bu gri mi siyah mı hocam güzel bu aslında |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (721. sayfa)
-
-
Tabi tabi, bence biz 11i ancak kullanıcaz ya da 11i kargoya verilecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet hocam jetblack rengi. yapacak bir şey yok iptal etmiyorum geç gelsin napalım artık.
-
fatura teslimattan sonra ki bir kaç saat içinde email e geliyor
-
görecez hocam hayırlısı
-
Aynı ekran koruyucuyu almışız bende şu an takılı. Tek handikapı parmak izini zor okuyor, tekrar ve 2 kere tanıtmama rağmen. Onun harici gayet iyi.
-
sert basıp kaydettikten sonra yine aynı mı oluyor hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dün gece kamu indirimiyle ve lansman hediyeleriyle sipariş verdim, bugün kargoya verildi diye mesaj geldi, yarın da teslim edilecek olarak gözüküyor.
-
-
hepsijetten nasıl takip ediliyor acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarın bu etiget i arayacağım herkese kılıf hediye yollamış bana göndermedi :)
Yok benim ki hediye değil cam+kilif paketti Uğur hocama kıyak geçmişler ondan reklam yapıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: metal bilek
Yok benim ki hediye değil cam+kilif paketti Uğur hocama kıyak geçmişler ondan reklam yapıyor :)işin şakası da ben genelde zore lansman kılıfları seviyorum ozellikle siyah.tam bir fiyat performans ürünü.başka kullananlar var mı bilmiyorum.seffaf kılıf arada pislik giriyor sararma oluyor vs
-
renk nedir
Evet. Gerçi şunuda belirtmem lazım ilk baş daha zor algılıyordu şimdi biraz düzelme var ama 3-4 basışta bir ikinciyi mutlaka istiyor
-
Kılıflara 3bin lira veriyormusunuz gerçekten
teşekkürler, 6bin kısmını anlamadım, 256 512 farkını mı demek istediniz?
-
Samsung s25 de işitme cihazi kullanabilen varmi iphone 6 da calsian isitme cihazı s25 dahil samsung un hic bir serisinde çalışmıyor signia isitme cihazı gercekten tuhaf bir durum 1200tl lik cihaz çalıştırıyor ama 80 bin tl lik cihaz calistiramiyor
aynen geri alınıyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X