Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (629. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 18 Misafir (3 Mobil) - 23 Masaüstü5 Mobil
5 sn
16.255
Cevap
359
Favori
516.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uygulamada iyizicoya ben vakıfbank sanal kartımı tanımladım.. ödemede iyizico ekrsnından onu seçiyorum.. aşağıda da taksit seçenekleri var...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Hocam uygulamada sadece iyzico kart ve iyzico sanal kart başvuru kısmını görebiliyorum. Mevcuttaki kartı yükleme bölümü nerede?

• cucker kullanıcısına yanıt
    Hesap kısmında bi yerdeydi kartlar diye bi sekme vardı.. ödemeden bağımsız.. uygulamaya önceden gidin kartınızı uygulamaya kaydedin. Sonra tekrar ödemeye gelip iyizico cüzdan ile öde deyince çıkar

• furkanakoz F kullanıcısına yanıt

Toplam kaça mal oldu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

telefon daha herkese ulaşmadı ki. 11 şubat satış deniyordu ona göre ayarlanmıştır güncellemeler.

• Kamu indirimi ile almaya kalktığımızda takas desteği seçeneceği çıkıyor mu? Çıkıyor ise ek takas desteği 8.000 TL den de faydalanabiliyor muyuz?

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Abi senin kaynana şu modda olmasın?

ERDEM ÇAYIRyoutube
    GELİN İSTEMEYE GELMEL(KAPI AÇILMIYO)😂
    https://www.youtube.com/shorts/LCxQI5RjAnw?si=APNCsR8H2pjrDmA6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk unal -- 5 Şubat 2025; 14:15:30 >

• Telefon ulaştı fakat en alttaki üçüncü lenste sanki eğrilik var gibi. Sağa doğru yatmış gibi. Sizde de öyle mi arkadaşlar?

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• 28 ocak sipariş bugün Kastamonuda teslim. Titanyum gri 512 gb. Herkese hayırlı olsun

• blackcemre kullanıcısına yanıt

O sensöre geçiş yapınca kendini ortalamıyor mu hocam otomatik ?

• T Square kullanıcısına yanıt

Böyle olduğunu görünce cihazı daha açmadım hocam.

Garanti işbank ve akbank kredi kartlarımı kaydettim hocam. Sadece tek çekim seçeneği var hepsinde. Demek ki vakıfbanka özel bir şey. Şanslısınız

hocam seni iphone konusundan hatırlıyorum. senin telefonlarda habire bir şey çıkıyor. takma kafana nokta kadar şeyleri.

Benim S23U cihaz yer çekimi ne taraftaysa o tarafa doğru yatıyor fakat o sensöre geçiş yapınca direk merkezliyor kendini, kamerayı kapatınca geri salıyor kendini. Diğer arkadaşlar da bunu teyit ederlerse açabilirsiniz. Bence bir sıkıntı yok. Diğer kameralarda merkezde olmuyor çünkü kapalıyken.

• cucker kullanıcısına yanıt
    Hocam iyizico cüzdanın da ödeme seçeneğini seçiyorsanız taksitler çıkmıyor.. örneğin cüzdanda 600 var.. 600ü ordan çek kalanı karttan çek dediğinde taksit vermiyor zaten uyarı olarak da yazıyor..

• Şimdi mail geldi siparişiniz yola çıktı diye. 1 Şubat 21:50 de sipariş geçtim. Titanyum siyah 256gb.

• Nick the Whopper N kullanıcısına yanıt
    Valla sipariş ekran görüntüsüde atsanıda bizde şu mh’ye yazsak bari. Alay geçiyorlar 23-24 siparişler yok ortada. Hayret ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gördüğünüz gibi taksit çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucker -- 5 Şubat 2025; 14:31:26 >
  • qTr kullanıcısına yanıt
    Evet çıkıyor olması lazım. 8000₺ takas desteğinden yararlanıyorsunuz ama iki katı hafızadan yararlanamıyorsunuz. Ya takas desteği ya iki katı hafıza seçeneği

• Şaka gibi şirket 23 Ocakta sipariş verdim daha ses yok. Ne yaptıklarını onlarında bildiklerini zannetmiyorum. MH bölgeye göre farklılık gösteriyor diyor. Aynı bölgede benden 10 gün sonra sipariş veren teslim aldı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenb. -- 5 Şubat 2025; 14:57:51 >
  • 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.