< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (809. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
kesinlikle hocam .... İmza kampanyası başlatalım....
-
Whatsapp'tan yazdım, ürünün son durumu hakkında bilgi alayım diye, ilk mesajı MT'nin "Hayırlı Olsun, Güle Güle Kullanın" oldu ...... geçer gibi.
-
evet hocam aynen öyle. güvenmiyorum artık bunların yapacağı işe. hediye çeki dediler de sonradan gelmese ne iddiamız olabilir ki. şimdi iptal ederler mi acaba whatsapptan yazsam bilemedim
-
arkadaşlar lansman kodu lazım,yardımcı olabilecek varmıdır?
-
Hiç bir iddia da bulunamayız görüşme kayıtları kendilerinde o kadar da yapmazlar sanırım.... Ama bugün de kargo ibaresi gelmezse tarafıma bende iptal kervanına katılacağım rezillik başka bir şey değil Önsipariş ten ziyade bizimki önsöğüşleme oldu...
-
evet net iptal ediyorum bugün kargolanmazsa.
-
S25 ultra 20-25. Sırada anca kendine yer bulur. Belki daha aşağıda olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acikcasi ben de sogudum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu ana kadar bana da gelen bir bildirim yok, bugün kargoya verilecekti sözde. garip bir işleyiş var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öğleden sonra olacağını düşünüyorum hocam. Çok fazla talebi değiştirdiler çünkü.
-
1 Şubat'ta verdiğim eğitim indirimli 256 gb mavi siparişim bugün kargoya verilmesi gerekiyordu güya. Bugün de kargoya verilmezse iptal edeceğim.
neyse aradılar şimdi değiştirdim titanyum black ile. 2500 de ürün teslim edildikten 15gün sonra hesabınıza yüklenecek dedi.
hayırlısı bakalım.
diğer siparişle başım dertte gibi, içimden bir ses hepsijet kaybetti diyor.
-
muhtemelen öyledir, dün ilk aradıklarında 1 saat sonra arayın düşünmek istiyorum dedim, 4-5 saat sonra dönüş yaptılar ki benim aramama rağmen bile hemen dönüş sağlanmadı. bakalım bekleyeceğiz artık. inşallah kupon işi yalan olmaz 😴
1 2 gune kargoya vermezlerse ben de iptal edeceğim beklemekten yoruldum artık. Honor magic 7 oto gecebilirim 58kya hediyelerle geliyor
Dün aranılıp ta bugün dhl sms ya da maili gelen oldu mu acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: chakra7oDün aranılıp ta bugün dhl sms ya da maili gelen oldu mu acaba ?
bende aynı şekilde bekleyenlerdenim hocam. haberleşelim sms yada mail gelirse. haber gelmezse gün içinde iptal geçeceğim ben baydı artık.
-
Tamamdır hocam... bende iptali isteyeceğim bugün aksiyon olmaz ise...
-
Lansman kodu kullanmayan gönderebilir mi ?
4 haneli pin ok tuşuna basmadan ilerlemek için. 4 hane pin i girip sonuna 2 tane 0 ekliyorsun. ''Ok öğesine dokunmadan PIN' i doğrulayın'' seçili kalacak. Girdiğin pin' in üzerine basılı tutup hepsini maviye alıyorsun. Mavi boyamayı eklediğin 2 tane 0 üzerine getireceksin. 4 haneli pin' in seçili olmayacak. Eklediğin 2 tane 0 seçiliyken, silme ve devam tuşuna hızlı bir şekilde basman lazım. Tekrar pin isteyecek. 4 haneli pinini girdiğinde işlem tamamdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X