< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (720. sayfa)
-
-
Spam klasörü bi de gereksiz veya reklam diye ayrılabiliyor ikiye üçe.. hepsinde bi güncelleme yap abi.. telefon teslim edildiği tarih ve saatten hemen sonrasına bak.. yoksa da samsunga yazarsın en son...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😀😃🙂🙃😊
-
eyvallah hocam hoşbulduk
-
Yok hepsine baktım, s25 ultra diye arattım. Sipariş maili yol çıktı maili hepsi var, fatura yok.
-
çok geç ya, neredeyse 1 aylık kullananlar olacak bize yeni gelecek
Ziraat bankası kartı ile alırken sorun yaşayan olursa yapmaları gerekeni aktarıyorum,
Müşteri temsilcisini dinlemeyin. Bana önce pos cihazından şifreli işlem yapın dediler yaptım olmadı. Şifre değiştirip deneyin dediler yaptım olmadı.
Kayıt açmaya zorladım, açtı ve yaklaşık 1 saat sonra alışverişi yapabildim.
Bir tane de kardeşime kamu kampanyasından sitesinden satın aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kamu bitmeden almak istiyorum artık, herkes sevduğuna kavuştu bir ben kaldım:)
Kısaca s24utramı verip üzerine de 17bin verip 512 25uya mı geçeyim yoksa büyük ekranı özlemem deyip üstüne 11bin alarak düz 25e mi geçeyim, köprüden önce son 2 çıkış. Hangisi daha mantıklı sizce?
tamamen size bağlı. fazladan 5x kamera ve lazer af önemliyse, zoom işini çok kullanıyorsanız, büyük ekran ve buna bağlı olarak pil kapasitesi, kalem, yansıma önleyici ekran
önemliyse hiç denemeye gerek yok. bana kalırsa s24 ultra kullanıyorsunuz zaten ağırlığından şikayetçi değilseniz s25 ultra daha mantıklı. 6 bin çok fazla bir para değil bence
-
kesinlikle ultra.yarın birgün arada birsey yoktu keşke u alsaydım oluyor
aynen hocam ilk kez ön siparişten alışveriş yaptım kamu ve lansman var diye. 1 hafta oldu siparişi vereli. soğudum bile elim iptale gitmiyor değil. ama sonra da pişman olması var özel jetblack renk, kamu ve lansman tam kombo oldu çünkü :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 7 Şubat 2025; 23:55:17 > -
DH yi önceden çok takip etmezdim ama çok şey kaybetmişim buradaki yardımlaşma çoğu forum sitelerinde yok yardimlariniz bütün herkese buradan teşekkür ediyorum :) hepsi jet artık düşmanımdir :)
Hocam ben onları sabah saat 9 sularından beri deniyorum ne 1 saat ler bekledim ne 2 olmadı kac kere talep açtırdım sonunda onlar kazandı pes ettim :)
Satın alma tarihi ne peki benim05.02 öğleden önce aldım. Aldığım günden beri 28.02 yazıyor jet black 512 yanında hiçbir aksesuar yok. Lansman hediyesi va yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok yaşa reis :) :)
TCM-5TMG-FG1H-HMTC
gece siyahı galiba sizin sipariş de. o renkle alakalı bir sıkıntı var gibi geliyor bana. ilk siparişim 25 şubattı ve 11.02 de kargo görünüyordu muhtemelen bugün yarın gelirdi ama 31i gece verdiğim sipariş nedense bir anda 20 gün ileriye attı garip şekilde. yapacak bir şey yok beklemeye devam.
cihazı bugün dayanamayıp vatan bilgisayarda inceledim, 4-5 yıllık poco f2 prodan sonra sanki toyota corolla ile audi rs6 kıyaslıyormuşum gibi hissettim. çok acayip hoşuma gitti, kargoyu dert etmiyordum pek ama cihazı görünce bir an önce gelse demeye başladım.
31 ocak akşamı aldım jetblack rengi, kamu ve lansman paket. başta 28 şubat yazdı sonrasında 4 marta döndü. kalsın iptal etmiyorum acelem yok. ama marta da sarkmaz bence o tarihleri bulmaz. 9 u son gün indirimlerin. ondan sonra hızlanır süreç diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X