< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (801. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
bende de hocam sistem aynı. yarın kargolucaz dedi bana da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 Şubatta verdim. 3. Aşamada, sipariş hazırlanıyor aşamasında. Kamu mağazası açılmayınca müşteri hizmetlerini aradım. 12 şubatta elinizde olacak dedi. O zaman yarın DHL mesajının gelmesi lazım dedim. Evet dedi.
Ama bence sizin dediğiniz gibi 12'si kargoya verilip 13'ü elimize ulaşabilir.
valla hocam kullanmayacak olsam canın sağ olsun, 50w adaptör alacaktım bu kuponu ya orada kullanacağım ya da iyzicoda sevgililer günü kampanyası varken adaptörü sipariş edip iyzicoda biriken 1.500 TL ve samsung shoptaki 2.500 TL'yi birlikte değerlendirip kulaklık alabilirim gibi. aklımda deli fikirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
parmak izi okuyucuyu etkilemeyecek ekran filmi tecrübe eden var midir?
-
Örnek veriyorum yüzde 90 sarj oluyor telefonu eline alıyorsun 89 a düşüyor sizde de böyle mi:)
Kesin sizin cihazda bir sorun var 🤪
Gayet normal hocam. 90 olur olmaz çıkarırsanız düşer. Her cihaz aynı
Yakışır dostum. Takılıyorum :) Bende gümüş buds 3 pro var.
ben daha önce kulaklık kullanmadım, ihtiyacım var mı onu da bilmiyorum hocam 😅 sırf kupon boşa gitmesin diye.
Bende dün titanyum mavi siparişi iptal ettim. Stokta yok diye bekletiyorlar... siyahı seçtim dün akşam 4. Kademeye gönderimi hazır duruma geldi.. teslimat 13 diyor ... anladığım kadarıyla 13 şubat a kargoya teslim..
Adaptör öncelikli gibi yapıştır gitsin
Ben şimdi yine yazıştım. 12si telefon kılıf adaptör, 13ü kablosuz sarj cihazının sevki planlanıyor dedi. Artık net tarih falan vermeye başladılar bakalım belki yarın verirler kargoya belki diğer gün artık sona yaklaştık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim titanyum mavi 1 tb'da 12 şubat'ta kargoya verilecek yazıyor.
-
Yarın çıkar, ertesi teslim olur, ben dün sipariş verdim titanyum siyah 11 şubat kargo yazıyordu, bugün kargoya verdi, hepsijet zaten yarın yarın 11 i bulmaz teslim eder
2500 TL kod teklif ettiler mi?
Ben de bugün mhye yazdım sipariş tarihim 28i gözüküyor jet black. Kod verirseniz rengi degisebilirim şimdiden boşuna beklemeyeyim dedim. Tabiki de kabul etmediler
Ya hocam 15 pm den geçtim bu batarya deli etti beni 1 günü çıkarmıyor normal kullanımda zamanla oturur mu valla telefonun tek takıldığım noktası bu
Hocam Totalde kaç paraya geldi ve link atabilir misiniz
Güç tasarrufunu açın Hocam.
honor magic 7 pro çok güzel fiyata çıkmış, 58. bine yanında dandikte olsa bir tablet koymuşlar, samsungun saçma fiyat politikasından yararlanmışlar bence baya pay alır samsungtan ; s25 ultra ayarında ama 20k daha ucuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zncrsz16 -- 10 Şubat 2025; 20:32:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X