Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (584. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü7 Mobil
5 sn
17.757
Cevap
374
Favori
567.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce kontrol ettim gönderime hazıra gelmiş ilerleme, tarihi de 11 den 14 e çekmişler. Yola çıktı olan var mı aranızda.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • 10:01'de gelen DHL smsinin ardından, 11:21'de de mail gelmiş Samsung'dan "Siparişiniz yolda!" diye.

Samsung sitesinde de Yola Çıktı durumuna gelmiş. Yarın teslimat görünüyor. Hepsijet'ten ses yok henüz.

(29 Ocak 512 GB Titanyum Siyah Kamu + Lansman)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 4 Şubat 2025; 12:19:56 >
  • Doancrula kullanıcısına yanıt

Sipariş tarihiniz nedir hocam?

• chakra7o C kullanıcısına yanıt

29 Ocak. Ekledim hocam. İlk aldığımda 11 Şubat teslim görünüyordu bu arada.

• Doancrula kullanıcısına yanıt

benim 30 Ocak o zaman biz yarına kaldık gibi benimde hala 11 şubat görünüyor teslimat demek ki şafak 2 :) teşekkürler hayırlı olsun cihazınız tekrar...

• Merhaba arkadaşlar varsa bir lansman kodu için yardımcı olabilecek varmı. Acayip makbule geçer.

• Telefon alanlara sormak istiyorum.

Istenilen degisim ucreti teklif edilmezse ne yapacaksınız. Salliyorum 35k yerine 30k vs edilirse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Samsung yapay zeka da çok ileride zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eyvallah hocam sağolsaınız. Başlığı son bir kaç gündür aktif takip ediyorum. Sipariş tarihi/ürün rengi/kamu/lansman kodu/kılıf tercihleri/ikamet edilen şehir vs bunların hepsi ayrı bir etken bence :) Biraz şans işi gerçekten. Umarım herkesin ki 11'inden önce ulaşır da işin sonunda Samsung herkesin gönlünü yapmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 4 Şubat 2025; 12:29:47 >
  • Arkadaşlar cihazı alıp kısa sürede olsa kullanan arkadaşların fikirlerini almak istiyorum. ONE UI 7 nin akıcılık anlamında ONE UI 6.1 e göre bariz bir farkı var mı? Nasıl hissettiriyor bu konuda? Özellikle de S24U ya göre. Aynı mı, çok bir fark var mı?

• Merhaba Arkadaşlar

S24U yu sattım. Alıcı telefonu hemen istiyor. S25U gelene kadar bilgileri iş yerinden geçici bulduğum başka bir samsung telefona aktaracağım.

S24U'yu çift sim kart çift whatsap ile kullanıyordum.

En kolay hızlı S24U içindeki rehber + galeri + whatsapp +uygulamaların hepsini nasıl taşırım?

Samsung Smart Switch uygulaması ilemi?

Aktarımdan sonra S24U yu fabrika ayarlarına döndürmem yetecek değil mi?

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf rehber falan onları smart switch ve Samsung Cloud'a yedekleyin.

WhatsApp'ı Google drive'a yedekleyin. O şekilde aktarılabilir diye biliyorum ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurumsal eğitim ve bazı kampanyalarla Türkiye'de de S25 Ultra ya ilgi S24 Ultra ya nazaran yüksek olabilir. En azından Kore de öyleymiş işte :

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]sammobile
    Galaxy S25 breaks pre-order records, surpasses Galaxy S24
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-pre-order-records-broken-korea/

S24 Ultra da S23 Ultra üzerinden globalde de rekor kırmıştı...

Forumdaki cevaplar ve canlılığa bakarsak fırsatlar vs ile etkili bir trafik oluşsa da S24 Ultra dan daha fazla ilgi var gibi. Aramızda yurtdışında ikamet edenleri de katarsak ilgi globalde de var gibi ...

Samsung gereken özeni yazılım vs S24 Ultra dan umarım daha başarılı olur ...

• Benim S25 Pembe ve S25 Ultra Titanyum Gümüş için bugün DHLden mesaj geldi. 24 ve 30 Ocak sipariş tarihleri.

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt

Hocam fotoğrafları rehberi mesajları neredeyse her şeyi google yedekliyor otomatik. Kişiler google hesabına kayıtlı değilse Samsung hesabına kayıtlıysa onu da Samsung yedekler. WhatsApp ise google hesabınıza yedekler ayarlar sohbet yedeği kısmından

ayarlar hesaplar ve yedekleme verileri yedekle kısmından görebilirsiniz neyin nerede olduğunu

• number12 N kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız msj gelmedi

• Bana DHL'den mesaj geldi ama Hepsijet'ten hala gelmedi. Samsung'un sitesinde de Gönderime Hazır durumunda görünüyor hala. Oraya da yansımamış.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Sizin jetblack di mi?

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Kabul etmeyip iade edeceğim ,çünkü ben değişimden gelen sıfır cihazı gönderiyorum ,pire için yorgan yakarım huyum bu

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.