Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nty35 , cucker , MerchantJueL , nty35 , Qauze , grisales Daha Az
6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 17 Masaüstü8 Mobil
5 sn
12.980
Cevap
329
Favori
420.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın teslim görünüyor. telefonla birlikte siyah deri kılıf da aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Abi yüzde 10 bile az ya. Belki iyzico ile vs birleştirirsin. 7-8'e bile düşünülebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Bu ne saçma sapan bi satış stratejisi anlamadım. Hayatımda böyle ticaret görmedim. Okulda kırtasiye emanet edilen çocuk daha iyi yönetir herhalde.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bin liram oldu iyizicoda :)

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Aldık da bi de gelse işte.. :)

• Spigen stoğu da yok hiç bekliyorum ama açmıyor vicdansızlar

Yarın deri olanı alacağım mağazada kalmış olursa...

• Shadzzo kullanıcısına yanıt

Whatsapp takilerin Yapay zeka ey ay yad AI olduğunu sanıyorum çünkü ürün iptalinde hediye kodunun yanacağını o kadar çok savundular ki, ve verdikleri cevaplar tek düze..

Ya ozaman bu kargo smsleri niye sadece sabah geliyor, gün içinde gönderebiliyorlarsa dertleri ney acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Reis bi dur ortalık karışık zaten.

• mesutismail kullanıcısına yanıt

Stokta yok denildiğinde önce sepete tek tek ekledim Yani hediye olarak kendileri eklemiyorlar ama tek tek alınabiliyordu. Sonra lansman kodu girdim ücretsize döndü ikili kablosuz şarj ve smarttag2 . Sonra uygulamadan ödeme yaptım 1 tane de msarttag2 oradan ücretsiz eklendi. Bunları meraktan yaptım. Yoksa başka bir zaman genelde sabahları yapacaktım malum yok denilen şey her sabah tazeleniyor ekliyorlar gerek aksesuarlarda gerekse telefonlarda ...

Stoksuz olacağına kimse inanamaz :) .... Sadece kendilerin günlük eklemelik kotaları bitmiştir.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hepimiz telefonu alalım oraya sonra geleceğiz.

Kablo olayını hala cozemedim kablo 3a destekliyor ama telefon 15v 3a ile uyumlu hale geldiği için içinden çıkan kabloyla da 45w şarj oluyor diye düşünmüştüm net bilen biri aydınlatabilir mi
    45w şarj aleti olan biri içindeki kabloyu denese 2.0 yazıyor mu baksa merakta kaldık

Şu en sağdaki kılıf çok güzel bir şey olabilecekken çok kötü yapmışlar ya.

• F@ruk F kullanıcısına yanıt
    Derdiniz kim! demek istiyorum ilgili arkadaşa...

• civcivx C kullanıcısına yanıt

hocam iyzico için ne yapmak gerekiyor.

ilk siparişimi iyzico cüzdan ile verdim ama bişey olmadı sanırım. şuan cüzdan boş görünüyor.

duruma göre bir cihaz daha alacağım bari onda kullanayım şu iyzico yu

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Her türden türlü türlü hızlı okuyorum rezalet çok farkındayım. Biraz da bizlerde sabırsızlık ta var :/ ( teslimat süreçlerinde özellikle ) ... Ama güvenlik güncellemesi önemlidir...

Bir de üretim tarihlerine bakma muhabbetleri artacaktır ... Bu cihazlar ilk partisi sanırım ARALIK üretimli olsa gerek ... Kabaca Türkiye ye gelmesi en geç 1 ay olduğunu varsayarsak ( gümrük işlemleri dahil ) .

Bizleri boşuna bekletiyorlar! Ocak üretimli olsaydı anlardım yeni gelmiş denirdi ama bile bile lades! Bekletiyorlar. Bazen bu kasıtlı yapılır arz talep algısı etkisi oluşturma odaklı. Tıpkı günlük kota az koyup her gün yeni stokların eklenmesini beklemek gibi. Koy aslanım hepsini ... İnsanlar alsın istediği renk kapasitelisini vs..

• Kutudan hediye kablosuz şarj aleti çıkmayan var mı? Benden çıkmadı, müşteri hizmetleri ile görüştüm kayıt açtık falan dedi. Sipariş oluştururken hediye kodu girdiğimde görünüyordu hediyeler ama smartag geldi kablosuz şarj aleti yok. Aynısını yaşayan var mı?

• Ankara için mağaza lansmanı daveti geldi maille

Kaydoldum.. belki lansman kodu verir de burada paylaşırım belki shopta çalışır :)

3 mailden de rezervasyon yaptım :) bakalım nolcak...

Bu arada mağazayı da aradım dedim ekstra bir indirim farklı ek bir hediye vs var mı diye.. yok dedi şimdilik.. shop ile aynı.. ama belli de olmaz siz lansmana gelin belki şirket farklı birşey yapar dedi ama şimdilik birşey yok notunu da ekledi görüştüğüm arkadaş...

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 5 Şubat 2025; 16:21:52 >

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.