< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (631. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Şarj adaptörüne bu rakamlar çok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 5 Şubat 2025; 15:22:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlginç bir şekilde şimdi Samsung'dan aradılar ürün Kargo aşamasına geçti dediler. Ama sistemde hala sipariş hazırlanıyor diyor :) Büyük ihtimalle beni gene keklediler.
-
-
Hocam siz telefonu açınca bakabilir misiniz, bu son üçüncü lense, öyle mi acaba yoksa direkt göndereceğim. Direkt gözle baktığın zaman çok eğik duruyor fotoğrafta tam gözükmemiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynenn +1 :/ . Hatalı mı kasıtlı normal mi neyse ( göreceli aşırı düşük fiyatlıydı ) herkesinkini iptal etmeye başlamışlar :/ .
-
-
Bir talep mi oluşturdunuz yoksa kendi kendilerine mi aradılar ?
Benim dediğim en son lens üçüncü olan. Ortadaki değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 5 Şubat 2025; 15:22:46 >
Abi o öyle oluyor ama gelmiyor😹
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tüm mecralardan darlıyorum.
- CEO ofisine yazdım
- Web sitesi chate yazdım
- Whatsapptan yazdım
- Twitterda gördüğüm tüm reklamlarının altına yazdım :)
Az daha zorlasınlar Cimere yolu var az daha zorlasınlar Avrupa insan hakları mahkemesine gideceğim.
-
Ama 6sında teslim alın demiş üç kaatçı :)
Bana az önce 12 şubat kargo teslimi olacak dedi😔🤬🙀
Bayadır mı öyle :) teslim tarihine ne yazıyordu? :)
Ben onuda ekran resmi alıp gönderdim ama nafile, aynı gün kargo yazan ürünler günlerdir bekliyor
Üstadım bu pitaka markası bilindik kaliteli bir markamı ? Sert materyalmi yoksa silikon gibi mi ?
-
Bazı insanlara mıknatıs gibi çekiyor! Burada direk veya dolaylı bir açıklaması olabilir....
-
Hımmm canları sağolsun.. süper acil değil :)
Telefonda da mesela 6sında teslim alın diyor.. ben yarın geleceğine pek ihtimal vermiyorum ama...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X