. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (486. sayfa)
-
-
onu bilemiyorum hocam açıkçası, samsungtan 13 yılın ardından ürün alıyorum, çoğu şeyi de bu grupta görerek tecrübe ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hesabımda 990 TL Samsung Rewards puanı varmış onunla 1 kılıf daha aldım :)
-
Kutudan çıktığını bilmiyordum. Bu kabloya da bakayım. Bende Anker'in data kablosu var ama aktarım hızı hiç iyi değil sebebini anlamıyorum.
-
iyzicoda telefon sipariş edince anında geldi 1.000 lira, avantajix nasıl bilemiyorum birazdan deneyeceğim ben de.
Kamu mağazasından değişim kampanyası ile sipariş veren oldu mu? Bir arkadaşa alıyoruz, ne sipariş bilgilerinde, ne de gelen mailde değişim cihazı ile ilgili bir bilgi yok.
Müşteri hizmetlerini aradık, baktılar onlar da göremediler. Siparişi iptal edip yeniden oluşturun diyorlar, şimdi tekrar oluşturuyoruz son aşamada bütün ürünler görünüyor ama değişim cihazı yine görünmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50w olanı mı aldınız? onun yanında 1.8m kablo da geliyormuş.
Modeli ne hocam?
-
Beşiktaş otel etkinliğinden Avrupa Elektronik ile aldım S25U. Tag, Kablosuz Şarj Stand ve Orjinal şeffaf kılıf hediye.
256GB fiyatına 512GB kampanyası ile Alan arkadaşlara hayırlı olsun , güzel haberler alalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kia kaha -- 31 Ocak 2025; 18:6:37 > -
Eğer o kablo 45W şarj cihazı satarken verdikleri kabloysa umarım düzeltmişlerdir. Çünkü o kablo zamanla hafif şişip şekli bozuluyordu. Belki hatırlayan vardır.
-
Evet ben iki kere serviste değiştirdim.
-
5A imiş kablo, ben kabloyu ayrı adaptörü ayrı alayım diyordum ama 50w olan yeni nesil denildi burada, içinden 5a kablo da çıkıyor olunca tek seferde almak makul olur diye düşünerek 50w olana yöneldim. umarım içindeki kablo uzun ömürlüdür.
Ama 50W'da çıkanı hiç kullanmadım. Modeline baktım şimdi içindeki kablonun EP-DX510 GH39-02136A yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 18:13:21 > -
Artık type-c ye dönüştürülebilir 100w a kadar destekleyen minik dönüştürücüler var.
Set olarak satılıyor da . Birçok ev aleti için de kullanılabiliyor. Amaç usb type-c e dönüştürmek ve gereksiz adaptörleri kullanmamak vs...
Sadece 1 tane olanı var amaç kafada canlandırmak için. Bunların set halinde olanları da var. Bir ara görmüştüm bulmaya bir ara çalışacağım.
Yazdıklarınız bana çağrıştırdı.
amazonCuifati Tip C - DC Adaptör 4.5x3.0mm, USB C - 4.5x3.0mm Fiş Adaptörü, PD Hızlı Şarj, 100W'a Kadar Destekler, Dizüstü Bilgisayar Için 90 Derece PD Emulator Tetikleyici, Tip C Dişi - DChttps://www.amazon.com.tr/Tip-4-5x3-0mm-Destekler-Bilgisayar-Tetikleyici/dp/B0CT25NQL6Bu şekilde özel bir dönüştürücü değil de type-c evrensel soketli olması caziptir bence.
-
Telefon sizde mi şu an. Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her koşulda da çözülmüş mü göreceğiz. Umarım çözülmüştür.
-
Demo cihazlarda S24U ekranı İphone gibi daha canlı duruyor, s25U biraz sönük . Sanırım kullanılan renkler etkiliyor. Birde demo cihazları hep fhd+ ayarında nedense. Daha iyi renkler ve daha canlı duvar kâğıtları tercih etseler iyiymiş. İphone’nun yanında sönük kalıyor tabii real kullanımda o öyle olmayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DEMO cihazları her zaman daha iyi gösterir hocam son kullanıcıdaki cihazdan :D
-
Tıpkı tv ler gibiquote:
Orijinalden alıntı: AMCDEMO cihazları her zaman daha iyi gösterir hocam son kullanıcıdaki cihazdan :D
Arkadaşlar merhaba öğrenci indirimiyle s25 ultra alabiliyormuyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X