Evet çok şıkmış,hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Evet çok şıkmış,hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O sırada kargoda bana gelecek olan spigen tough armor:))) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Jonathan Clay'in nefes kesen okyanus belgeseli “We Are Ocean”ın kamera arkası. Galaxy S25 Ultra ile film çekimi. Daha fazla bilgi için: samsung.com
*Galaxy S25 Ultra ile çekilmiş ve sonradan düzenlenmiştir.
*Su altında kullanılan Galaxy akıllı telefonlar su geçirmez bir su altı kılıfına yerleştirilmiştir. Galaxy akıllı telefonlar deniz suyuna karşı su geçirmez olarak tasarlanmamıştır.
*Çekimler hiçbir hayvana zarar verilmeden gerçekleştirilmiştir.
*İzinsiz düzenleme veya dağıtım yasaktır.
00:00 Giriş
00:04 Film hakkında
00:24 Ultra Geniş Açı
01:14 Yakın çekim
01:47 Log video
#GalaxyAI #GalaxyS25Ultra #withGalaxy #Camera #Samsung https://www.youtube.com/watch?si=iGkEhUhoEcU16U25&v=2A705eBinh0&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
selam. S24U yı easycep e cumartesi günü kargolamıştım. bugün saat 16 gibi, takasta teklif edilen ücretin tamamını onayladılar. bende kabul ettim. paranın hesabına geçmesini bekliyorum artık. bilginize... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaç GB idi hocam ve kaç lira verecekler size < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
512 GB ve 53.042 TL |
Çok iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet bende farkettim,kurulum yaparken en azından hep ısınır telefon bu banamısın demedi. Daha henüz sim kart takmadım onuda takarsam bataryanın durumu ortaya çıkacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lansman kodu verebilecek olan var mı arkadaşlar? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |