Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (810. sayfa)

5 sn
16.510
Cevap
362
Favori
525.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sipariş yola çıkmış. Cuma akşam siparişiydi. 512 titanyum siyah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün beni de renk değişimi için aradılar. Bugün göndereceklerini belirtmeleri ve hediye çeki tanımlamaları sebebiyle renk değişimine ikna oldum. Ama standart sevkiyat prosedürlerinde bile çuvalladılar. Böylesine kurumsal bir firmaya yakışmayacak hareketler. Olacak iş değil. Ekstre günü geldi, hala elimizde telefon yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRHe4D -- 11 Şubat 2025; 10:48:33 >
  • ardarulez A kullanıcısına yanıt

Hocam ne zaman gönderdiniz telefonu takasa, kaç günde teklif verdiler? Ben de göndercem henüz telefona ekran koruyucu karar veremedim şu yansıma konusundan, o yüzden yeni telefonu devreye sokamadım

• Şu yaşananlar akıl alır gibi değil, ''siparişi iptal edin hediye çeki vs vs.'' Bir ürün tanıtıyorsun ve buna ilk sahip olmak isteyen kullanıcılarına yaşattığına bak ve her sene farklı şekillerde böyle saçma sapan işler oluyor. Koskoca firmasın, yürüttüğün operasyon bu kadar amatör olabilir mi ?

İphone 16 pro kullanıcısıydım, S 25 ultraya döndüm, harika bir cihaz çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ama şu yaşananlar ile insanı kendilerinden soğutuyorlar. Bak Apple tanıtıyor cihazını, 1 gün bile önce kimse sahip olamıyor ve nerdeyse tüm ülkeye söyledikleri tarihte teslim ediyorlar. Ekosistemi tamamlamak için saat bakıyorum kordonların tamamı samsung shop'da yok, tablete bakıyorum kılıfı samsung shop'da yok.

Fiyat olarak belki bizi kolluyolar ama hizmet kalitesi yerlerde gerçekten. Kargoya verildiği gözüken cihazı, müşteriyi arayıp başka renge ikna edip vazgeçirmek nedir Allah aşkına ?

• Merhaba, elinde lansman kodu olan varsa özelden ilebilir mi rica etsem?

• Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt
    Cuma gönderdim bugün teklifi verdiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    Evet 20-80 aralığında tutmak en sağlıklısı olduğu söyleniyor ancak bu kullanım şekli ile ayda bir veya iki kez tam doldurup tam boşaltmak da gerekir.

• bana da dün renk değişimi vs 2500tl kupon teklif etmişlerdi kabul etmiştim. bugün kargolanacaktı sözde.

biraz önce tekrar aradım kargolandı mı diye sordum. değişim teklifini reddediyorum bana gece siyahı gönderin dedim. ama bugün kargolanacaktı vs. dediler (inanmadım).

sonuç olarak verdikleri 2500 lira benim bir işime yaramıyor. shop'ta daha fazla para harcatma politikası gibi geldi bana.

gece siyahı rengimi gönderin dedim. renk değişimini iptal ettirdim. ya herro ya merro.

• Renk değişimini ben de kabul ettim dün. Müşteri hizmetleri 28 Şubattan sonraya bile kalabilir dedi bana gece siyahı için. Bakalım bugün öğleden sonra kargolanır diye düşünüyorum. En kötü yarın

• WaRHe4D kullanıcısına yanıt

Hocam hangi renk sipariş vermistiniz ve teslimat gününüz ne zamandı acaba?

• Yurtdışında da aynı sorun yaşanıyor. Samsung jet black ve jade green renklerinden 100er tane üretti herhalde. Bu kadar büyük stok sıkıntısı kullanıcı talebi öyle diyerek açıklanamaz.
    reddit
    From the samsunggalaxy community on Reddit
    https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/s/292HZaOGRL

• Rüyamda whatsapp aktarımını yapabiliyordum... o kadar çok denedim ki artık rüyama girdi

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Çok şükür kavuşacağız galiba.

• CanM kullanıcısına yanıt

Yav sanki ultra über bir renkmiş gibi özel renk diye satışa çıkardılar bir de. Boya telefonun her yerini siyaha, normal şekilde sat işe, ne saçma işler.

• herze H kullanıcısına yanıt

hocam sizin cihaz renk değişimi olan cihazlardan mı acaba ?

• Sonradan satışa çıkan kılıf yola çıktı deniliyor.

Samsung tüm aksesuarlarını lansman ile beraber sunması gerekirdi ...

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
  • Bugün artık gelmez diye akşam 16 pro 16 pro max takası için anlaştım. 16 proyu verip sıfır 16 pm alıyordum sabah 10 - 10:30 gibi sözleştik.. 09:59da mail geldi şimdi mesaj geldi 😂

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana da hâlâ DHL'den mesaj gelmedi. Dün akşam eşimin telefonunu aktardım. Whatsapp'ta sohbeti aktar deyince sadece grup isimlerini aktarmış, hiçbir mesaj yok. Drive yedeği ile tam aktarma yapılabiliyor sanırım.

• visualize kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam bize hala ne bir mesaj ne bir mail gelmedi beklemeye devam...

• CanM kullanıcısına yanıt

Siyah gibi düz bir rengin bu kadar satılacağını tahmin etmemişlerdir Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.