Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (483. sayfa)

5 sn
14.155
Cevap
338
Favori
451.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uyumlu gibi gözüküyor bakalım gelince anlıcaz

• Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt

Ben de Thunderbolt 4 lü 2 tane kablo aldım. 40Gbps görüntü veri aktarmada da kullanılıyor. Aynı kablo ile 240Watt lık masa tipi GaN şarj adaptöründe telefonları tabletleri pc lerde kullanıyorum ( sadece şarş amaçlı değil ) .

Bilgisayarda type-c portunda şarj desteği varsa ve en fazla kaçı destekliyor ultrabook sa harici ekran kartı da güçlü değilse 100 watt sizdeki kafidir . Aynı şarj aleti ve kablosunu telefonda da kullanabilirsiniz. Ben 240Watt lık ta kullanıyor.

Elimde bir sürü yıllar önce aldığım GaN 120Watt lık olanları da var. Thunderbolt 3.0 olan kabloları da var kullanmaktayım ... Hepsi iş görür. Bir sorun yapmadı. Hatta serviste de tespit edilmişti ama servislik olma nedenim bataryası veya şarjı ile alakalı değildi. Yani tespit ederler ama bu sorunludur tespiti manasında değildir.

Kablosu şarj aleti Samsung orijinal ama kablosu zedelenmiştir burkulmuştur filan görsel fark edilmez ve o halde de telefona zarar verebilir orijinal set olmasına rağmen.

Bence düşük amper akımlı destekleyen 3A orijinal kablolular eski jenerasyon orjinal Samsung şarj aletlerinde GaN özelliği yoktur ( daha ufak olurlar ve daha az ısınırlar ) bunlar da beladır orijinal ama ...

Powerbank vs elbette kullanılır. Orada da Quick Charge 3.0 4.0 lı ürünler vardır. Sorun yapmaz. Samsung tespit eder ama bu sorunu değil farklı şeyleri tespit ediyor kendisince ...

Mesela Qualcomm ın Quick Charge 2.0 desteğiyle uyumlu ama eski bir uyumlu şarj aletimi bile yıllar önce serviste tespit etmişlerdi ama sorun var diye de değildir üstelik Samsung Qualcomm inkine uyumludur sertifikası almasına rağmen! ...

5A akımlı kabloları tercih edin. Düşük amperli kabolarda yüksek voltaj destekleyen şarj aletleri ve telefonlarda kablosu ısınmaya bağlı sorun yaratabilir. Dananın koptuğu yer esasında en az 5A Amper data veya şarj kablosu alınmasıdır.

Gerisi telefonda dışarıdan sallıyorum 500 watt lık bir adaptör dahi verilse telefon ne kadar akım ve voltaj çekecek bellidir bunu aşması zarar vermesi teknik olarak imkansızdır. Bu artık neredeyse birçok elektronik vs cihazlar için de geçerli ...

Elbette her daim araştırmak gerekir . Kendiniz araştırıp bulmak en güzelidir.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Hocam multi core da üstünlüğü var tamam. Kanıtlanmış adamlar skor puanlarını paylaşmış. Peki çoklu çekirdek performansını ıphone a göre nerede avantaj sağlıyor ? Oyunlarda mı? Hayır
    Video editi yaparken mi ? Hayır
    Varsa aklına gelen söylesin. Uygulama açılış hızlarında iki katı süre farkı mı oluyor ? Yani ne fark var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fıfa F kullanıcısına yanıt

Bir yerden bir veri kopyalayıp diğerine geçtiğinizde sıkıntı çıkıyor gerçekten. İnan düşük ram sıkıntılı. Çok ön yargılı yaklaşma :)

• DreamSs kullanıcısına yanıt

En iyisi samsung 12/16GB çıkarsın isteyen istediğini alsın Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hayırlı uğurlu olsun şimdiden hocam

• Death Mark07 kullanıcısına yanıt

Yukleniyor ama acilmiyordu. Apkmirrordan yukledim bu sefer calisti.

QuickStari da apkmirrordan yukledim ama bu sefer o goodlock icinde gozukmedi.

• caneryendi C kullanıcısına yanıt

Uğraşmayın iptal edin siparişi.

gsmarena daki S24Ultra ile S25Ultra şarj etme hızlarına bakıldığında bir fark var. Daha kısa sürede şarj ediyor.

Verdiğiniz sitede 45Watt ta şarj ediyor ama daha verimli böylece süresi kısalıyor da ima ediyor - bahsediliyor.

Aynı sitede esas kaynak ünlü UniverseIce dan kaynak göstermiş :

Bu yeni şarj etme profili bizlere daha fazla başka markaların 45Watt ı bu şekilde şarj ettirmesini de sağlatıyor. Yani daha fazla başka markaların şarj aletiyle uyumlu hale geliyor. Uyumluluk artmaktadır. Artık bazıların ya bende 45Watt var ama yavaş şarj ediyor sorunu S25 Ultra da çözülmüştür.

https://x.com/UniverseIce/status/1833703722578534530

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

15 Volt ama düşük akımla 3A ile daha kısa sürede şarj sağlanıyor. O zaman 19.5 Volt da 3A de gelsin derim ....

Bu da bizlere cihazla beraber gelen 3A kablosu bile iş görür ...

Tavsiyem 5Amper lide 3Amper çeksinden yanadır. Kalın kablo her daim iyidir. Kuru kalabalık kalınlıktan bahsetmiyorum.

Uydu dan direk SMS görüşme iletişimi ( uydu telefonları gibi ) de Çin varyantında var . Acaba bizdekinde de var mıdır ? Daha doğrusu Türkiye dışında başka gsm operatöründen uydu sms ve görüşmeyi kullanabilecek miyiz ? Bu da zamanla netleşir gibi...

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

75 76 ya satılır diye düşünüyorum hediyelerde gelecek

• Şarj testi

• Ultradaşlar merhaba. Konuşulan değerlere pek hakim olmadığım için soruyorum. Samsung 25 watt şarjım var ve S23 ultramın içinden çıkan şarj kablosu var. S25 ultra ile beraber kullanabilir miyim? Hızlı şarj kullanmam geceden takar sabah çıkartırım ve 1 gün bana yetiyor normalde. Yoksa 25 watt ile beraber s25 ultra kablosuna gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy Krueger -- 31 Ocak 2025; 16:49:16 >
  • S23 Ultrada wifi 6e baglantisi stabil degildi. Ayni konumda bu sefer surekli 6E.

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Aynı kablo çıkıyor diye biliyorum. S-Pen özelliklerinden feragat eden samsung un 5A destekleyen kablo koyacağını düşünmüyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 16:55:49 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

25 watt adaptörle de sıkıntı olmaz değil mi?

Yok hocam 45W desteklemez.

Sıkıntı olmaz, kullanabilirsiniz.

• Siparişi Garanti Bonus kredi kartı ile ile veren varsa şunu sormak istiyorum. Ek 1000 TL vs bonus varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    o zaman 50w ikili almak mantıklı. avantajix %40 para iadesi veriyor diye oradan almayı düşünüyorum. izycoda da ilk alışverişe özel 300 TL iade var, ikisi birlikte olursa yarı fiyatına iniyor resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S25 ultra kutu içeriğinden çıkan kablo çantadaydı;

Şu kablo;
    https://www.hepsiburada.com/samsung-ep-dn980-gh39-type-c-type-c-super-hizli-sarj-kablosu-samsung-turkiye-garantili-p-HBCV00006UTNF6?magaza=DayTechno&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 31 Ocak 2025; 17:5:6 >

• 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.