Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (807. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 19 Misafir (8 Mobil) - 27 Masaüstü11 Mobil1 Android
5 sn
16.258
Cevap
359
Favori
517.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O sözde kurallar Türkiyede geçerli değil maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EmirhanBagci E kullanıcısına yanıt

Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • visualize kullanıcısına yanıt

şu anda site üzerinden iadeyi gerçekleştiremiyoruz zaten. Sizde mi müşteri hizmetlerini arayarak iade işlemini sağlattınız?

• Twitterda geri yaptığımda sayfayı yeniliyor, bu sorunu yaşayan var mı? Alttaki navigasyon barını kullanmıyorum yandan çekerek geri yapıyorum.

Pin girerken ok'a basmam gerekiyor. Bunu nasıl kaldırıyorduk direkt girince kilidin açılması için?

Parmak izi simgesini komple kaldırabiliyor muyduk?

Teşekkürler, günaydın.

• Deri kılıf sonunda yola çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomuk kullanıcısına yanıt
    Twitter de bir sorun yok bende geri normal şekilde gidiyor. Pin kodu için sanki hep oke tuşu zorunluydu.

Bende ekleme soru sorayım bilenler yanıtlar belki, alttaki navigasyon çubuğunu biraz yukarı alma şansımız yok GoodLock ta filan var mı eklenti? Tam sınırda üstüne basılı tutup Google çağırmak baya zor oluyor.

Yanlış hatırlamıyorsam pini 6 haneli yapınca direk olması lazım 4 haneli falan olursa illa ok basmanı istiyordu eskiden

Parmak izi simgesini gizlemeyi duymadım hiç

Twitterda da hem web de hem uygulamada denedim bende olmadı normal geri geliyor

Ben üç kamu hakkımı da doldurmuştum mh ile görüştüm iptal ederseniz kamu hakkınız geri gelmez dediler ama saçma geldi gözümü karartıp iptal ettim. Kamu hakkım da geldi lansman kodum da tekrar kullanıma açıldı. Samsung mh hiçbişey bilmiyor ezbere konuşuyorlar. Lansman indirimlerinin süresi uzadı ama kamu indirimi 9 şubatta bitiyordu onu uzattılar mı bilmiyorum ona dikkat edin. İptali de whatsapp destek hattına sipariş numaranızı verin direk iptal ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltknugr -- 11 Şubat 2025; 8:53:6 >
  • Cihazın ışık sensörü tepkisi geçikmeli ve doğru çalışmıyor sanki. Dış ortama çıkınca Apple çok daha başarılı. Ben çözemedim bu cihazın ekranını, bir iyi bir kötü .

• Günaydın Ultradaşlar 🙋‍♂️

• gltknugr kullanıcısına yanıt

anladım bilgilendirme için teşekkür ederim hocam. Benim daha henüz 2 hakkım bulunuyor. Yapan olma durumuna göre bende iptal edip sipariş verecektim sırf bunu öğrenmek istedim açıkçası

• gltknugr kullanıcısına yanıt

bu arada tekrardan sipariş oluşturdunuz mu oluşturdu iseniz ne durumda ?

• dün gece s25 ultra 512 gb mavi+şeffaf kılıf+smart tag+ikili şarjı kamu indirimi ile aldım. 13 şubat teslim görünüyor. 16 pro max den geçeceğim. Batarya süresi umarım üzmez.

• Easy cep kazığını attı arkadaşlar 3 senedir kilifla kullandığım telefonda çizik var diyerek 2200 TL kırmış. Telefonu beğendiğim için iade etmek istemedim ve letgo ölücüleri ile uğrasmamak için kabul ettim ama o başta verilen takas teklifine güvenmeyin fiyat kiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 11 Şubat 2025; 9:4:31 >
  • Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

tşkler hocam, dokunma hassasiyetini açtım bakim bende fark edecek mi?

Oluşturdum pazar gece 23.30 da titanyum gri ve watch ultra siparişi verdim. Dün sabah dhl mesajı geldi akşama doğru hepsijet mesajı geldi bugün geliyor kısmetse. İptal ettiğim siparişi 5 şubatta vermiştim titanyum gümüştü 9 şubata kadar sipariş onaylandı aşamasından öteye geçememişti. Hangi sıralamayla neye göre gönderim yapıldığını kimse çözemedi tamamen şans işi.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. S24 Ultrada 4 hanelide de oluyordu hocam. Şimdi baktım dediğiniz gibi 6 olunca düzeliyor. 4 hanede olmuyor. Twitterda öyle sinir bozucu bir durum var bende. Tekrar yükledim ama düzelmedi.

• saitates kullanıcısına yanıt

Hocam bir güncelleme bekleyin. Bende bu sorun yok ama yazılım biraz eski güncelleme ile çok şey değişecektir

Silmeden cash verilierini silip öyle kaldırın uygulamayı, sonra tekrar yükleyin. Düzelir muhtemelen

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt
    Işık altında aynı anda iphoem cihaz ile kıyaslayabildiniz mi? Işık tepkileri daha geç, parlaklığını açmadığı zamanlar bile oluyor. Ayrıca solukluk kısmı ayrı bir olay. Sanırım benim ekran tırt😃

• 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.