Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (858. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.843
Cevap
385
Favori
640.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşün hocam 11'inde gelecek olan sipariş için 28'inde gelirse şükredecek hale getirdiler bizi. Gece siyahını çok istemesem siparişi çoktan iptal etmiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pil durumu: 100 - 13%

normal kullanım ve her ayar aktif, çift SIM

6 saat ekran açık 15.5 saat bekleme, gördüğüm tek sorun gece yaklaşık 8-10% pil kullanmasıydı (muhtemelen çift sim olduğu için) telefon rahat 30 saat toplam süre verebilir diye tahmin ediyorum. yeni güncellemelerle bu 40-45 saati bulabilir kullanıma göre. ben çok memnun kaldım hep küçük telefon kullandığım için maksimum 14 saat civarı toplam süre görmüştüm.

• chakra7o C kullanıcısına yanıt

keşke titanyum siyah yapsaydınız hocam. en çok o var şu an ellerinde. beyaz dediğiniz titanyum gümüşse stoklarda gözükmüyor şu an. satışa açık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun_agüero_16 -- 13 Şubat 2025; 16:31:40 >
  • lansman kodu olan var mı acaba? acil lazım 0531 886 16 82

• kun_agüero_16 kullanıcısına yanıt

keşke hocam ya ama ne bileyim beyaz yapayım dedim beyaz da çok vardır diye ama yok olmayınca olmuyor maalesef bakalım daha kaç gün böyle serzenişte bulunacağız forumda :) Benden sonra alanlar cihazdan bıkacak ben daha cihaz acaba bugün mü gelecek diye diye bekleyeceğim dhl mesajı maili gelsin diye... Ama bir daha mı tövbe samsun ön sipariş siparişi vermek

Ama bugün aklıma ağzıma geleni söyledim müşteri temsilcisine hocam. İçim rahatladı resmen. Günlerdir çektirdikleri az değil. Beni sinirlendiren telefonun zamanında gelmesi gelmemesinden daha çok iletişim için bizim uğraşmamız ve bir türlü net birşey söylenmemesi. Şu zaman net gelecek de veya gelmeyecek başka formül bulalım de. O da yok. Bakalım ne olacak.

• visualize kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş, Spigen alacağız herhalde geri. 😂

ee hocam siz arasanız titanyum siyah istiyorum elinizde var ondan artık beklemek istemiyorum deseniz olmaz mı. şansınızı deneyin.

• unifeb70 U kullanıcısına yanıt

bende aynı sizin gibi söyledim ama karşımda duvar gibi çıt çıkmıyor ben bağırdığımla kaldım yani haklısınız efendim bilmem ne ....

öyle yaparlar mı acaba ?

• Ben hala whatsapp aktarımını yapamadım. Telefonu alalı bir hafta oldu evde yatıyor. Eski telefondan devam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mehmetpcan1 M kullanıcısına yanıt
    Bunun total ücreti sanırım 30 euro alışveriş sınırını aştığı için alamıyoruz.

ben olsam beni bugün aradıklarında derdim hangi renk var elinizde beklemek istemiyorum artık diye. şimdi de arardım hocam. siz bilirsiniz tabi...

• R0llingMan kullanıcısına yanıt

Sahibinden, dolap gibi uygulamaları takip edin.

yani söylediği şu oldu en geç 28 şubatta cihaz sizde olacak bu yarında olabilir pazartesi de olabilir ama en geç 28 şubatta cihaz elinizde olacak... ama arıyorum hemen siyah renk için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 13 Şubat 2025; 16:39:51 >
  • chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Titanyum mavi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt

Titanyum mavi, 5 şubat.

Sonuç hakkında bizi de bilgilendirirsen sevinirim hocam.

• unifeb70 U kullanıcısına yanıt

Elbette hocam...

Başka renk istiyorum dedim, ama klasik cevap olarak ilgili birime notunuzu iletiyorum diyorlar. İlgili birim de dönüş yapmıyor

• 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.