Dokunma hassasiyeti kaydırma deneyimini bozuyor bence. Onu açmamak daha iyi gibi geldi bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (805. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Aşırı ısınma ve pil sorunları boy göstermeye başlamış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.500 veya 3.000 TL'lik çek hakkı geç teslim alan herkese tanımlansa keşke, Buds 3 Pro'ya aşırı arzuluyum anında kullanıp satın alırım
Millet 128gb fiyatına 256gb S25 satılıp sonra kaldırıldığı için Samsung'a yazmaktan bahsedince "yazın yazın da kamu indirimini bitirin", iş kendi geç teslim almadığınız ve ortada olmayan bir mağduriyeti varmış gibi yaratıp 2500 tl'nin peşinde koşmaya gelince "hiç bişi olmaz". Pes...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 10 Şubat 2025; 23:29:54 > -
Çok hoşuna gitmiş gibi 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En küçüğüne. Yani S25 Ultra da o dert yok.
Senin için içinden " Tüh be ... " olacaktır
....
-
Maalesef hocam bende de bazı uygulamalar olmuyor. Fakat böyle güzel göründüğünü düşündüğüm için geliştiriciye yazmadım bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bu yüzden mi manyak oldum kaç gündür :) ben de diyorum ne oldu telefona bi garip olduk
-
S25 Ultra değilmiş ...
birgun.net
Antalya'da cep telefonu bataryaları bomba gibi patladıhttps://www.birgun.net/haber/antalya-da-cep-telefonu-bataryalari-bomba-gibi-patladi-598551 -
anladım hocam neyse ama güzel oldu böylede teşekkür ederim. bu arada ayrı bir konu acılşa ekran ss leri paylaşsak orada, kullandığımız duvar kağıtları, temalar filan öneri olurdu. ben sizden gördüm mesela bu icon paketini ve aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler yanıt için. Varsayılan olarak öyle kaldığı için dokunmamıştım.
Bu cihaz şuan nasıl en ucuza alınıyor? Buradan ya da özelden yazabilir misiniz? Kurumsal fatura kesilebilir olmalı.
Uygun bir vakit olursa açmak lazım. Bir sürü özelleştirme var cihazda. Hepsi çok yararlı ve güzel. OneUI 7 çok kullanışlı olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim.
-
lansman kodu özelden msj atarsanız çok makbule geçer saygılar
-
Samsung Online Shop için Doğum günü kodu olup kullanmayacak birisi varsa paylaşabilir mi?
One ui 7 den midir yoksa cihazdan mı bilemiyorum. Cihazın yüz tanıması zifiri karanlıkta bile çok güzel çalışıyor s24u ya göre. Yüz tanıma yaptıktan sonra alternatif görünüm kısmını da tanıtmıştım. Acaba o mu etki etti. Çok farklı taratmadım gerçi ama şuan fark ettim. Zifiri karanlıkta şak diye açıyor :) Sizlerde durum nasıl?
sitedeki tahmini teklifimiz diye yazan rakam ek takas desteği dahil fiyat mı? yoksa onun üzerine 8 bin daha mı eklenecek?
-
ilk defa android kullanıyorum ve yabancıyım. iphone 15 pro 128 gb'ı s25 ultra 1tb ile başa baş takas ettim ancak sanki bazı özelliklerini bilmiyor gibiyim baya youtube videosu izlemem rağmen hepsi sadece good lock anlatıyor. sizin kesinlikle indir dediğiniz bir uygulama var mı arkadaşlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X