkürler...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dostlar selam, cihaz 84k ya geliyor şeffaf kılıfla + smarttag2 ve ikilikablosuz şarj standı veriyor. Gerçi smarttag ve kablosuz şarj standı bende zaten vardı.

Bu fiyata alalım mı? Öneriniz var mı?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • kun_agüero_16 K kullanıcısına yanıt

Amazon gibi firmalar troy özellikli kartları kabul etmiyor, viza yada master kart varsa deneyin belki ondandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Yeni cihaz olduğu için insanın aklı kayıyor şeytan dürtüyor işte çok major gelişme yok zaten

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Orijinal Samsung şarj aleti olsa da akım koruyuculu değilse de benzer sorunlara hatta beterine vesile olabilir.

Ben de başka markalar kullanıyorum sorun olmamıştır çünkü en başta tüm elektronik cihazlar akım koruyuculudur evde işte vs...

Telefona format atılmazsa log ları var sürekli kayıt eder şarj etme filan . Bunlar hard formatta siliniyor. Servistekiler o yüzden açılan ama sorunlu cihazlarını format atmadan getirin derler ki kayıtlardan telefonun kullanımı nasılmış bakılsın. Bu tür testler serviste de cihaz teslim alan personel de pc den bakabiliyor birkaç dakikada ..

Açılmama durumunda tavsiyem : Eğerki kapalı olduğu düşünülüyorsa ses açma ve kapama beraber basılı tutulurken usb kablosu bir ucu bilgisayarda takılı iken diğer ucu telefona takılı tutulur. Ses açma ve kapama tuşları halen basılı aynı anda devam edilir . Ekran da yeşil download mode u gelmesi beklenir.

Daha da ilerisi Combination Firmware ile yapılıyor. Servis Yazılımı . Bunla açılan telefon yazılım atılması gerektirir...

Yazım ortaya olsun.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazla ölçüm yaptınız hocam

• Kardeşler ne yapıyorsunuz Allah aşkına. 100 binlik cihaz kullanıp orjinal adaptör ve data kablosu dışında bir şey kullanmaya ne gerek var? İstediği kadar kaliteli ürün olsun orjinal dışında bir şey kullanmayın sıfır cihaza, pişman olursunuz...

• CooLBye kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 24 ultra'nın içerisinden 3 amper 25 watt destekli kablo çıkıyordu
    Bilmiyorum var mı değişiklik 5 amper 45 watt kablo çıkar mı 25 ultradan ama sanmıyorum

The bundled cable is DN980 model - a black 1m cable with 3A rating, which provides up to 25W charge. If you want to utilize the maximum 45W of a compatible USB-PD power adapter, you will need a 5A-rated cable. 

eğer içinden çıkan kablo 45watt değil onu kendin alman lazım

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 31 Ocak 2025; 12:14:34 >
  • mesutismail kullanıcısına yanıt
    Ben amazonda yüksek montanlı bir haracama ödeme sıkıntısı yaşadım.. 33,5k olduğu için bankanın güvenlik ödemesine takılmış.. ama güvenliğe takılmasının asıl sebebi yüksek tutar olması ile birlikte yurtdışı alış veriş olmasıymış.. amazon ödeme sistemeleri / posları yurt dışı kayıtlı olduğu için amazon.com.tr alış verişi olsa da yurt dışı gibi oluyormuş... o sebeple troyu kabul etmiyor olabilir..

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

aynı anda laptop ve başka bir şey şarj ederken güç düşüyor mu

• headhunter kullanıcısına yanıt

Tabii düşüyor ama ben bütün cihazları ayrı ayrı şarj ediyorum genelde. Zaten laptop, tablet ve kulaklığı haftada 1 şarj etsem yetiyor. Bu adaptörün en büyük artısı seyahatlerde.

Çantanıza tek bir adaptör koymanız yeterli.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Bunu daha ucuz ve orjinal bulma yolu var mı? Acaba düşer mi fiyatı?

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Serviste temiz yazılım yükleme dedikleri bizim Odin ile yaptığımız gibi bir işlem mi hocam?

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Amazon ve hepsiburadayı takip etmek lazım. Ama pazaryeri satıcılarından değil, bizzat kendilerinden almak lazım. Ben çok güvenilir bir yerden 1100 tl'ye aldım Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Not: mevcut kullandığım adaptörü, 22 ay önce 1300 tl'ye almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 31 Ocak 2025; 12:29:13 >
    Hocam forumu araştırın, bu telefonu 71 bine aldık hemen hemen

• erenysfl E kullanıcısına yanıt

doğum günü kuponu var sanırım. Bir onu deneyeyim

İlk mesajı bir okuyun, kamu ve firma indirimleri var

• Bana kamu mail adresi veya lansman kodu sağlayabilir misiniz? S9 plus'tan s25U 'ya geçmek istiyorum bugün artık.

• 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.