< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (636. sayfa)
-
-
Şarj adaptörünü iptal edecektim, iptal olmadığından ben, birkaç temsilci, dün görüştüğüm depo çalışanı ve sistem olarak eminiz. İptalden vazgeçtiğim ve gönderilmesi istediğim konusu da teyitli.
Çözüm merkezi diye Samsung aradı, siparişiniz iptal olduğu için gönderilemiyor, para iadesi yapılacak ve sizde tekrar yeniden sipariş vereceksiniz dedi. Bende çok iyi bir konuşma yaptım.
Bu görüşmeden sonra genel merkez üzerinden, bir yetkili şirket hattından aradı. Derdimi anlattım ve ona da iyi bir girizgahta bulundum. Dediklerimi doğrulayarak diğer renkler için böyle olmadığını söyleyerek, yanlış renk aldığımı üstü kapalı ima etti. Gece siyahı Samsung'a özel bir renk olduğu için, 11 ve sonrasına bırakılıp net teslimat günü belirtemiyormuş. Depoda olmasına rağmen, çıkış yapılmadığını kabul etti. Biraz konuşunca aciliyet, öncelik vs. birşeyler söyledi. Buraya kadar iyi gidiyorduk ama doğal olarak adaptör ne zaman gönderilecek & telefon gelmeden hazır olsun dedim. Adaptörün telefondan sonra geleceğini söyleyince, bu telefonu aldığımdan dolayı orjinal olması için alıyorum, yoksa üst düzey TYPE C kablom var ve çok daha ucuza adaptör alırım. Kabloyu önce veya telefonla beraber gönderilmesi için çalışacağım dedi.
GECE SİYAHI TESLİM ALANLAR BURAYA ATSIN ÖRNEK OLSUN, ALMAYANLAR İSE YETKİLİ ARAYACAK KADAR UĞRAŞSIN. BAŞKA TÜRLÜ 11'İNDE ALMANIN BİLE YÖNTEMİ YOK.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 5 Şubat 2025; 16:49:6 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugurtunc
Bu konuda net isek anlamsız o zaman lansman kodları.. bayi sistemine özel üretiliyor demek ki... ama belki arkadaşlar bi şanslarını deneyebilirler shop üzerinden.. samsungun işleri hiiiç belli olmuyor malum :)Benim bildiğim kadarı ile geçerli, (TCM) ile başlayan kodlar online sitede gerek normal gerek kamuda geçerli..
-
Arkadaşlar mağazadan bir sipariş vericem %10 doğum günü gibi indirim kodu olup satmak isteyen iletişime geçebilir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yan yana koyunca ekran olarak daha büyük mü s24 ultra dan, komple boyut olarak değil, ekran olarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimkinde çok eğrilik var gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One UI7 harika olmuş arkadaşlar. Biraz daha uygulamalarını kurayım ayarları yapayım daha detaylı yazarım.
Ekran'a baktım bu arada karanlık bir odada. Ben kum vs bir şey göremedim. Varsa da bu kez ben görmüyorum ve bu benim için yeterli eğer varsa da benim için yok😀
Lens geçişleri hala pürüzsüz değil ama net daha iyi.
Bu arada şuan CSC degistirip İsrail yapabilir miyim ses kaydı için bilen var mı?
tuzla Pendik civarında hesabından kamu indirimi için yardımcı olur musunuz, hediyeler tag hızlı şarj sizin olacak, değişim kampanyası ile alacağım, siz sipariş vereceksiniz kartınız ile, teslim günü birlikte teslim ve takas yapılıp ben nakit size ödeme yapacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy KruegerSen söyleyince bende fark ettim, benimde öyle yan duruyor
Üçüncüsü değil mi hocam bildiğin eğri duruyor yani. Öyleyse iyi rahatladım.
Hocam hafif yatıklık var gibi bende de çok seçemiyorum tam olarak ama hafif sağa yatık gibi.
Bence bir sıkıntı yoktur sizde de.
3. Lens değil mi hocam?
Son model telefon alıyorsunuz arkadaşlar.. Yaklaşık 6-8 yıldır amiral gemisi telefonlarda standart hale gelen OIS sebepli şeyleri görmek üzüyor beni... OIS olduğu için kameranın boşlukta olması normal....
-
Benim S24 Ultrada da aynı böyle görünüyordu. Ama bir optik yanılsama da var gibi bunlarda. Mesela ters çevirin bakın (tepetaklak yapıp) bu seferde düzgün görünüyor. Tam emin olamamıştım, orjinalden mi böyle, yok düzgün de öyle mi görünüyor. Ayrıca lenslerin hepsi hareketli. Kamerayı açıp telefoto 5x'e geçip bir de öyle bakın.
-
One UI 7de var deniyordu ses kaydı
diğer türlü yapabilirsiniz Samfw tool destekliyorsa
Home Up APK olarak yükledim ama uygulama gelmiyor ya.
Renk nasıl?? Düşündüğümüz kadar seksi mi? :)
goodlock kurun oradan erişebilirsiniz.
-
-
Yok hocam içinde görünmüyor.
Arkadaşlar iPhone kablosu kaç wat desteliyor bilen var mı? 45w şarj aleti ile kullansak hızlı şarj olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X