< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (651. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Mail bekleyenler yavaş yavaş yerlerimizi alalım:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şöyle sağdan sağdan bekleyelim :)
-
Teslim alan arkadaşlar telefonun arkasında kapakta ufak bir etiket var imei falan yazıyor onu söktünüz mü?
Evet beyler rus ruleti başlasın bakalım kargo maili kimin neresinde patlıyacak 😁
Kesinlikle öyle. Piyasada şu işi hakkıyla yapanlardan Ömer hocam. Özellikle video konusunda muhteşem incelemeler var. Ama adam profesyonel. Videoyu ona göre çekiyor, işliyor. Şimdi log kayıt da geldi muhtemelen bundan sonra öyle kullanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 6 Şubat 2025; 8:21:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umudum yüzde 1 😃
Sipariş gönderilmeye hazır konumuna geçmeden dhl mesajı falan gelmez dimi. Dün 2 kez kargonun teslim alması bekleniyor hazır dediler fakat sistemde hala siparişiniz hazırlanıyor olarak gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla zor ama hepsi bir anda olabiliyor. Sistemlerine ben güvenmiyorum hemde hiç, ne renkti siparişiniz?
Umud hep var🤣
Banada aynısını dediler :/ Ya geçiştirme poltitikası yapıyorlar yada sistemleri sorunlu yada yada yada yada yada :)
-
Bu telefonu alırken kamerasının iPhone ile yarışamayacağını kabullenerek almanız gerekiyor, özellikle günlük kullanımda. İç huzuru ancak bu şekilde sağlayabilirsiniz. Geri kalan her konuda iPhone telefonsa bu makina dedirtiyor, içiniz rahat olsun.
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Daha önce benks kullanmamıştım ilk defa deneyimleyeceğim. O yüzden yorum yapamıyorum. Fakat forumdaki çoğu kişi o markayı önerince bende deneme kararı aldım.
Jet black 512 gb sadece telefon var siparişte, lansman hediyeleri falan yok
17 Şubat yazıyor sitede
Msj bekleyen çok kişi kalmadı sanırım
Bende 19 şubat. 12 /02 ydi değişmiş zaten beni o kıllandırıyor en çok
Bende hala 11.02 yazıyor :)
Diğer 2 siparişim (şarj aleti ve kulaklık) da 11.02 diyor :) Beni o tarihe fixlemişler de hiç inanasım gelmiyor :)
-
Bu düşünceye katılmıyorum. Böyle bir cihazı üretemiyor olmak eleştirme hakkını ortadan kaldırmıyor. Yani üretemiyorum diye Iphonede bas çek güzel, samsungda berbat diyemeyecek miyim ? Ayrıca evet basçek berbat. İç mekan ufak tefek ödeme fişleri çekerken, sokakta yürürken çıkarıp bir şeyler çekmek isterken özellikle hava bulutlu bırak hayvanı yürüyen insan bile blurlu çıkıyor.
-
Msj gelse şuanakadar gelmiş olmalıydı sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X