Parmak izi mağdurları kulübüne hoş geldiniz hocam. |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (717. sayfa)
-
-
Lansman dan telefon alanlar bilgi verebilir mi dün itibari ile yolda olarak güncellendi durumu hangi kargo ile geliyor kargo takip i yapılabiliyor mu? Halen teslim süresi 17 Şubat olarak görünüyor çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. Bende kayserideyim hocam:) Sizin muhit neresi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24U ve S25U elimde. Denememi istediğiniz bir şey var mı?
Ses konusu bence normal. Başta bi Burak Şolt'un dediği gibi mono gibi geldi ses ama o videoyu izlemesem normal derdim. Sonradan normal olduğuna kanaat getirdim. Bence sorun yok. Hem müzik dinlerken hem youtube'dan yatay bir şey izlerken normal geliyor ses.
-
Edebilirsiniz hocam bir sorun olmaz
Kablosuz şarzın içinden çıkan 25wat şarzı iş yerimde kullanacaktım,evde kullanmak için de 45w şarz alayım dedim ama 45watt lık taşınabilir şarz cihazı gördüm onu satın aldım
amazonSamsung 20000 mAh 45 Watt Powerbank, Hızlı Şarj, PD 2.0, 3 Çıkışlı, Kablo Dahil, Bej, 2024 Modelhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CVH26167?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title -
Ben hala laptop cantasinda sakliyorum. Usaklar gorse rahat ettirmezler 😅 ancak uykuya gectiklerine telefonu elime alabilecegim 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Develi siz neredensiniz )))
Video çekmiştim onu da gördün mü.. gerçi biraz hastayım tıslaya tıslaya bi yerimizden nefes alıyoz ama idare et sesi kıs telefonun güzellliğine bırak kendini :)
Ben kendimi büyük kızın odasına kilitledim öyle açılış yaptım.. sonra çıktım ellerine versim sırayla bakın dedim kurmadan... :) şimdi güç bela yatırdık.... devam gece uzun.. :)
😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun
Bende 5 tane var elim varmadı yarına bıraktım, size Allah kolaylık versin :D
-
video icin link atar mısın.bir de etigetten 3 lü almışsın yanında seffaf yollamışlar bana 4. ekran koruyucuyu eklemiş hediye diye.insan kılıf atar :) ekran koruyucu güzel oldu mu
Ben de etigetten aldım 3lü ekran koruyucu. Sert bir malzemesi var elastiklerden değil. Şimdi uyguladım, parmak izini hiç etkilemedi gibi. Uygulatıktan sonra parmak izi kaydettim tabi.
Hediye gelen silikon kılıf da 1-1 uydu. Sararana kadar 1-2 ay kullanılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 7 Şubat 2025; 22:57:53 > -
İldem hocam. Yarın teslim alırsınız telefonu bence:)
Teşekkürler reis.. :)
ben de öyle düşünüyorum genelde 1 günde geliyordu (bugün gelmesi lazımdı) kar vb nedeniyle aksamış olabilir...
-
Bizimkilerde yarın gelse keşke bizde mıncıklasak😄
Üstad kamerayıda karşılaştırırsın sana zahmet zum çekimlerde gece ve gündüz ilerleme olmuş mu daha doğal foto çekiyor deniyor incelemelerde malum s24 ultra fotoğrafı fazla işliyor renk farklılıkları oluyordu özellikle gece modunda da denersen seviniriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X