https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/50w-power-adapter-duo-black-ep-t5020xbegww// (Samsung Shop linki) mediamarkt SAMSUNG EP-T5020X Type-C Hızlı Şarj Cihazı (50W) Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ep-t5020x-type-c-hizli-sarj-cihazi-50w-siyah-1239368.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.96.8apple (tr) Thunderbolt 5 (USB‑C) Pro Kablo (1 m) https://www.apple.com/tr/shop/product/MC9C4ZM/A/thunderbolt-5-usb%E2%80%91c-pro-kablo-1-mBen bu ikisini kullanıyorum. Hem hızlı data aktarımı hem de şarj için, 16 Pro Max ve S24 Ultra için kullanıyordum. S25 Ultra'da da bunu kullanacağım. 50W ın kutusundan 5A kablo çıkıyor zaten fakat data aktarım hızı çok az olduğu ve usb 2.0 olduğu için ve kablo fazlalığı olmasın diye böyle kullanıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 16:3:8 > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (481. sayfa)
-
-
Şu Avrupa'da satılan iPhone'larda fiziksel çift sim olsa ne güzel olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/45w-power-adapter-black-ep-t4511xbegww//
Su ürün daha mantıklı gibi 1.8m 5amper kablo dahil olarak geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene gelecek diyorlardı gelir mi acaba Bir de gelse kaç paraya gelecek o da ayrı mesele şimdi ispanya'daki fiyatlara baktım da vergi iadesi yanlış anlamadıysam %20'ye kadar oluyormuş çok uygun fiyata denk geliyor.
MediaMarkt'ta yazıyordu ama bir türlü gelmedi. Honor bile var. Niye hala inatla getirmiyorlar anlamadım. Türkiye'de çok fazla olur zaten hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 16:1:35 > -
Hocam bir de işlemci yani tamam oyun falan oynamıyorum da Apple ve Samsung'un yarısı değerinde neredeyse performans olarak. yani gidip de o paraları vermek istemem vergiyle beraber.
Şöyle kalıcı yurt dışı vizem olsa sürekli gidip gelebileceğimi bilsem gerçekten 2 cihaz alıp gelmeyi çok ciddi düşünürdüm.
İspanya'da iPhone'lara baktım onlar da aslında güzel fiyat ama işte biri fiziksel sim biri Esim. O şekilde de kullanamam.
İşlemci de bildiğin düşük hızlı exynos, samsung üretiyor zaten. Aynen mantık dışı olur.
-
65w orijinal oneplus adaptör, Oppo, xiaomi supersarj uyarısı veriyor ve hızlı şarj oluyor . İphone ise hızlı şarj oluyor ama hızlı şarj yazmıyor. Lenovo laptop sarj ediyorum diğer adaptörler laptop şarj etmedi. Bir tek samsung denemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu kullanıyorum. Low standby ve gan özelliği var.
İkisine detaylı olarak baktım kablo kısmı aynı gözüküyor gibi geldi.
-
Hangi cihaz ıphone dan iki kat daha performans veriyor hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone'lar bence bir iki seneye tamamen e-sim olacak. 17 Air in tek e-sim ile gelebilme ihtimali bile varmış.
-
Evet öyle söylüyorlar sadece Çin'de olmayacakmış herhalde orada yasak olduğu için. Bu yurt dışı telefon olayı bayağı zora girer o olay gelirse iPhone için.
E-sim çok süper bir şey aslında. Bizim ülkede bir acayip bir şey. Aynı karekodu sınırsız kullanabiliyorsun, çekim gücü daha fazla oluyor vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2025; 16:10:40 > -
2 hafta sonra öğrenmiş oluruz :)
-
İki kat daha fazla vermiyor hocam az veriyor pikseller. Yani biraz abarttım da tabii ki yarısı kadar yavaş anlamında demiyorum ama işlemci performansları testlerde Apple'ın işlemcileri ile snapdragon işlemcilerinin yani yarısı değil ama yarısına yakın performansını veriyor (Tensor işlemcilerden bahsedlyorum). Bence çok düşük yani ve fiyatlar neredeyse Samsung ve Apple ile aynı fiyatlarda.
8 Elite ile arasındaki fark kapandı gibi. Apple son iki senedir ancak %15 artırıyor işlemci güçlerini.
-
Bence de harika da hocam bizimki de çok problem ben sürekli turkcell'e gitmek zorunda kaldım Bir ara bu yüzden sonra fiziksele çevirip kurtuldum tekrardan.
Yok yeni cihazı geçerken bunu kullanabilirsiniz diyor geçiyorum kullanılmıyor tekrardan bayiye gidiyorum Yeni kod veriyorlar tekrar para ödüyorum.
Bir de bende eş SIM kart var belki biliyorsunuzdur yani aynı numarayı iki sim kartlı kullanabiliyorum sadece bir aktifken diğeri aktif olmuyor şimdi eşim de ben bunu yapamıyorum. Çünkü Turkcell hala çoklu cihaz desteğini buraya getirmedi biliyorsunuzdur.
beyler s25 ultra 512 76.000 tl ye ankara içi elden teslim satacağım bilginiz olsun renk gri
-
Arkadaşlar bu samsungun sitesinde satılan 45w ve 50w adaptörler kendi kablosuyla mı geliyor? Ve alışveriş sitelerine baktığımda çok daha ucuza buldum aynı ürünleri. Çakma olma olasılığı var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X