Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (802. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 23 Misafir (7 Mobil) - 23 Masaüstü14 Mobil
5 sn
16.241
Cevap
359
Favori
516.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam hayırlı olsun.Kameranın olduğu kısımı düz zemine koyduğunuzda kılıf kameradan yüksek mi ?Mümkünse satıcı Nilkin firması mı yosa başks satıcı mı? Şmdiden teşekkür ederim.

• erenysfl kullanıcısına yanıt

Şimdi sitelerinde ön siparişe özel her renk 500 stokta diyor. Bu stok bitince peki neden hala sattılar. Saçmalık resmen insanları oyaladılar ve hakkına girdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bayıldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    hocam s24 ultra kullandın mıydı sen, batarya durumu nasıl ikisi kıyaslama yapsan 3 4 günlük kullanımda daha mı iyi, aynı mı ortalama, veya daha mı kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • answer my question kullanıcısına yanıt
    Ben se sordum biraz evvel.. bana "Evet 11-12 kargo gözükmektedir, tarafınıza bilği verilecek" cevabını verdiler

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt

iphone larda aynı hocam en başta çok yiyor seni tanıyor ve bu 1-2 hafta sürebiliyor, bataryayı kurulumları tamamlayın zamanla oturması lazım, uygulamalarda sık kullanılmayanları uyku moduna alın , 2 hafta sonra hala günü çıkarmıyorsa güncelleme sonrası hard reset atarak tekrar deneyin, bunlara rağmen düzelmiyorsa servise vermek gerekir ancak güncellemelerle oturturlar bence bataryayı. birde good guardians uygulaması içinde app booster diye samsung uygulaması var ama apkmirrordan falan indiriliyor onu her güncelleme kurulumu sonrası kullanıyorum uygulamaları optimize ediyor , güç modunu açın 120 hz kısın gibi şeyler diyenler olacaktır yapmayın abi şu telefonlara bunu, 80k verip bunu yapacaksanız ne anladım o işten

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

Telefonu göndermeyen kupon da vermez üstüne yatar Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Shadow2525 S kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla sadece tarih verip sapma olan kullanıcılara böyle bir uygulama yapıyorlar. 28inde belki 21 inde verecekler sizin cihazları ama ben sipariş verdikten 4-5 saat sonra tarih değişti sistemde. Ben sipariş verirken 14ü teslim diyordu.

• zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt
    maalesef marka algısı olarak samsungtan çok gerideler. iphone örneğin araba piyasasındaki wv passat ve golf gibi piyasaya yön veriyor. android alanında da samsung öyle. honor ve vivo güzel cihazlar çıkardılar ama marka algısından ötürü talep beklenildiği kadar olmayacaktır diye düşünüyorum. çünkü samsung 70e alıp seneye 55-60a satılır ama honor veya vivo 60a alınıp 30'a zor satılabilir gibi geliyor bana. maalesef Türkiyenin kaderi ne alırsa alsın insanlar satarkenki ederini de düşünüyor.

• kulaklık veya saatlerde kamu mağazası indirimi yok mu yahu? hatta watch 7 44mm normal mağazada çok daha uygun fiyata.

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt

Telefon sepetteyken indirim yapıyor.

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt
    telefonu biliyorum hocam, kulaklık ve saat için deneme yaptım ödeme ekranına kadar aynı tutar kalıyor. hatta watch 7 44mm normal mağazada 8.299 TL ama kamu shopta 9.349 TL, buds3 pro da 7.299 lira kamu shopta ama ödeme sayfasına kadar aynı kalıyor. adaptörler mesela direkt indirimli fiyatı gösteriyor. normal shopta 2.799 TL olan adaptör kamu shopta 2.399 TL.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Bu kılıfa hastayım, bunu 12t pro da kullanmıştım fakat telefonu çok kalınlaştırmıştı, daha s25 ultra yı sipariş verdiğimde ilk aklıma gelen bu olmuştu ama riske giremedim. Telefonu kalınlaştırıyor mu n'olur söyle 😊 Yoksa almayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: zncrsz16

iphone larda aynı hocam en başta çok yiyor seni tanıyor ve bu 1-2 hafta sürebiliyor, bataryayı kurulumları tamamlayın zamanla oturması lazım, uygulamalarda sık kullanılmayanları uyku moduna alın , 2 hafta sonra hala günü çıkarmıyorsa güncelleme sonrası hard reset atarak tekrar deneyin, bunlara rağmen düzelmiyorsa servise vermek gerekir ancak güncellemelerle oturturlar bence bataryayı. birde good guardians uygulaması içinde app booster diye samsung uygulaması var ama apkmirrordan falan indiriliyor onu her güncelleme kurulumu sonrası kullanıyorum uygulamaları optimize ediyor , güç modunu açın 120 hz kısın gibi şeyler diyenler olacaktır yapmayın abi şu telefonlara bunu, 80k verip bunu yapacaksanız ne anladım o işten

Öncellikle teşekkür ederim cevap için.Kesinlikle dediğinize katılıyorum o kadar para verip özellikleri kısmak banada saçma geliyor.Bakalım biraz zaman geçsin daha iyi anlaşılacak dediğiniz gibi.

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Zamanla her türlü oturur. 10 günü bulur rahat. Bişey yoktur merak etmeyin

• Shadow2525 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bu şekilde oldu normalde kılıfı alırken 315 liraydı ama vergi işte....

Ücretsiz gönderim olanı seçtim.

AliExpress'te az önce şunu buldum:
    1.109,26TL | Nillkin Manyetik Kılıf Samsung Galaxy S25 Ultra S25+ S24/S23/S22 Ultra Yumru Dokulu İnce Darbeye Dayanıklı Çizilmez Kayma Kapak

• MUSTAFAMETİN kullanıcısına yanıt
    Hocam başka soranlarda olmuş. Kamera çıkıntısı var fotosunu da atayım;

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt
    Abi bence kalın değil. Kalından kastınız Spigen Tough Armor falansa asla öyle kalın değil.

Nillkin fiyatına göre çok kaliteli malzeme kullanıyor. Ama malesef bir tık kalın oluyor kılıfları. Şöyle kibar bir kılıf üretse çok güzel olacak.

• answer my question kullanıcısına yanıt

selam. kusura bakmayın s24U kullandığım için yardımcı olmak istedim. s25 ultra batarya konusunda kesinlikle fark atar s24 ultraya. bunu net olarak söylüyorum. ben bayıldım şahsen batarya olayına. ki daha ilk kullanımda belli etti kendini ve şu ana kadar 2 defa şarjla da bunu görmüş oldum

• 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.