verdikleri günü beklerlerse daha 2 hafta var neredeyse :) |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (582. sayfa)
-
-
Uzadıkça hevesim kaçıyor zaten.ilk sipariş veren son alır kuralı var adamlarda:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kapasite değil hocam kaçta verirlerse günlük sözde apple gibi stok dayanmıyor a getiriyor kıçımın kenarları ben az önce aldım telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 4 Şubat 2025; 11:37:53 > -
Ben de bekliyorum :) halbuki çok acil ulaşmam gerekiryordu telefona :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ne zaman sipariş etmiştiniz?
-
GÜNLÜK DOZUMUZU ALALIM :) :)
Vine KafasıyoutubeAykut Elmas Kargo Gülme Garantili Yeni Vinehttps://www.youtube.com/watch?si=ezFSC1rechT_iMjY&v=hKHTqIJQK-E&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Vayy, hatırlı olsun. Samsung'a sinirlenip Apple mi aldınız?:) Gerçi bende sinirliyim, hiç bir ürünü yollamadı daha, aynı gün kargo dediği saat bile duruyor öyle. Siteleri yanıltıcı, güvenmemek lazım
Her zaman yenisi daha iyidir. Fakat aradaki mebla farkına ne kadar değer emin değilim. Burada biraz tasarım da öne çıkıyor. 24 ultra görünüm olarak bir çok kişiye göre göze hitap ediyor. Bir taraftan bazı kullanıcılar köşeli tasarım yüzünden ele batıyor diyor. Bana kalırsa ise tek artısı işlemci.quote:
Orijinalden alıntı: F_BMerhaba, Telefonumu değiştirmem gerekiyor.
S25 Ultra hedefim idi ancak 512 liği 84.400 TL..
Bunun yerine
S25 Plus 256 gb 63.200
s24 ultra 512 68.199
s24 ultra 256 61.500 TL
Hangisi mantıklı olur, Veyahut s25 ultranın düşmesini mi bekleyeyim.. ya düşmezse diye bir soruda var.
23 Ocak sabaha karşı 3-4 gibi... :)
1 tb mavi, 23 ocak, siparis verdiğim günden beri 17/02 gozukuyor teslimat tarihi(2 tane de deri kılıf eklemiştim). Sitede kargo bekleniyor diyor, kargo mesajı gelmedi henüz. Mavilerde stok sıkıntısı olduğunu düşünmeye başladım artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim Mavi / 512 dağıtımda şuan, bekliyorum:)
Zaten Apple vardı hocam hep Apple kullandım da bu saçmalığı daha fazla sürdürmek istemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin durum herkesinden daha komik ve bir o kadar da kötü olmuş
-
bunlar sondan başa gidiyor gibi size gelmediyse bana 1 hafta var o zaman. 22 ocak saat 22
-
s/n ve imei görünüyor hocam
hayırlı olsun bu arada
-
siz dahil 2 kişi görmüştüm zaten mavi olup gönderilen hayırlı olsun :)
-
İmei açık.. dikkat...
🤣 Az kaldı, bizde aynısı yapcaz heralde. Birdaha bu ön sipariş işine bulaşmam zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kargomu bekliyorum....
O sırada kargom :)
Slot Brothers Sizden GelenleryoutubeHeyecanla kargomu bekliyorumdur o sirada kargom😓https://www.youtube.com/shorts/Dow7Bz1Ojng?si=BDrpdjjN_bCiZIaU
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sildim hocam dikkat etmemişim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X