< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (581. sayfa)
-
-
Bir gelişme yok aynı. Belki de sistemlerine eş zamanlı düşmüyor olabilir. Ya da susturmak için herkese mesaj atmış ta olabilirler ... Söz de yazıda icraat fiiliyatta SIFIR da olabilir.
Umut veriyorlar.
Dağıtıma çıktı sms si beklenmelidir bence .
-
Dün aydın forum mağazasından aradılar. S25 serisi geldi vs gibisinden. Ben 24u ile pek fark görmedğim için teşekkür ederim dedim kapattım. Aydın ya da civarında olan var ise forum samsungta var bilginiz olsun.
Edit: tamamı nakit olarak alınır ise 256 fiyatına 512 GB veriyoruz dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 4 Şubat 2025; 11:7:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haha bir ben kaldım
-
Hayırlısı olacak :) .
Kamusuz almıştım .
Çok alandan daha iyi kaldıraç olur ama değil mi ;) .
Geçen yıl da Pazar günü lansman kampanyaları devam ettiğinde siparişi vermiştim Pazartesi sabahı teslim edildi ( S24Ultra ) .
Biri ötekinin sırasını hakkını yemesin de hepten dağıtımların öne alınması beklenir.
Bence konum şehir ilçe de faktör. Her bölgesel veya şehirsel depolarda lojistik problemleri de olabilir. Tedarik zincirinde yıllardır oturması beklerdim. Acemi gibiler ... Dün gelmedi Samsung...
-
Yalnız değilsin.
sizin ki dün kargolandı diye gördüm hatırıyorum ben hocam gelmedi mi ? kargolanmadı mı?
-
ilk sipariş veren kimdi acaba kargoya verildi mi merak ediyorum
-
Hayır kargolanmadı, sizle aynıyız.
Bende varım, daha ses yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dünde 11 den sonra sms giden olmadı bildiğim kadarı ile bizimkiler bugünde yatar
-
Abawwww hayırlı olsun Atacım :)
-
Evet. Dün beni de aradılar Aydın Forum Samsung mağazasından.
S25 serisi geldi. Dilerseniz gelip bakabilirsiniz diye.
DHL mesaj atmış. Hepsijet'te atar herhâlde. Sitede hala Kargo Bekleniyor yazıyor bu arada.
Deri kılıf almıştım onunla ilgili hiçbir hareket yok.
-
Merhaba, Telefonumu değiştirmem gerekiyor.
S25 Ultra hedefim idi ancak 512 liği 84.400 TL..
Bunun yerine
S25 Plus 256 gb 63.200
s24 ultra 512 68.199
s24 ultra 256 61.500 TL
Hangisi mantıklı olur, Veyahut s25 ultranın düşmesini mi bekleyeyim.. ya düşmezse diye bir soruda var.
-
Site anlık güncellenmemiş olabilir.
-
Muhtemelen, yarınki partiye kaldık gibi. Tek kargo şirketi ile çalıştıklarından oluyor sanırım, kapasite yetmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsijet yazıyor bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her gün 10 kişiye mesaj gidiyor, buranın dışında alan 100-150 olsa 150 paket kapasiteyi nasıl aşıyor anlamadım. pakaetler de büyük değil yani
-
Bilmem ki, başka açıklama bulamıyorum:) Yada gerçekten unutuyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X