Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (820. sayfa)

5 sn
16.492
Cevap
362
Favori
524.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha önce hiç internetten telefon almamıştım hele lansmandan hiç almamıştım. telefon çıktıktan sonra gider alırdım mağazadan. bu ilk oldu. kamu var diye aldık olana bak. renk değişikliğine de razı olduk ama yine gelmiyor telefon :))

• S.a iyi günler arkadaşlar. Samsung doğum günü indirimi kodu bulmam mümkün mü acaba. Nereden alabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gltknugr kullanıcısına yanıt

Kargo istenmiş otomatik sistem yalanı. Şu an Gece siyahı için bekleyen listesindeyim, bazı ülkelerde de bizim gibi yok. Bende yazsam aynı cevabı verirler. İlk dağıtımlar başladığı zaman, bana da aynı cevabı veriyorlardı ama şu an içerisine düştüğümüz durumu anlatmaya gerek yok.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Marka nedir koruyucuda
    Ben kolay kurulum kitli markasız alıp 15 pm ye taktığımda spigeble farkına inanamamıştım sonra benks taktım yok artık dedim

• termomuk kullanıcısına yanıt

Daha gelmedi belki fold serisi ile gelen güncelleme de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben direk ekran koruyucu takmadan bir kaç saat zenginliğin tadını çıkardım  

• gsserhat kullanıcısına yanıt
    Çok mantıkı yapmışsınız. :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metal bilek kullanıcısına yanıt

S25U ekranı S24U ekranından çok daha iyi. 1 yıl kullandım, daha ilk anda aradaki farkı anlayabiliyorsunuz. Bir tür canlılık, netlik mevcut.

1 yıldır 15 pro max kullanıyorum mağazada s25u incelediğimde ben ekranda garip bir durum hissetmemiştim ama 10 dakika falan kullandım tabi. Telefon şu an kargoda bir gelsin iki telefonu yan yana koyup bir karşılaştırma yapacağım aklıma takıldı

Sizin yaptırdığınız koruyucu kötü müdür iyi midir bilemem ama benim daha önce takar takmaz anında söküp attığım birkaç cam koruyucu oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

Bu cihazın ekranı ya sorunlu yada gerçekten bu koruyucu mu yapıyor anlayamadım. İnanılmaz kötü bir beyaz ve siyah dengesi var. Sanki gri bir kaplama katman var gibi. ios ile yanyana kullanan var mı? Uyuz oldum, bu kadar soluk olamaz bu ekran
    S24 ultra kullanıyorum. Arkadaşım da ise 15 pro max var. Karşılaştırdıgımız da ikimiz de hemfikiriz ultra daha iyi. 25 te de samsung lehinedir

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Benim YouTube da bile ısınıyor sizin üretim tarihi nedir, Yani bu kadar teknolojik şanssızlık olmaz kafayı yiyeceğim

• Telefonda super hizli sarj 2.0 yazmasina ragmen 22w ustunu goremedim. Oneplus 65w ve spigen 45w ile denedim ki samsung super charge destekli sozde 45w da sarj ettigi yaziyor ama 20w gecmiyor. Farkli kablo da denedim kablolar da 50 60w destekli. Usb guc olcer ile bakiyorum. Sarj seviyesi %65 acaba sarji cok diye mi cikmiyor 45w a dedim ama %65de 45w sarj etmesi gerekirdi. Illaha orj mi alcaz yav bu ne boyle?

• Titanyum yeşile kavuşan var mı? Bi göremedim canlı canlı🙈

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Batarya %1 iken olur . Bir de neyle ölçülüyor o da ciddi farklı gösterir. Uygulamalar ileyse yanıltıcı harici şarj aletine veya çıkışında göstergeli ölçer ise yanıltmaz.

• Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt

Kavuşmak istedik ancak arayıp renk değiştirmek istediler şimdi değiştirdiğimiz Rengi de göndermiyorlar. Whatsapp dan şimdi konuştuk kısa süre de teslim edilecek kargo sms gelir diyor şaka gibi..

Gerçekten telefonu çok istiyordum. Ancak iptal edip Vivo x200 Pro almayı düşünmüyor değilim şu anda.

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 11 Şubat 2025; 18:50:34 >
  • tlserkan kullanıcısına yanıt
    Bende ki titanyum yeşile sıkıntı çıkarmadılar. Siyaha sıkıntı çıkardılar. Aklımızla dalga geçiyorlar.. Bakalım bekleyip göreceğiz..

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

6000ek destek çok iyiymiş hocam bana gelse hemen babamın telefonu değişirim :)

• C00K kullanıcısına yanıt
    Sana bi güzellik yapayım mı? :)

• C00K kullanıcısına yanıt

boşver hocam alma iyi olsa ne olacak göndermiyorlar ki :)

• 
Sayfa: önceki 818819820821822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.