11 şubat kargo dediklerini hemen yolladılar mı varmı bu şekilde erken kargosu gelen |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Eğitim İndirimi Başladı! (566. sayfa)
-
-
22 -30 Ocak arasındakilere kurye/kargo teslimatında hızlandırma uygulanmış. Normalde 11 Şubat tan itibarendir. Sabırsızlığı sonlandırmalıyız : Normalde 11 Şubat ile kargolanacak gerçeği unutulmamalı.
Hepimiz de var az çok . Biraz sabır. Zamanda hak yeme yok. Erkene alımlar var. Umarım kısa sürede 30 Ocak a kadar olanlar 11 Şubat tan önce alır .
-
iyide ürünler hazırsa gönder gelsin neyi bekletiyorsun ki bak siparişe onaylanmış üründe var gönder
-
Var tabi hemde yüzlerce belki de. Yollamayı bırak şu anda teslim alıp kullananlar var baya bi.
Erken yollanmasında sıkıntı yok ama böyle sırasız kuralsız gönderim yapılması hoş değil. 23 Ocak ta ilk anda alanlar beklerken 1 Şubat ta alana kargo yola çıkarsa tabi ki insanlar bundan rahatsız olur. Yoksa alırken 11 Şubat dedik size oturun bekleyin deseler beklerdik tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 3 Şubat 2025; 18:44:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.. çok küçük ve önemsiz tecrübeler böyle güzel farklar ortaya çıkarabiliyor ;) bilgi paylaştıkça çoğalır...
bir gelişme var mı avantajix ile alakalı hocam? dönüş yapmadılar mı hala?
-
O güncelleme değil. Başlangıç firmware idir sadece.
Cihazdaki ARALIK 2024 güvenlik güncellemesi olanıdır. Kernel isimlendirmesinde de bu yazılımın esasında KASIM son haftası yayınlandığı da anlaşılacaktır.
Yani elimizde baya eski bir yazılım var.
S25 serisi yazılım iyileştirmelerine bir yayınlanma yok! Sırf güvenlik güncellemesi bile aylık olanı halen yok!
Ocak bitti Ocak güncellemesi yok!
Şubat güncellemesi direk çıkartırlar umarım... Bu saatten sonra Ocak aylık güvenlik güncellemesi ile çıkarsa tam bir rezalet olur.
-
Bizim askerlik daha var. 😂
Orijinal şeffaf aldım cihazla birlikte.
the tech outlookSamsung's Galaxy S25 Ultra Users in UK Gets Detailed Battery Health Information on the S938BXXU1AYA1 Build - The Tech Outlookhttps://www.thetechoutlook.com/news/os/samsungs-galaxy-s25-ultra-users-in-uk-gets-detailed-battery-health-information-on-the-s938bxxu1aya1-build/
-
Yeniden tanıtmak lazım bir de 2 3 defa eklemek lazım demişler yurt dışında.
doğru söylüyorsun haklısın bu durumda
-
Sizden ricam uygulama yapınca hassasiyet nasıl birde 6.9 inç tamamen kapatıyormu kenarlarda açık kalıyormu izlenimlerinizi paylaşırsanız pahalı ama alırım bende teşekkürler şimdiden hayırlı olsun bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 3 Şubat 2025; 18:56:33 >
Hocam bizde senle aynı gün aldık. Ben S25 ultraları iade ettim ama teyzeme düz S25 lacivert almıştık ona mesaj geldi sabah. Kargonuz hepsijet ile teslim edilecek diye. Büyük ihtimalle yarın teslim edilir. Konum İzmir.
Unutmadan DH s25 ultra alan arkadaşlarımız ilk alanlar dan bahsediyorum bizimksi 11 kargo 12 teslim Şubat :( kutu açılış resimleri koyun da bi görelim bizde şafak sayalım artık :))
Tabi kurulum yapınca dönüş sağlarım, tabi bizim hazır kargoları turşu yapmayı düşünmüyorlarsa bir an önce takip kullanmak isterim :)
Bu tür ekran koruyucularla ilgili 2 tür sıkıntı olabiliyor. Bu nedenle bir kontrol yapmanızı rica edecektim.
Öncelikle kenarında siyah çerçeve varsa bu çerçeve nedeniyle full cover olacağından pek çok kılıfla uyumsuz olabiliyor. Kılıfların çoğu, çok ince, koruması az, minimal çerçeveli olanlar hariç bu tür koruyucuları kenardan köşeden attırıyorlar.
İkinci dezavantajları ise çerçevedeki siyahlığı tam ayarlayamıyorlar ekranı mm'lik de olsa kapatırsa kötü görüntü oluyor. Bu nedenle bu tür koruyucuları almıyorum.
Ama kutu görselinde çerçeveli görünüp full saydam olanlar da oluyor.
Sizdeki bu koruyucunun acaba çerçevesi var mı ? Öncelikle ona bakar mısınız. Bir de uygulamayı yaptıktan sonra kılıfla nasıl olacak onun yorumunu da yaparsanız sevinirim.
Güzel günlerde kullanın..
-
-
Freebuds pro 4 kulaklığı öğlen teslim aldım. Bir kaç saattir test ediyorum, beklediğimden çok daha iyi.
Malzeme kalitesi çok üst düzey. Kalite akıyor resmen.Seramik görüntü çok şık
6 silikon, 6 tane ise hafızalı kulaklık ucu koymuşlar.
İphone 15pro max ve v3ü aynı anda bağlı. V3 üzerinden müzik dinlerken iPhone den arama gelirse sesi orayı aktarıyor yada tam tersi. Kopma ve geçiş olayı yok, direk 2 cihaza aktif olarak bağlı. Hangisinden müzik açarsanız veya video sesi ondan geliyor. Arama öncelikli geçiş yapıyor yani siz nereden müzik dinlerseniz dinleyin eğer arama gelirse kesinlikle sesi oraya aktarıp diğer cihazdaki müziği durdurma moduna geçiyor. Konuşmanız bitince tekrar muziğe diğer cihazdan devam ediyorsunuz. Kusursuz çalışıyor. Şaşırdım.
Müzik gurmesi değilim ama Airpods pro 2 ile değişmeli arka arkaya müzikler dinledim, ses kalitesi olarak belki airpodstan bile iyi , kesinlikleri altında değildir diye düşünüyorum.Sesler çok net
Anc çok benzer bi fark göremedim.
En büyük korkum kulakta rahatlığıydı,ilk başta bi garipsedim ama hemen alıştım, hafif. Rahatsız etmiyor. Airpods pro ile çok benzerler. Sıkıştırma , kaydırma özellikleride airpods ie aynı olunca hiç yabancılık çekmedim.
Hem ios hem android tarafında kulaklığı çıkardığınız an izlediğiniz veya dinlediğiniz akış duruyor, takınca devam ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yapmadılar hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X