< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (629. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam uygulamada sadece iyzico kart ve iyzico sanal kart başvuru kısmını görebiliyorum. Mevcuttaki kartı yükleme bölümü nerede?
-
Hesap kısmında bi yerdeydi kartlar diye bi sekme vardı.. ödemeden bağımsız.. uygulamaya önceden gidin kartınızı uygulamaya kaydedin. Sonra tekrar ödemeye gelip iyizico cüzdan ile öde deyince çıkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toplam kaça mal oldu :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon daha herkese ulaşmadı ki. 11 şubat satış deniyordu ona göre ayarlanmıştır güncellemeler.
-
Kamu indirimi ile almaya kalktığımızda takas desteği seçeneceği çıkıyor mu? Çıkıyor ise ek takas desteği 8.000 TL den de faydalanabiliyor muyuz?
-
Abi senin kaynana şu modda olmasın?
ERDEM ÇAYIRyoutube
GELİN İSTEMEYE GELMEL(KAPI AÇILMIYO)😂https://www.youtube.com/shorts/LCxQI5RjAnw?si=APNCsR8H2pjrDmA6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk unal -- 5 Şubat 2025; 14:15:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
28 ocak sipariş bugün Kastamonuda teslim. Titanyum gri 512 gb. Herkese hayırlı olsun
O sensöre geçiş yapınca kendini ortalamıyor mu hocam otomatik ?
-
Böyle olduğunu görünce cihazı daha açmadım hocam.
Garanti işbank ve akbank kredi kartlarımı kaydettim hocam. Sadece tek çekim seçeneği var hepsinde. Demek ki vakıfbanka özel bir şey. Şanslısınız
-
hocam seni iphone konusundan hatırlıyorum. senin telefonlarda habire bir şey çıkıyor. takma kafana nokta kadar şeyleri.
-
Benim S23U cihaz yer çekimi ne taraftaysa o tarafa doğru yatıyor fakat o sensöre geçiş yapınca direk merkezliyor kendini, kamerayı kapatınca geri salıyor kendini. Diğer arkadaşlar da bunu teyit ederlerse açabilirsiniz. Bence bir sıkıntı yok. Diğer kameralarda merkezde olmuyor çünkü kapalıyken.
-
Hocam iyizico cüzdanın da ödeme seçeneğini seçiyorsanız taksitler çıkmıyor.. örneğin cüzdanda 600 var.. 600ü ordan çek kalanı karttan çek dediğinde taksit vermiyor zaten uyarı olarak da yazıyor..
Şimdi mail geldi siparişiniz yola çıktı diye. 1 Şubat 21:50 de sipariş geçtim. Titanyum siyah 256gb.
Valla sipariş ekran görüntüsüde atsanıda bizde şu mh’ye yazsak bari. Alay geçiyorlar 23-24 siparişler yok ortada. Hayret ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gördüğünüz gibi taksit çıkmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucker -- 5 Şubat 2025; 14:31:26 > -
Evet çıkıyor olması lazım. 8000₺ takas desteğinden yararlanıyorsunuz ama iki katı hafızadan yararlanamıyorsunuz. Ya takas desteği ya iki katı hafıza seçeneği
Şaka gibi şirket 23 Ocakta sipariş verdim daha ses yok. Ne yaptıklarını onlarında bildiklerini zannetmiyorum. MH bölgeye göre farklılık gösteriyor diyor. Aynı bölgede benden 10 gün sonra sipariş veren teslim aldı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenb. -- 5 Şubat 2025; 14:57:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X