hocam bir şeye berbat demek için senin daha iyisini üretmen lazım. bırak senin üretmeni, ülke olarak üretemiyoruz. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (650. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Aynen üstadım bende bu videoya denk geldim meğer siz atmışsınız . Teslim alacağım günün akşamı hiç olmadı bu :( arabayı falan geçtimde yürüyen insanda nasıl blur olur aklım almadı.Teslim aldıktan sonra kutuyu açarım cidden yürüyen insanlarda böyle oluyorsa geri iade edip iphone13 pro ile devam .Valla bu konulara çok hakim değilim lakin bu kadar basit bişeyi nasıl beceremez anlamadım.
-
-
Just go to advanced camera settings. You might need good lock to access it depending on your version.Then simply change the priority. There are three settings, one captures as fast as possible which has less processing. One is balanced and one prioritizes quality and takes more time which is usually the default settings. Idk why samsung doesn’t tell the consumers this or makes it automatic like apple.
demek ki düzeliyormuş sadece araştırmak lazım :) tabii ayarları da bilmek keşke default olarak gelseydi
aynı zaman da diğer bir çözüm
You can absolutely turn a normal photo into a portrait shot on Samsung. Simply take the photo, swipe up, and you get background blur, remaster, shadow remover, reflection remover, and live photos. Even better, they all appear intelligently, based on the photo captured, and it works on any photo, regardless of the device it was captured with. 8:04 de ki olay için.
ben bunu Türkçeye çevirip yazabilirdim ama 30 dn de siz uğraşın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 6 Şubat 2025; 3:51:35 >
-
Bu blurlu veya bulanık çıkma durumu enstantane hızıyla alakalı hocam. Yani tamamen yazılımsal bir problem. Hatta direk samsung'un kamera uygulamasının hatası. Detaylı ayarları olan bir Kamera uygulamasının içinden perde hızı elle yüksek bir değere ayarlandığında bu problem olmayacaktır. Samsung'un kamera uygulamasının içinde detaylı ayarlar var mı kullanmadığım için bilmiyorum, eğer varsa kendi uygulaması içinden de ayarlandığında sorun çözülür. Tabi normal kullanıcı bunlarla uğraşmamalı. Kamera uygulamasına gelecek basit bir güncellemeyle düzeltilebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 6 Şubat 2025; 3:57:32 > -
selamlar herkese buds 3 pro kulaklığı aldım adaptif ve ortam sesi modlarında cızırtı ve parazit sesi oluyor aktif gürültü engellemede ise biraz azalıyor aktif gürültü engelleme özelliği açıkken dışardaki sesler kulaklığın dışından geliyor gibi ses var modları kapatınca 0 ses oluyor sizde böyle bir sorun oldu mu şu an garantiye yollamayı düşünüyorum alalı 1 gün oldu aktif cihazım xiaomi redmi note 9 pro s25 ultra bekliyorum telefonla alakalı bir sorun olabilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezamorta008 -- 6 Şubat 2025; 5:9:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PhoneBuffyoutube
Speed test between the Samsung Galaxy S25 Ultra and Apple iPhone 16 Pro Max to see which phone is faster. TEST NOTES: - Screens were calibrated to 200 nits with auto brightness turned off. - Phones are within equal distance of a WiFi point. - Tested in a temperature-controlled environment. - Total Response Time Variance = 417 ms (advantage iPhone) - Total Double Swipe Variance = 3.13s (advantage iPhone) - Trial Standard Deviation = 1.98s on Galaxy, 1.35s on iPhone - Footage sped up by 10% for a better viewing experience.https://www.youtube.com/watch?v=U4qNCj8aE6Q -
Eyvalalh üstadım teşekkür ederim perde hızını arttırdığım zaman , alacağım ışık düşmeyecek mi ? Eğer zaten düşük ışıklı bir ortamdaysam o zaman nasıl olacak ? Hadi iso'yu arttırdım resim kumlanmayacak mı ? Güneşli ortamdaysam perde hızını arttırınca bu seferde ekran patlamayacak mı ? Valla kafamda deli sorular yarın ola hayrola :)
-
Hem düşük ışık,
Hem düşük iso
Hem 1/125 perde hızı
Hem net fotoğraf
Hemde mercimek kadar sensör...
Bir de keskin fotoğraf.
O kadar da uzun boylu değil.
-
Aynen üstadım :) tabikide o kadar uzun boylu değil. Yazdıklarım aynasız kameradan edindiğim tecrübeler bu ayarların birbiriyle olan alakasını anlatmak içindi. Eğer kamera ayarlarından ilgili ayar yapılınca YÜRÜYEN İNSAN fotosunda sorun olmayacaksa süper . Blur azaltmak için ayar yaparken ışıkla diyaframla oynayıp absürd kareler elde edersek sıçış . Yoksa hızlı lenslerle yaptığımız gibi ucan kuşu durdurmak yada futbol maçında topu durmak gibide bir niyetimiz yok . Kedi köpek fotosu çekelim , bina manzara çekerken önünden geçen insanlar gölge etmesin yeter :)
-
Arkadaşlar s25 ultra kullanıcıları olarak bir telegram grubumuz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Işık varsa herşey olur. Işık yetersizse imkanlar maalesef..
Ayrıca inceleme videolarındaki bazı kişilerin fotoğrafçılık bilgileri tartışılır. Belki o an eli titredi, onu da bilemiyoruz ki.
Bunu profesyonelce yapan yabancı kanallar var. Adam fotoğrafçı. Giriyor inceliyor. Onlara bakmak lazım -ki yerliler zaten çöp. Berbat inceleme videoları...
daha önceki kör testlerde s25u yu daha çok beğendiğim için aldım. bunu izlemedim izleyince tekrar yorum yaparım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu kanal inceleme yapsın da izleyelim S25U ile ilgili. Bunun dışında yerli kanalları çok şeapmamak lazım.
Omer Faruk Filmyoutube
Apple 'Pro' Demiş ama Galaxy S24 Ultra 'Bi Dakika' Diyorhttps://www.youtube.com/watch?si=o5sBt9ZQa0b85bz9&v=kwm6_repfUw&feature=youtu.beOmer Faruk Filmyoutube
Apple 'Pro' Demiş ama Galaxy S24 Ultra 'Bi Dakika' Diyorhttps://www.youtube.com/watch?si=o5sBt9ZQa0b85bz9&v=kwm6_repfUw&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivago -- 6 Şubat 2025; 5:27:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
X200 Pro ve S25 Ultra.
GadgetRevNowyoutube
Galaxy S25 Ultra vs Vivo X200 Pro camera test! The Ultimate Comparison!https://www.youtube.com/watch?si=M5kv6RBBdVmeYwwe&v=Q9dne-GtIcI&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benks ekran koruyucu taktım. Baya iyi ama parmak izi biraz sıkıntılı gibi geldi. Okuyor ama zor okuyor. Yeniden silip de tanıttım.
Yüz tanıma eskisi gibi kötü mü hala? Hızlanmış ve daha iyi çalışıyor diye videolarda anlatıyorlardı. Denediniz mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X