Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: E.C.Ç , smart1978 , konserve corba , 44 plaka Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 14 Masaüstü9 Mobil
5 sn
16.109
Cevap
360
Favori
511.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet abi, doğru tercih yapmışım kendi adıma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    İşte bu beeee :) çok sağolasın... :)

• Home Up APK indirsenizde cihazda çalışmıyor. Çalıştırmak için çözüm;

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

X de gördüğüm kadarıyla ana sayfadayken zom out yapıyorlar parmakla sağ alttan ayarlara girip en alttan giriyorlar deneyin isterseniz.

• Firmware indirmek abonesiz ücretsiz hızlı :

samfw de yayınlanmıştır...

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]sm-s938b/galaxy s25 ultra 5g firmware download sm-s938b free download
    SM-S938B/Galaxy S25 Ultra 5G Firmware Download SM-S938B Free Download
    https://samfw.com/firmware/SM-S938B

Türkiye için :

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]sm-s938b/galaxy s25 ultra 5g firmware download sm-s938b tur free download
    SM-S938B/Galaxy S25 Ultra 5G Firmware Download SM-S938B TUR Free Download
    https://samfw.com/firmware/SM-S938B/TUR

XID ( Endonezya CSC si kendisine olsa da Türkiye ile de uyumludur ( güncelleme alması için samfw tool ile CSC ürün ülke kodu XID olarak değiştirilmelidir sonra HOME_CSC olmayan CSC li ile Odin le telefonunuza download modunda pc den hızlı data kablosu ile yükletin. ) .

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]sm-s938b/galaxy s25 ultra 5g firmware download sm-s938b xıd free download
    SM-S938B/Galaxy S25 Ultra 5G Firmware Download SM-S938B XID Free Download
    https://samfw.com/firmware/SM-S938B/XID

İlk firmware cihazlarda var olan yazılımın ta kendisidir.

Yazılımsal farklılıklar bundan sonra gerçekleşecektir. Başlangıçta hepsi aynı ... Farklılıklar yayınlanma haftası ve bölge/ ülkeye göre farklılıklar gösterecektir. Ek olarak çatı csc mult-csc veya tek csc ( XID ) gibi olanları da unutmamak gerekir.

Bu yıl farklılıklar geçen yılkine nazaran gerçekleşirse haberdar olacaksınız.

Firmware isimlendirmesine kadar boyutuna kadar ayın olanlar kendi aralarında CSC değişikliği ile OTA/FOTA dan pc olmadan kendi başına da güncelleme almaktadır. Tercih konfor meselesi. Anında güncelleme almak Seamless Update alan 2. Samsung telefonları S25 serisi olması ile birçok kişi ruhu duymadan seri güncelleme alacaklardır ve tek rutinleri olan ne zaman tekrar başlat denilse sanki hiçbir güncelleme almamış gibib aynı hızda tekrardan başlanacaktır.

Güncellemeler esnasında telefonunuzda hız veya aşırı güç kamera kaydı filan tavsiyem yapmayın.

Pixellerde yıllardır var olan bu konfor özellik bakalım Samsung S25 Ultra da nasıl sunuluyormuş göreceğiz.

Tahminimce 1 hafta içinde ( en geç ) güncelleme alacaktır. Umarım Ocak atlanır Şubatla devam ederiz...

• Merhaba arkadaşlar kamuda öğretmen arkadaş yardımcı olucak indirim için nasıl yapıyoruz acaba kamu mailimi giriyoruz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun kardeşim. Darısı bize inşallah. Hazır kıta bekliyoruz. 😂😂

• blackcemre kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Evet ya bildiğin hafif yan duruyor, telefonu ters de çevirsem yan da baksam her türlü eğri duruyor. Öyle mi olması gerekiyor, yoksa bir sorun mu bilemedim 🤔

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Hazır kıta reis bekleniyor

Maalesef günlerdir uğraşıyorum. Resmi duyuruyu bekleyeceğiz.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Abi yaptım ben. Ana sayfaya uzun bas. Ayarlara tıkla. En alta git orada daha fazla kişiselleştirme diye bir kısım var. Bas ona açılıyor.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben samsung mh ye sordum benle aynı cihazı 2 1 gün önce alanlara benden önce kargo oldu diye bölgeye göre değişir dior 😁 şaka gibi

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Onu bana da dediler sanki dedim Washington'dan Texas a gönderim planlıyorsunuz adam yiyorlar arkadaşlar. Şehrin bölgenin ne önemi olabilir hepimiz müşteriyiz sonuçta.

• yazılım indirmek için önerebileceğim uygulamalar:

https://github.com/zacharee/SamloaderKotlin/releases

android uygulaması da var. linux mac windows uygulamaları bulunuyor ve desteklenen hızda indirir

https://github.com/SlackingVeteran/frija/releases

windows uygulaması var + kolay ve hızlıdır

odin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboard772 -- 5 Şubat 2025; 17:46:48 >

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Ben de sordum, aciliyetinizi bildircez dedi. Dedim benim aciliyetim falan yok. Sırasına göre gönderseniz yeter :D

• Ya ben sırayla alıyoruz diye renk değiştirecek olsamda ellemedim ki sıram ölmesin diye şaka gibi

• Home up yok ve yüklenmiyor şu an için. S24 Ultra beta one ui7 kullananlar kullanabiliyor şu an her ne hikmetse.

Dün akşam adb ile gereksiz uygulamaları silerken home up'ı uygulamalarda gördüm telefonumu smart switch ile yedeklerimi aktardığım için. Bende sildim adb ile artık bize de gelmesini bekliyoruz 🤦‍♂️

• termomuk kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hak yerini bulsun

Hocam kurulumu yapıp kamera uygulamasında bütün zoomları denedim. Düzeldi şu an. Düzgün gözüküyor. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    Hocam yükledim ben şu an kullanıyorum nasıl yapılacağını üstte anlattım.

• 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.