< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (637. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
İşte bu beeee :) çok sağolasın... :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
X de gördüğüm kadarıyla ana sayfadayken zom out yapıyorlar parmakla sağ alttan ayarlara girip en alttan giriyorlar deneyin isterseniz.
-
Firmware indirmek abonesiz ücretsiz hızlı :
samfw de yayınlanmıştır...
sm-s938b/galaxy s25 ultra 5g firmware download sm-s938b free download
SM-S938B/Galaxy S25 Ultra 5G Firmware Download SM-S938B Free Downloadhttps://samfw.com/firmware/SM-S938BTürkiye için :
sm-s938b/galaxy s25 ultra 5g firmware download sm-s938b tur free download
SM-S938B/Galaxy S25 Ultra 5G Firmware Download SM-S938B TUR Free Downloadhttps://samfw.com/firmware/SM-S938B/TURXID ( Endonezya CSC si kendisine olsa da Türkiye ile de uyumludur ( güncelleme alması için samfw tool ile CSC ürün ülke kodu XID olarak değiştirilmelidir sonra HOME_CSC olmayan CSC li ile Odin le telefonunuza download modunda pc den hızlı data kablosu ile yükletin. ) .
sm-s938b/galaxy s25 ultra 5g firmware download sm-s938b xıd free download
SM-S938B/Galaxy S25 Ultra 5G Firmware Download SM-S938B XID Free Downloadhttps://samfw.com/firmware/SM-S938B/XIDİlk firmware cihazlarda var olan yazılımın ta kendisidir.
Yazılımsal farklılıklar bundan sonra gerçekleşecektir. Başlangıçta hepsi aynı ... Farklılıklar yayınlanma haftası ve bölge/ ülkeye göre farklılıklar gösterecektir. Ek olarak çatı csc mult-csc veya tek csc ( XID ) gibi olanları da unutmamak gerekir.
Bu yıl farklılıklar geçen yılkine nazaran gerçekleşirse haberdar olacaksınız.
Firmware isimlendirmesine kadar boyutuna kadar ayın olanlar kendi aralarında CSC değişikliği ile OTA/FOTA dan pc olmadan kendi başına da güncelleme almaktadır. Tercih konfor meselesi. Anında güncelleme almak Seamless Update alan 2. Samsung telefonları S25 serisi olması ile birçok kişi ruhu duymadan seri güncelleme alacaklardır ve tek rutinleri olan ne zaman tekrar başlat denilse sanki hiçbir güncelleme almamış gibib aynı hızda tekrardan başlanacaktır.
Güncellemeler esnasında telefonunuzda hız veya aşırı güç kamera kaydı filan tavsiyem yapmayın.
Pixellerde yıllardır var olan bu konfor özellik bakalım Samsung S25 Ultra da nasıl sunuluyormuş göreceğiz.
Tahminimce 1 hafta içinde ( en geç ) güncelleme alacaktır. Umarım Ocak atlanır Şubatla devam ederiz...
-
Merhaba arkadaşlar kamuda öğretmen arkadaş yardımcı olucak indirim için nasıl yapıyoruz acaba kamu mailimi giriyoruz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun kardeşim. Darısı bize inşallah. Hazır kıta bekliyoruz. 😂😂
Evet ya bildiğin hafif yan duruyor, telefonu ters de çevirsem yan da baksam her türlü eğri duruyor. Öyle mi olması gerekiyor, yoksa bir sorun mu bilemedim 🤔
Hazır kıta reis bekleniyor
Maalesef günlerdir uğraşıyorum. Resmi duyuruyu bekleyeceğiz.
-
Ben samsung mh ye sordum benle aynı cihazı 2 1 gün önce alanlara benden önce kargo oldu diye bölgeye göre değişir dior 😁 şaka gibi
Onu bana da dediler sanki dedim Washington'dan Texas a gönderim planlıyorsunuz adam yiyorlar arkadaşlar. Şehrin bölgenin ne önemi olabilir hepimiz müşteriyiz sonuçta.
-
yazılım indirmek için önerebileceğim uygulamalar:
https://github.com/zacharee/SamloaderKotlin/releases
android uygulaması da var. linux mac windows uygulamaları bulunuyor ve desteklenen hızda indirir
https://github.com/SlackingVeteran/frija/releases
windows uygulaması var + kolay ve hızlıdır
odin:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 5 Şubat 2025; 17:46:48 >
-
Ben de sordum, aciliyetinizi bildircez dedi. Dedim benim aciliyetim falan yok. Sırasına göre gönderseniz yeter :D
-
Ya ben sırayla alıyoruz diye renk değiştirecek olsamda ellemedim ki sıram ölmesin diye şaka gibi
Home up yok ve yüklenmiyor şu an için. S24 Ultra beta one ui7 kullananlar kullanabiliyor şu an her ne hikmetse.
Dün akşam adb ile gereksiz uygulamaları silerken home up'ı uygulamalarda gördüm telefonumu smart switch ile yedeklerimi aktardığım için. Bende sildim adb ile artık bize de gelmesini bekliyoruz 🤦♂️
Kesinlikle hak yerini bulsun
Hocam kurulumu yapıp kamera uygulamasında bütün zoomları denedim. Düzeldi şu an. Düzgün gözüküyor.
Hocam yükledim ben şu an kullanıyorum nasıl yapılacağını üstte anlattım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X