Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KurtPanzerMeyer , BackConnect , MhmtBey , Jomolocco Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.461
Cevap
343
Favori
459.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soran olursa önce benimkini bir pazarlarım 😋 ne demek aklımda her zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PHI kullanıcısına yanıt
    Spam klasörü bi de gereksiz veya reklam diye ayrılabiliyor ikiye üçe.. hepsinde bi güncelleme yap abi.. telefon teslim edildiği tarih ve saatten hemen sonrasına bak.. yoksa da samsunga yazarsın en son...

• erditepe kullanıcısına yanıt
    😀😃🙂🙃😊

• Kamerada renkleri soluk ve renksiz bulan arkadaşlar şu ayarları deneyebilir. Ekran modu canlı ve full sıcak olacak.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doancrula kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam hoşbulduk Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Yok hepsine baktım, s25 ultra diye arattım. Sipariş maili yol çıktı maili hepsi var, fatura yok.

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt
    çok geç ya, neredeyse 1 aylık kullananlar olacak bize yeni gelecek

• Ziraat bankası kartı ile alırken sorun yaşayan olursa yapmaları gerekeni aktarıyorum,

Müşteri temsilcisini dinlemeyin. Bana önce pos cihazından şifreli işlem yapın dediler yaptım olmadı. Şifre değiştirip deneyin dediler yaptım olmadı.
    Kayıt açmaya zorladım, açtı ve yaklaşık 1 saat sonra alışverişi yapabildim.
    Bir tane de kardeşime kamu kampanyasından sitesinden satın aldım.

• Arkadaşlar kamu bitmeden almak istiyorum artık, herkes sevduğuna kavuştu bir ben kaldım:)
    Kısaca s24utramı verip üzerine de 17bin verip 512 25uya mı geçeyim yoksa büyük ekranı özlemem deyip üstüne 11bin alarak düz 25e mi geçeyim, köprüden önce son 2 çıkış. Hangisi daha mantıklı sizce?

• deepzelan kullanıcısına yanıt

tamamen size bağlı. fazladan 5x kamera ve lazer af önemliyse, zoom işini çok kullanıyorsanız, büyük ekran ve buna bağlı olarak pil kapasitesi, kalem, yansıma önleyici ekran

önemliyse hiç denemeye gerek yok. bana kalırsa s24 ultra kullanıyorsunuz zaten ağırlığından şikayetçi değilseniz s25 ultra daha mantıklı. 6 bin çok fazla bir para değil bence

• deepzelan kullanıcısına yanıt

kesinlikle ultra.yarın birgün arada birsey yoktu keşke u alsaydım oluyor

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt

aynen hocam ilk kez ön siparişten alışveriş yaptım kamu ve lansman var diye. 1 hafta oldu siparişi vereli. soğudum bile elim iptale gitmiyor değil. ama sonra da pişman olması var özel jetblack renk, kamu ve lansman tam kombo oldu çünkü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 7 Şubat 2025; 23:55:17 >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    DH yi önceden çok takip etmezdim ama çok şey kaybetmişim buradaki yardımlaşma çoğu forum sitelerinde yok yardimlariniz bütün herkese buradan teşekkür ediyorum :) hepsi jet artık düşmanımdir :)

• caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onları sabah saat 9 sularından beri deniyorum ne 1 saat ler bekledim ne 2 olmadı kac kere talep açtırdım sonunda onlar kazandı pes ettim :)

Satın alma tarihi ne peki benim05.02 öğleden önce aldım. Aldığım günden beri 28.02 yazıyor jet black 512 yanında hiçbir aksesuar yok. Lansman hediyesi va yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metal bilek M kullanıcısına yanıt
    Çok yaşa reis :) :)

• mersahin kullanıcısına yanıt

TCM-5TMG-FG1H-HMTC

gece siyahı galiba sizin sipariş de. o renkle alakalı bir sıkıntı var gibi geliyor bana. ilk siparişim 25 şubattı ve 11.02 de kargo görünüyordu muhtemelen bugün yarın gelirdi ama 31i gece verdiğim sipariş nedense bir anda 20 gün ileriye attı garip şekilde. yapacak bir şey yok beklemeye devam.

cihazı bugün dayanamayıp vatan bilgisayarda inceledim, 4-5 yıllık poco f2 prodan sonra sanki toyota corolla ile audi rs6 kıyaslıyormuşum gibi hissettim. çok acayip hoşuma gitti, kargoyu dert etmiyordum pek ama cihazı görünce bir an önce gelse demeye başladım.

• visualize kullanıcısına yanıt

31 ocak akşamı aldım jetblack rengi, kamu ve lansman paket. başta 28 şubat yazdı sonrasında 4 marta döndü. kalsın iptal etmiyorum acelem yok. ama marta da sarkmaz bence o tarihleri bulmaz. 9 u son gün indirimlerin. ondan sonra hızlanır süreç diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 718719720721722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.