< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (632. sayfa)
-
-
Hepsijet ne yazıyor o tarihte geliyor. Onda sorun olmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha hepsijet aşamasına gelemedim.. şimdi dhlden gelen mesaja baktım da benim sipariş nolarla tutmuyor.. farklı bir numaralandırma mı var acaba...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen öyledir. Kendi ayrı numaraları vardır takip için
Renge göre gidiyor muhtemelen
Hepsijet sisteme girmemiş oluyor muhtemelen. Benim sabah DHL gelince akşam üstü hepsijet mesajı geldi
Yeşil siparişi veren var mı? O hala hazırlanıyor aşamasında
Meşhur Jerry e göre S25 Ultra pek te S24 Ultra camı gibi sağlam değilmiş...
Yeni cam teknolojisi S24 Ultra dan farklı imiş ama netice de cam kısmı ... Tedbirli olmak her zamanki gibi şart.
sammobileGalaxy S25 Ultra display isn’t as scratch resistant as the S24 Ultrahttps://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-ultra-display-is-not-as-scratch-resistant-as-s24-ultra/ -
Telefonum S23 ultra, 28000 + 8000 yatacak hesapta. Bakalım 28000'den kesinti olacak mı. Telefon da zerre kılcal çizik yok, full kaplama yaptırdım. Herkes bahane bulup easycepin fiyat kırdığını söylüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkinci hepsijet mesajı da geldi de.. henüz kılıf siparişler ekrsnında değişmemiş :) acaba dedim.. lansman hediyelerini böldüler mi :) 50 tane kargo beklemeyelim de.. :)
Bi bilsem 2 farklı sistemleri mi var çözemedim anlamadım hala sitede sipariş sayfasını yeniliyorum sipariş hazırlanıyor diyor ama Telefonda kadın kendi sisteminde telefonumun depoya iletildiğini ve onlarada aciliyetimi ileteceğini en kısa sürede nakliye yapılmasını talep edeceğini belirtti.
Beynim yandı Yurt dışı gidecek olmasam umursamayacağım normalde de dönüşte 20 gün sürecek telefonda bir sıkıntı sorun olsa iade süresini kaçıracağım bu defa da.
-
Herşeyi yapabilirler bunlar :)
Sen söyleyince bende fark ettim, benimde öyle yan duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşlar s25 ü için Şarz adaptörü sipariş edeceğim . 50 w ,45w ,65 w modelleri var . Hangisini terxih edeyim ayrıca Samsung un göndereceği kablo 45 w için yeterli olur mu ?
-
Yuhh, vay anasını. Bu adamlar size torpil geçiyor. 😳😳 Bizi iplemiyor
İki siparişimden kız arkadaşıma aldığım S25 olan tarafıma ulaştı ama benim S25 Ultra hepsijette transfer sürecinde görünüyor. Teslimat tarihi bugün görünüyor. Umarım o da gelir bugün :) Gelmeyen arkadaşlarda umarım en kısa sürede kavuşurlar telefonlarına. S25 Gold Pink, Ultra Titanium White Silver ve İstanbuldayım bu arada :)
-
o sensör elektrikli çalıştığı için kamera açıldığında kendini sabitliyor hareket motoru gibi birşey, Note 10 lardı galiba ilk o zamanlar bu muhabbet yine vardı.
-
Sipariş ile kargoya verilme arası 2 saat 55 dakika :)
e benim şarj aletleri neden 6 gündür yatıyor :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X