Bildirim
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (712. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
36 oy
Öne Çıkar
![](/static/forum/img/popularite.png)
3. Sırada
bugün en iyi #1
Giriş
-
Acilen Home Up lazım. Ana ekranı 6*7 kullanıyordum, yeni cihazda çok büyük geliyor logolar. Yerleşimimi tutturamadım...
-
Pm attım size.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzyco puanı illa alışveriş de kullanmak gerekmiyormuş normal hesaba ibana geri gönderiliyor bence süper sonra istediğin yerde harca markette vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 8 Şubat 2025; 0:43:49 >
İlk kurulumda çok normal sol üst köşe yan ve arkada sıcaklık hissettim ilk kurulumda o kadar.. s24 ultrada da olmuştu s24 plusta da ilk kurulumda cihazlarda oluyor
Baslar gümbür gümbür!
Bu telefonun ekranına laf eden çarpılır valla.. s24 ultra nereee bu neree.. şu an ikisinede ayrı ayrı bakıyorum.. çok başka...
30/01 titanyum gece siyahı lansman kamu 🙈
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satmadınızmı 24 ultrayı o kadar fark var mı ekranlarında ben incelerken çok farkedememiştim😀hoparlörde bi tık daha iyiydi başka ne gibi farklılıklar hissettiniz
Hadi hayırlı olsun:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim abi
...
Arkadaşlar merhaba Bendeki s25 ultra daki Spen ini çıkarınca ucuda elektronik devre yanığı gibi koku geliyor sizlerde de bu durum var mı kontrol edermisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 7 Şubat 2025; 21:5:9 > -
Satmadım daha.. daha doğrusu satmak için acele etmedim.. telefonu kurayım satışı hızlandırırım inşallah :)
Satılık S24 Ultra var, çok para istiyorum duyurulur :)
Ne kadar piyasası şu anda benim telefon daha 4 aylık sayılır ekimde almıştım
Parmak izi okuyucusu harika olmuş, gerçekten çok hassasmış diyordum 2 gündür. 1 saat önce ekran koruyucusu takdırdım ve parmak izi okuma baya bi kötüleşti. Belki ekran koruyucuların kalitesine göre de değişiyordur.
47-55 arası fiyat var... 53ten aşağı vermeyin... ederi hakkı bu ama ihtiyacınıza göre duruma göre 49-50-51 verebilirsiniz.. ben vermek istemem.. eşime kullan diyorum senin s24 plusu satalım diyorum.. s25 ultrayı çok beğendi bunu bana ver sen 24 ultra kullan diyor :) telefon her an elimden gidebilir...... :)
Bi tanede eşinize alın 😁
Aynen pek gri değil ama daha güzel geldi bana,çok güzel olmuş titanyum gri rengi...
Aynrn s23 ultra ile s25 ultra ile de dağlar kadar fark var ekranda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X