< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (482. sayfa)
-
-
Bizim emektar oneplus 65w verileri.
Not; Bu arkadaşın kablosu da 6.5 A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 31 Ocak 2025; 16:36:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet biliyorum. Fiyatlar pahalı ama hizmet az. Yurtdşındaki olanaklardan neredeyse hiç yaralanamıyoruz. Ben niye aynı e-sim i iPhone, Watch ve iPad de kullanamayayım ki. Üstelik seneye MacBook lara da e-sim desteği gelebilirmiş.
-
Hocam lansman kodu arıyordunuz ne ara aldınız da cihazı satıyorsunuz:)
-
Aradaki fiyat farkı çoksa çakmadır, Amazon vs kendisi satıyorsa alınır. 45W ve 50W adaptörler 5A 1.8m kablo ile geliyor. Telefonun kutusundaki 3A sadece 25W şarj edebiliyor.
-
Teşekkürler hocam 300 500 lira için çakma almayalım o zaman
-
Amazon teslimatları 20 sinden sonrasına atmış görünüyor, bayiilerde ayın 10dan sonra teslim ederiz demeye başladı. Bu kamu indirimi de 9una kadar devam eder bence. Ürün tedarik edemiyorlar gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2022 yılından haberler var. Sözde getiriyoruz diyordu Turkcell. Ben fiziksel sim ile uğraşmadan aynı numarayı 10 cihaza kadar tanımlayabilmeliyim. ABD'de bazı Carrier'lar bu hizmeti sağlıyormuş.
-
65W hocam dediğim gibi samsung un çok eski şarj adaptörü artık o alınmaz. 45W tek portlu. 50W çift portlu bir port ile 25W a kadar diğer port ile 50W a kadar şarj edebiliyorsunuz. 45W, T4511X kodlu yeni modeli. T4510X olan eski ve GaN özelliği olmayan modeldir. 50W zaten yeni çıktı o da GaN özellikli.
-
kod gelmedi plus siparişi verdim ultrayı gelir gelmez satacağım gerçekten hiç beğenmedim içime sinmedi
-
2025 in ikinci yarısı güya 5G ye geçiyormuşuz bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 16:19:30 > -
Yani bu kadar işlemci ram takıntısından ne zaman vazgeçeksiniz. Lansmandan hemen önce 12 gb ram ile geliyor diye forumda kimse almıyordu ama gel gör ki yine herkes satın aldı. Iphone isterse 1 gb ram ile gelsin, uygulamalarda takılma yoksa oyun oynamadığım halde call of duty warzonde diğer amiral gemisi rakipleri kadar fps veriyorsa bana ne 8 gb ram olsun olmasın. Sentetik testlerde farklılıkları karşılaştırmakla bu kadar uğraşmayın. Kullanın geçin. Eğer samsung s25 ultra 16gb ram olsaydı ne olacaktı? Telefonu 5 sene mi kullanacaktınız. Hayır. S26 ultra çıktığında rami tekrar düşürseler bile yine millet alacaktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen eminim geçerler :) Havalimanında var herhâlde sadece. Bir iki yere daha getirip geçtik derler. Türkiye'de hiçbir rekabet olmadan böyle rahatça takılabildikleri için kalite artışı olmadan istediklerini yapabiliyorlar işte.
-
Bazı adaptörler samsung shop öğrenci indiriminde en son indirimdeydi iyzico da ayın sonuna kadar yani bugün %20 para iadesi veriyordu. 1000 tl maksimum idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 16:22:34 > -
şu apple takılmıyoru da kimse bana anlatmaz kasım kasım kasıldığı oluyor 13 mini kullandım 13 kullandım zor sabrettim kasmaktan yazı yazamıyordum 16 pro aldım şarj berbarttı 16 pro max aldım değişik takılmalar oluyordu ama ekran on numaraydı tekrar almak istemedim 25 plus aldım en azından daha ince kibar benim kriterlerime uyuyor herkes farklı beklentide teknoloji konusunda
-
Hocam, Android ile iOS'un çalışma sistemi aynı değil ki. Seneye 17 Pro Max 12GB RAM olacak diyorlar. Ee eşitlendi demek o zaman aradaki fark. Diğer bütün android üreticileri 16GB RAM'e geçti 24GB kullanan bile var. iOS'ta bir uygulamayı arka plana atıyorsunuz çalışmıyor ki hemen kapanıyor uygulama geri döndüğünüzde tekrar açılmış gibi oluyor aradaki fark bu. Android arkadaki uygulamaları kapatmıyor. Ayrıca yapay zeka için daha fazla bellek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 16:25:31 > -
Sizin için önemsizse saygı duyarım. Para sizin alın tabi ki de iPhone, Samsung ile aynı ücrete satıyor bu telefonu Google ve performans karşılaştırması şöyle;
Samsung'un geçen sene çıkardığı telefondan daha kötü kullandığı işlemci. Bunun sadece oyun oynamakla ne alakası var anlayamıyorum. Aynı paraları veriyorsunuz hepsine neredeyse. Aynı parayı verince insan benzer bir performans bekliyor doğal olarak. Beklemesinde anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum. Hele telefonu 4-5 sene kullanan biri için bu oldukça önemli bir tercih kriteri olur, olmalı da.
Yakın bir performanstan falan da bahsetmiyoruz bu arada. Aradaki fark sentetik test vs diyerek açıklanacak bir fark değil.
-
Benim hedefim 5 sene hocam. 16gb olsaydı çok daha iyi olurdu. s7 edge'yi düşüre düşüre 4.5 sene kullandım ama ram yetersizliğini son bir sene çok hissettim. Çıktığı dönemde yeterli olması konusunda haklısın tabi ki. Ancak söz konusu 5 sene gibi uzun süre olunca keşke diyorsun işte...
-
Telefonu forum İstanbul Samsung magzasında inceledim telefon ele alınca videolardan daha güzel geldi bana:) Ben beğendim kumlanma falanda görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin gibi kullanıcılara saygı duyuyorum, ama bu kadar sentetik testlere bakıp ve arka planda uygulama çalışmıyor ya da çalışıyor. Çalışmasın. Yeniden açılsın uygulama ne var bunda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X