Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Jetmax , all_rock , ugurtunc , metal bilek , all_rock Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (7 Mobil) - 15 Masaüstü8 Mobil
5 sn
14.461
Cevap
342
Favori
459.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yola çıktıktan sonra gelen SMS'te takip linki oluyor

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

Titanyum siyah, 512GB

• kedilidede kullanıcısına yanıt
    Valla ekran koruyucuyu hiiiçç uygulayasım yok.. ama 216 lirayı sadece kılıfa vermişsem bile benim için okeydir :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metal bilek M kullanıcısına yanıt
    Valla napiim esnaflığı hoşuma gitti akşam akşam da kılıf işime yaradı baya.. bi de taaa o zamanki postta demişim satıcıya da ürüne de kefil değilim geçici olarak adam öğleden önce sipariş ver dedi verdim ertesi gün hop geldi telden önce.. işi gücü rast gitsin ne diim.. reklam veya işbirliği değildir :) :)

• fener16 kullanıcısına yanıt
    Güle güle harca abim :)

• 256'da değişim kampanyası yok mu?

• Arkadaşlar öğrenci indirimi tekrar aktif olur mu sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • soykanhalil kullanıcısına yanıt
    Bazen 100 liralık kılıf hoşumuza gidiyor bazen 3 bin liralık.. bizde her yol var abi :)

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

seninde tekrar hayırlı olsun..benim için daha heyacanlı dile kolay 8 yıl note 8 ile sonrası bu cihaz..

• Güzel ve detaylı bir inceleme olmuş.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]In Depth Tech Reviewsyoutube
    The Stable Version Of OneUI 7.0 Is Here (Samsung added an insane number of new features). The new features demonstrated on the S25 Ultra running the stable version of OneUI 7.0 compared against the latest version of OneUI 6.1 on the S24 Ultra. OneUI 7.0 is expected to roll-out to older Samsung phones very soon so, here's everything you need to know. #oneui7 #s25ultra #oneui6 #s24ultra Wallpapers by IDTR (Channel's exclusive wallpapers app on the Play Store): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idtr.wallpapersidtr&hl=en Related Videos Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLslSVMTiEPtcdqsPO2PmbjsFXcQ8Ijqy- Follow me on: Facebook: https://www.facebook.com/In-Depth-Tech-Reviews-254187101927126/ Twitter: https://twitter.com/IDTechReviews Instagram: https://www.instagram.com/indepthtechreviews/ Amazon Affiliate Links: Amazon US: https://amzn.to/3AOk4MB Amazon UK: https://amzn.to/36uXJFM Amazon UAE: https://amzn.to/3k9LLcv Amazon Canada: https://amzn.to/3kg0aUy Amazon Germany: https://amzn.to/3hZ4zbT **Chapters** 0:00 - Intro 0:50 - Lock Screen & AOD 10:49 - Home Screen 14:35 - Recent Apps Screen 16:40 - Status Bar 18:11 - Quick Panel & Notifications 23:06 - Widgets 28:32 - Writing Assist 30:30 - Gemini Integration 31:55 - Camera 41:46 - Gallery 56:48 - Samsung Internet 57:28 - Calendar 58:12 - Reminder App 59:28 - Clock App 1:00:22 - Modes & Routines 1:01:13 - Weather App 1:02:10 - Wallet App 1:02:33 - Smart Select 1:03:25 - Phone App 1:04:00 - Game Booster 1:06:18 - Settings 1:14:46 - Minor Tweaks 1:16:22 - Outro
    https://www.youtube.com/watch?v=InJuEFN4Kt0
  • Şu şarj standını satıyorum Zaten elimde aynısı var ikincisi gereksiz oldu

İlgilenen ilana bakabilir

Kapalı Kutu Sıfır Samsung İkili Kablosuz Şarj Cihazı EP-P5400T | DonanımHaber Forum

• Arkadaşlar wifi çok yavaş indiriyor. Yarım saatte 1gb WhatsApp verisini indiremedi. Yapmam/ kapatmam gereken bir ayar var mı? (Eski telefonun çektiği odalarda bu daha az çekiyor ve çok yavaş internet)

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Ben Samsung mağazasından 512 GB'yi 80.000 TL'ye indirimli aldım.

Faturayı şirketime kestirdim istifadem oldu. (Gelir vergisi yüksek çıkıyordu bende oradan düşüyorum direk)

Ayrıca şirket kredi kartlarına da 3 taksit imkanı vardı ondan da faydalandık...

Senin soruna gelecek olursak KDV ihtiyacı olan veya çok vergi çıkan, ödeyen işletmeler fatura aldıkça KDV miktarını vergiden düşürüp az ödüyorlar.

Ben 80K'ya aldım %20 KDV avantajım vardı gider olarak gösterdim 66.666 TL'ye telefonu almış oldum.

• Gece siyahını iptal edip düz siyah sipariş veresim var. Telefon eskidi bizimki daha ortada yok. Kılıf takıyorum zaten görünmüyor bile telefonun ne olduğu pek

• S24 ULTRA VS S25 ULTRA

İLK İZLENİMLERİM :)

TASARIM
    s24 ultra daha güzel ve karakteristik o net.. cihazın bir duruşu var.. farklı ve ultra.. premium.. s25 ultra ise herkes gibi.. s24 ve s25 plusın az büyüğünü kullanıyorum sanki.. yani biz ultracılar olarak malesef herkes gibi olmuşuz.. telefon daha hafif olmuş az daha.. tutuş hissiyatı bence s24 ultra daha iyi.. s25 ultra da kötü değil azcık inceltmişler güzel olmuş ama kenarlar kesiyor bu seferde.. kılıfsız kullanmayacaklar için dert değil.. köşeler ise bence güzel değil ama daha konforlu ve ergonomik olmuş.. ama destek serçe parmağınız daha çok acıyacak alttan tutarken.. s24 ultra 100 ise, s25 ultra da 85 falan tasarıma bütün olarak bakacak olursam..

TELEFONUN RENGİ
    S24 ultra renkleri yani kasa arka kapak vs tasarım renkleri s25 ultradan bence daha güzel.. belki de o kasada o renkler daha güzel duruyordu.. s25 ultranın renkleri çok pastel ve aşırı yanar dönerli ışığa göre.. ben gece siyahı aldığım için bu durumdan kendimce daha az etkilendim. Burası biraz göreceli bir yorum ama serinin farklı renklerini ve tasarımdaki duruşunu değerlendirirsem... s24 ultra renkleri 100 ise s25 ultra renkleri totalde 70 falandır. Ama tek başına gece siyahını kıyas edersem 100'e 110 falan olur :)

EKRAN
    s24 ultramda kumlu görünüm vs yoktu benim.. ama bu konuda global bir şikayet vardı. S25 ultrada da baktım baktım göremedim.. şimdiye kadar yoğun raporlanan global bir sorun da yok bildiğim kadarıyla.. renkler daha canlı ekran daha muazzam ve pamuksu ipeksi gibi s25 ultrada.. ama S23 ve 22 ultra canlılığı da beklemeyin.. sadece s24 ultraya göre çok güzel olmuş.. geçmek için neden ararsanız ekran bir bahane olabilir size.. s25 ultra ekranı genel değerlendirmede 100 ise s24 ultra 75 falan..

KAMERA
    Ne yalan söyleyeyim iyileşeceği yönünde bir beklentim yoktu, s24 ultra neyse onun bi tık cilalısı gibi duruyor. Kötü değil, iyi değil, çekilmez değil.. fena da değil bu arada.. iyi de gibi.. geçişler arası laglar azalmış gibi.. arka kameralar bi tık daha iyi gibi.. ön kamera bireyselde önce daha iyi gözüktü gözüme ama sonra s24 ultra ile yan yana selfi kamerasını açtım beğenmediğim s24 ön kamerası ile s25 ultra ön kamerası kabaca aynı.. çünkü donanım aynı.. özetle s25 ultranın kamerası ön ve arka birlikte 100 ise s24 ultranın kameraları 90'dır.. ama hayalimdeki kamera bir gün 100 olursa şu an s24 ve s25 ultra ancak ve ancak 70'lerde falan dolanıyor bence hala...

SES
    Cıstak cıstak S25 ultra bariz daha iyi! Daha tok daha baslı daha net.. s25 ultra seste 100 ise s24 ultra bence 80 falandır...

İŞLETİM SİSTEMİ
    Malum s25 ultra androidin en yeni versiyonu ile geliyor.. widgetları full transparan yapamadım çoğunda.. otur sıfır.. en sevdiğim özellikti.. ama güzel olmuş değişiklik iyidir.. yağ gibi de kayıyor maşallah.. ama s24 ultra da minnak laglar haricinde pek bir şikayetim yoktu benim.. zaten s24 ultraya da gelir 1-2 aya.. o zaman fark kalmaz..

İŞLEMCİ
    öyle ahım şahım bir test imkanım olmadı ama tüm kurulumlar ve aktarımlar ışık hızında oldu.. öyle takıldım dediğim bir yer yok ki s25 ultrada işlemci laptop işlemcileri ile kapışıyor.. s24 ultra işlemcisi hiç kötü bir işlemci değil.. androidin yeni sürümü de çok rahat kaldırır.. S25 Ultra işlemcisi 100 ise S24 Ultranınki 90 falandır bence.. buna zaman içinde bakacağız...

S-PEN
    Hepimizin malumu bir rezillik ve downgrade olayı. Kepazelik resmen. S24 ultradaki kalemin kıymetini bilin, onu çok sevin :) s25 ultrada özellikler kırpılmış kalem renkleri de saçmalamış.. kalemden bataryayı çıkardılar ama sanırım bu sene de okyanus çöpünü çok koymuşlar.. o kadar kötü kokuyor ki ısınınca.. ıyy midem bulandı... kısa keseyim s24 Ultra kalemi ve özellikleri 100 ise s25 ultranınki 40'tır anca bence...

BATARYA
    Erken yorum yapmak için bile çok erken biliyorum ama saatlerdir telefonu mıncıklıyorum.. %65 çıkmıştı kutudan.. şu an %18 bence gayet iyi.. geleceğe dair umut veriyor.. zaten genel yorumlar da pil için baya olumlu.. işlemci ve işletim sistemi uyumu ve optimizasyonu ile çok iyi süreler alabiliriz. S24 ultranın ilk zamanları ile kıyaslarsam s25 ultra 100 ise s24 ultra pilde 90'dır..

ISINMA
    cihazı kurarken normal olarak ilk kurulumda biraz ısındı.. sol üst yan taraftan ve o hizada kasada arkadan.. ama kurulum sonrası geçiyor.. genelde de serin çalışıyor ama çook da zorlamadım henüz cihazı.. şimdi şarja taktım şarj ısısı da var ama bence normal.. s24 ultra da ısınmıyordu.. bunun soğutma donanımını düşünürsek çok ısınacağını sanmıyorum.. illa puanlama yapacaksak s25 ultra 100 ise s24 ultra 95'tir.

FİYAT
    S24 ultrayı geçen sene 70bine aldım takas ve iki katı hafıza birleşmesine rağmen. Bu sene s25 ultrayı 71e aldım sadece iki katı hafıza ile kamu indirinden yararlanarak.. geçen sene mi pahalı aldım.. bu sene mi ucuz aldım takdir sizin.. s25 ultra fiyatı 100 ise s24 ultra fiyatı 80 puan benim için güncel koşullarda... s25 ultra ile s24 ultra arasında kaldıysanız ya sıfır s25 ultra alın ya da ikinci el s24 ultra.. sıfır s24 ultra pahalı.. üzerini tamamlayın zorlayın s25 ultra alın.. bütçe kısıtlıysa bence s24 ultra hiç yabana atılacak bir telefon değil...

Yukarıda belirttiğim öznel ve bilimsel olmayan puanlamalar doğrultusunda ama tam da matematiksel bir hesap kitap yapmadan...

TOTAL DEĞERLENDİRMEM

S25 ultra totalde 100 puan ise

S24 ultra totalde 90 puan bence

Geçip geçmemek sadece imkan meselesi.. sadece teknik bakarsanız geçiş rasyonel değil.. ama güncel cihazda olunca da güzel oluyor..

s24 ultra doyurucu ve lezzetli bir ana yemekse, s25 ultrada o yediğiniz güzel yemeğin üzerine tok karnına çok lezzetli bir tatlı yemek gibi.. aradaki fark bu kadar bence..

Yatırım, al, sat, tut tavsiyesi değildir...

Karar sizin :) Umarım fikir vermiştir... uzun kullanım tecrübelerini ayrıca paylaşırım..

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

S25 ultrada detaylar biraz daha fazla yakalanmış pembe çiçeklere bakarsanız...
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

S24 ultrada da çok farklı değil ama bazı bozulmalar var detaylarda bilmem farkmedilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 8 Şubat 2025; 3:9:21 >

• metal bilek M kullanıcısına yanıt
    Link varmı

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Link

• yunus_60 kullanıcısına yanıt

Telefon şarjlarını prizden çekip koklarsanız hemen hemen aynı koku tabi kalitesine göre değişir ama onlardan da geliyor.

• 44 plaka kullanıcısına yanıt

Benim de yarın geliyor inşallah ama benim Kırşehir. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• Gökhan5391 G kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s25-ultra-magsafe-kilif-cam-ekran-koruyucu-seti-p-HBCV00007TCGMD?magaza=Etiget&
    300 olmuş

• 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.