Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: smart1978 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
19.842
Cevap
385
Favori
640.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah 10 01 de dhl den mesaj gelmişti, 12 57de de daha erken ulaştıracağız mesajı geldi.

umarım ilk mesaj titanyum siyah için, ikincisi de 28 şubat görünen titanyum gece siyahı içindir. öyleyse tadından yenmez duruma gelir.

dhl mesajındaki gönderi kodu ile hepsijetten sorgulama yaptığımda hata veriyor henüz. bakalım iyice karıştı iki sipariş olunca :D

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Çok özür dilerim ama akıl etmemek akılsızlık olayın heyecanı falan alakası yok ımeı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S25 ultra KamERA çerçevesi çok kötü sanki kamera koruyucu takılmış gibi duruyor s24 ultra dizayn olarak en iyi kasaya sahip buna alışamadım bir türlü çok kalın samsung ileri gideceğine apple'ı takip etmeye devam ediyor

• arkadaşlar bu kamu indirimi mevzusu nedir.

70 bin TL ye nasıl nereden alıyorsunuz.

Ben amazondan almak zorundayım ,

84 altı fiyat göremedim

• 1 tane fazladan kayıt olmuştum. lansman kodunu Çok istediğini kanıtlayan birine vereceğim 😂

• DagustuN kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Sorun sadece Whatsapp yedeğiyle ilgiliyse, aynı durumdaki bir arkadaşımız için şu programı kullandık, belki işinize yarayabilir;

[Official]MobileTrans: The Best Phone to Phone Transfer Solution

Öncelikle bilgisayarda Whatsapp kurulu olsun.

Ios'dan yedeği bilgisayara alın.

Daha sonra bilgisayardan Android cihazınıza alın.

Not: Bildiğim kadarıyla program direk farklı işletim sistemleri arasında da transfer yapabiliyor ancak biz denemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 4 Şubat 2025; 14:36:4 >
  • F_B kullanıcısına yanıt
    Bakınız ilk mesaj.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keyboard772 K kullanıcısına yanıt

Evet mavi ama farklı bir isim verilebilirmiş, mavi rengini ortam ışığı ve ışığın yansımasına göre nadiren yansıtıyor.

Direkt baktığınızda bu gri renk diyebilirsiniz.

Ortam ışığı düşük olduğunda ve örneğin tv, pc ışığı yansıdığında yan açıdan açık mavi, lacivert, mor gibi renk alabiliyor.. :)

Ben renk için videoları izleyip bunu bilerek aldım ama gerçekten mavi renk bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• the_tourist kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun size gri gelmiş

• C00K kullanıcısına yanıt

düşük olur hocam içinde 25w adaptör ve kablo var

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Kamu ve eğitim mağazalarında 2124 TL.

İyzico kampanyaları ile de 300 + 424 TL iade aldım.

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bunu da bir deneyeyim.. İnşallah çözülür.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mavi çok hoş duruyor .

• furkanakoz F kullanıcısına yanıt

• Bankadan 175 TL bonus kendiliğinden yüklendi, 1 ay kullanım süresi var. Manuel yüklenen 1200 TL bonusun kullanma süresi yok. 1300 TL iyzico iadesi de almıştım.

Adaptör aldım ama avantajix yüzünden iptal edecektim. Bunda da kartını ilk defa kaydedenlere, Masterpass üzerinden 250 TL indirim vardı. Ödemeyi iyzico üzerinden yapınca, bank masterpass için insiyatif almadı ve siparişi iptal etmeye karar verdim. İşin komik yanı iyzico samsung olmasına rağmen, 419.85 TL iade verdi ama avantajixle ne yapacağım bilmiyorum.

İptali için depodan aradılar, iptalden şimdilik vazgeçtim. İyzico için hem başka hakkım yok hem de 2.5 haftaya yakın zaman kazanırım ama bu süre Avantajix'e yetmez.

Telefonu sorduğumda da, en geç 11'i vs demeye başladı. Gönderilenler ve kullanmaya başlayanlar var ama benim siparişim kaç gündür hazırlanıyor da kaldı dedim. Biraz mağdur edebiyatı yaptım, bu sefer de durumunuzu ileteceğim ve depodan çıkış işlemlerinin hızlandırılması için talebinizi ileteceğim dedi.

Muhtemelen kargo arabası kapılarında, her gün şansa kimin telefonu kargoya veriliyorsa gönderiliyor. Tek bir firma ve günlük adet sayısı da düşüktür.

Telefonu canlı gördüm, S24U hissiyatı vermedi. Kamera lensleri ve genel duruş olarak keskinliğini & karakteristliğini kaybetmiş. Bunun dışında baktığım cihazda, kumlanma vs sorun yoktu.

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    ekranda kumlanma sorunu varmı bakabildiniz mi?

• Sitede hala yola çıktı görünmüyor. Hepsijet'ten de mesaj gelmedi. DHL'den kontrol ettim orada bu şekilde;

• İçeriden bilgi;

Jet Black için çerçeve boyama işlemleri Samsung Türkiye Flatofis'de halen devam etmekteymiş.

Siparişleri 11 Şubat'a yetiştirmek için çok çalışıyorlarmış hatta ikram ve temizlik personelini de boyama işine kaydırmışlar.

Bilginiz olsun.Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• caryting C kullanıcısına yanıt
    Açmadım henüz, mesaiden sonra açacağım.

• DagustuN kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, umarım işinize yarar.

• 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.