Isınma sorunu bende de var, yazın ne olur düşünemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Isınma sorunu bende de var, yazın ne olur düşünemiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben eklemeden geldi eğer istediğimiz takım için yapabiliyorsak sadece güzel ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam telefon daha birkaç günlük. 1 haftada sorunu kalmaz diye düşünüyorum henüz yazılım bile fabrika sürümü |
Bakalım yarın maçlar varken anlarız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim anladığım kadarıyla takımları takip ederseniz google uygulamasından o zaman geliyor otomatik olarak. |
Hocam valla genelde öyle diyorlar ama balık baştan kokar misali , vivo x200 pro aldım batarya efsane ilk sürüm iphone 16 pm aldım oda çok iyiydi. Ama s25 ultra kamera ve batarya olarak geride pek umudum yok iade hakkımın dolmasına 8 gün var duruma göre iade ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1 Şubat siparişinden ses seda yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyluke34 -- 7 Şubat 2025; 20:42:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 sıra benden gitti hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |