Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metal bilek , GLOCK-19 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.462
Cevap
343
Favori
459.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düz siyah nasıl sipariş vereceksiniz yokki Samsung Shop ta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Zevkle okudum abi Eline sağlık
    En iyisi bir ara Media Markt'a gideyim de yakından inceleyeyim elime alayım cihazları merak ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Desene Hasret bitiyor Hadi şimdiden gözün aydın

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Ne demek.. ama şunu da gördüm.. s24 ultra da hiiiç yabana atılacak bir cihaz değilmiş.. insan elindekine alışınca kıymetini anlamakta zorlanabiliyor biraz :) git bi bak bakalım.. hem s24 ultra incele.. hem de s25 ultra.. ikisini de dene tarafını seç :)

Hiç yabana atılır mı abi daha 1 yıllık cihaz ya...
    Bence 23 Ultra bile hala sağlam cihaz
    Bence Samsung tarafında sekizgen 2 ve sonrası olarak tarihe geçti özellikle 23 serisi
    Bakalım bulabilirsem hem 23 u hem 24 u hem de 25uyu inceleyeceğim

Bu arada arkadaşlar kalemde koku var denilmiş
    Geçtiğimiz aylarda kısa süre 23 Ultra kullandım Onda da vardı yani sorun yok ama evet Garip bir durum
    Zaten kalemin yapısı hafif plastik gibi yeni cihazlarda önceden Note 9 ve Note 10 plus kullanmıştım o kalemler bunlara göre daha metalimsiydi Hatta Muhtemelen direkt metaldi...

Kalem rezil kokuyor.. midem bulandı.. çöpü bol olmuş sanırım bu sene bu geri dönüşüm ayağına... :(

S24 ultra candır.. daha s23 ultraya gitme.. efsane telefon ama aldın kullandın eskittin diyesiye kadar gerilerde kalacak....

• soykanhalil kullanıcısına yanıt

70-80 telfona verince 3000 çok göze batmıyor  

Karşılaştırman için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kalem kokma hikayesi 23u serisine kadar dayaniyor ozamanlar da okumuş gbiyim,hem cihaza takilan bi araç cihazin isinmasi içerisinde entegre edilen parcalarin da isinmasi yayiyodur bt ile de calişiyordu sanirim kokmasi normal geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Önemli 2 soru. Eski kiliflar yenisine olacak mi? Eski ekran koruyucu yenisine olacak mi? :)

Başkan ellerine sağlık güzel inceleme ve karşılaştırma olmuş. Geçen sene S24 Ultrayı 3 defa alıp sattım :)

Ben S25 Ultrayı daha çok beğendim. Geçen sene incelemeye gidince S25U kadar etkilememişti beni. Sivri köşe benim için her zaman offside daha şekilli dursa da gün sonunda kullanıma bakarım.

S24 Ultranın iki kenar kıvrımı sanki çimento atarsın da silindir şekilde yığma beton haline getirirsin, onun gibiydi çok sevmemiştim. S25 Ultra boxy tasarım bence daha elit.

Bakalım, yarın bitiyor hasret.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 8 Şubat 2025; 2:41:56 >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Kılıf olmaz zaten de :) ekran koruyucuya da senin için bakmıştım..

S24 ultra orjinal ekran koruyucu s25 ultanın ekranına hizaladım ama enteresan şekilde iki yandan baya açıklık kalıyor.. kılıf dostu boşluk kalır ya normalde onun iki katı kadar üstlerden ve köşelerden kurtatıyor ucu ucuna.. ama biri köşeli biri oval yapıda olduğu için uygulayınca komik durur.. o sebeple s25 ultra için yeni ekran koruyucu almak daha iyi olacaktır abi :)

Kilif icin yine mi kaydirmislar tuslari :)

Ekran koruyucu yetismedi maalesef. Muhtemelen telefon yarin gelir.

Gecici cozum icin kullanicam sonra etiget olayina bakicam en acilinden.. :) magsafeli kilifla iyi fiyat.

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    Kasa yapanları tümden farklı zaten.. köşeli oval kenarlı kabisli bi de kamera delikleri daha büyük olmalı falan.. yani hiç oluru yok üzgünüm :)

Ben daha ordan aldığım ekran koruyucuyu uygulamadım.. yarın hallederim onu da.. kalitesini de o zaman anlarım bana 3 adeti 216 + kargo şeklinde geldi.. tabi kılıf hediyesi de cabası oldu... işimi gördü... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 8 Şubat 2025; 2:50:13 >
    Fiyat guzelmis simdi ruya :)

• Passenger kullanıcısına yanıt
    İnşallah sen de en kısa zamanda kavuşursun.. cihaz güzel.. iyi ki geçmişim diyorum şimdilik.. kronik bişeyi varsa veya benim cihaz özelinde bir sorun varsa onu da ilerleyen zamanda görürüz.. şu akşam-gece kurcaladığım kadarıyla imkanlarım ölçüsünde bir karşılaştırma hazırlamaya çalıştım.. birçok arkadaşımız için fikir verici olacaktır diye düşündüm :) :) inşallah faydalı olmuştur.. aklıma geldikçe de ufak ufak güncelliyorum :)

• Bimba kullanıcısına yanıt
    1,9 GB veriyi 10 dakkada attı yedekten buluttan.. şaşırdım hatta.. ilk sohbetleri zaten 1 dakikada atıyor sonrası medya...

Fotoda hem detayda hem netlikte hemde renk sunumunda s25 ultra bariz önde bide gece dışarda deneme fırsatınız olursa süper olur

• turbo610 T kullanıcısına yanıt
    Onu yarın yapayım üstat olur mu :) azcık uyuyup dinleneyim :)

Aynen yarın yaparsınız iyi uykular👍

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.