Bence de 50W daha iyi. En son çıkan adaptör de o zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (484. sayfa)
-
-
hocam 65w 'a eski diyorsunuz da ben daha 2 gün önce aldım adaptörün üretim tarihi 09.11.2024
-
45w destekliyor o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üretim tarihi yeni olabilir fakat özellikleri yeni değil.
hocam adaptörün ne özelliği olacak süper hızlı şarj ediyor mu ediyor tamam daha bitmiştir :))
-
Samsung Galaxy S25 Ultra için Titanyum Siyah modeli için bazı görseller ve video içeriklerinde yan çerçeveside tamamen siyah ama bazı içeriklerinde aleminyum bildiğimiz beyaza yakın olan diğer renklerle ayni çerçeve. Şimdi cihazı hiç görmedim Türkiye de satılacak Siyah modelin çerçevesi nasıl olacak acaba. Görsellikler kafa karıştırıcı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satma ile uğraşma iptal et siparişi satman zor olur
Gan olayı moda bu aralar
-
Avantajix ile İyzico birleşiyor mu? Peki İyzico ile oradan bir kredi kartımız ile alsak avantajix oluyor mu yine de? Taksit yapabilmek için soruyorum. Tabi Avantajix için kamudan almamak lazım değil mi?
-
Kafa karıştırıcı değil aslında. Online mağazaya özel jetblack var, bir de sadece düz black var.
-
Hocam şarj ederken adaptör daha az ısınıyor, stand by özelliği var üstüne. Akıma karşı daha korumalı ve voltajı daha iyi veriyor, incelemelere bakabilirsiniz. Her şey hızla alakalı değil.
valla akşama deneyeceğim birleşip birleşmediğini görürüm. eğer birleşir ise yarı fiyatına geleceği için güzel bir alışveriş olur sanki. avantajixten almak isterken zaten kamu mağazasına değil normal mağazaya yönlendiriyor. bugün son aşamaya kadar denedim iyzico ödeme ekranında peşin fiyatına 6 taksit yapıyor normal mağazadan da.
dur hocam daha yeni aldık, s25u'nun gelmesini bekliyorum kullanmak için ama iyice soğuttun adaptörden beni :)
-
Neredeyse 2 senedir bu adaptörü kullanıyorum, takılmayın kullanın...
-
aldık artık, telefonu patlatsada kullanacağım
-
Samsung iade alıyor kutusu açılsa da amazon da
950tl rewards puanım var acaba bir kısmını da oradan ödesem yine yapar mı?
-
adaptör bu sonuçta diye attım çöpe kutuyu, kullanacağım artık yapacak birşey yok :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X