Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Heisenberg58 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 25 Misafir (4 Mobil) - 22 Masaüstü4 Mobil
5 sn
16.545
Cevap
361
Favori
527.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DreamSs

Telefonda super hizli sarj 2.0 yazmasina ragmen 22w ustunu goremedim. Oneplus 65w ve spigen 45w ile denedim ki samsung super charge destekli sozde 45w da sarj ettigi yaziyor ama 20w gecmiyor. Farkli kablo da denedim kablolar da 50 60w destekli. Usb guc olcer ile bakiyorum. Sarj seviyesi %65 acaba sarji cok diye mi cikmiyor 45w a dedim ama %65de 45w sarj etmesi gerekirdi. Illaha orj mi alcaz yav bu ne boyle?

Şarj seviyesi daha düşükken 45W ile şarj ettiği doğrudur ama siz yazınca %58'deki telefonu ilk nesil 45W şarj cihazı olan EP-TA845X ve onun kutusundan çıkan 5A kablo ile 1 dakika falan şarj ettim. %58'den 62'ye çıkana dek sabit 9V, 3.3A ile 30W civarında şarj etti. Uygulama değil, cihaz ile ölçtüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 11 Şubat 2025; 18:58:5 >
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Düzgün kelime yazamamış müşteri temsilcisi, kaldı ki biz bunlardan ürünün bize teslim tarihini öğrenmeye çalışıyoruz. Amazon sen nasıl müthiş bir detaysın ya.. Cidden samsung adına utanç verici bir durum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S25 ultra dan önce S23 ultra, xiaomi 12t pro, 10t pro, 9t pro kullandım hepsinin ekranı edge diye cam film kullanamıyordum sorun oluyordu hep jelatin kullandım veya kaplama yaptırdım. O kadar nefret ettim ki o jelatin hissiyatından, s25 ultra'ya amfilm aldım film var mı yok mu belli değil cam hissiyatı ne güzel şeymiş yav 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Yuzde 1 cok mantikli gelmedi ama denicem. Usb tester isle deniyorum hocam harici donanim yani yazilim degil hatta kablonun kendi ekrani da var watt goselteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

Düzgün kelime yazamamış müşteri temsilcisi, kaldı ki biz bunlardan ürünün bize teslim tarihini öğrenmeye çalışıyoruz. Amazon sen nasıl müthiş bir detaysın ya.. Cidden samsung adına utanç verici bir durum.

Kamu indirimi filan olmasa hayatta bulaşmazdım Bu işe gerçekten. 13bin₺ fark ediyor diye atladık. Yaşadığımız şeye bak. Şu an bu fiyata başka yerden alabilsem dakika durmayacağım. Telefonu sattım ya can çekişiyoruz vallahi.

Gerçekten başka bir alternatifi varmı şu anda s25 Ultra nın? Vivo x200 pro kurtarmaz mı?

• Freddy Krueger kullanıcısına yanıt

Amfilm bence f/p oranı en iyi olan ekran koruyucu.

• valla bende iptal ettim en son görüştüğümde kargoya verildi dediler.. çekilmez valla %15 inidirim alabilmek adına siparişimi iptal etmiştim.... yazık valla hayatımda hiç bukadar müşteri temsicisiyle görüşmemiştim..

Bende 15 pm yi sattım. Hesap makinesi kadar ekrandan yazıyorum 😂 cidden kepazelik.. Android tarafında değer kaybı en az yaşayan cihaz, samsung S serisi diye biliyorum. Yoksa Çinli telefon üreticileri çok acayip cihazlar yapıyor lakin 2. Eli çok düşüyor..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha öncede sormuştum, samsung değişim kampanyasından easycepe çocuğun redmi note 11 telefonunu göndermiştim, teklif ettikleri fiyat düşük geldi. Teklifi kabul etmezsem yeni fiyat verirler mi? Teklifi yükseltmenin yolu var mıdır?

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Yap abi :)

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

Biz 25 ultraları geçen hafta teslim aldık hocam o biraz senin şanssızlığın :)

• Samsung Shop dan iptal edince ne kadar sürede para geçiyor karta acaba?

1-2 gün içinde iade yapılmıştı bana

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] samsung s24 ultra dan kalan yansıma önleyici orijinal ekran koruyucuyu Samsung S25 ultraya taktım tam oturdu. Güzel oldu eliniz de varsa takın o kadar para vermeye gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 700tl Kadıköy
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 11 Şubat 2025; 19:27:8 >

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• Leonthas kullanıcısına yanıt

Her türlü uzuyor başka bir telefon alsam da yine oda benzer zamanda gelecek Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    aşağı yukarı aynı saatlerde görüşmüşüz ama benim cihazdan ses seda yok, ne diyeceğimi bilemiyorum artık, süreç çok garip bir hal aldı. rengi değiştirdik yarın kargoda dendi, yarın da bitti.

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt
    Beni yeşil için aramışlardı. Garip garip işler

• soykanhalil kullanıcısına yanıt

Ne markadır hocam?

• 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.