Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cucker , episilon Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.843
Cevap
385
Favori
640.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla çok kötü oldu ya. Eşim titanyum griyi kullanıyor. Ben izliyorum s22 ultra ile 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L_Lawliet kullanıcısına yanıt
    Bunlar renk değişikliğini de pas geçip yeni taktiklere girişmiş anlaşılan. Koskoca firma olduğunu bilmesek bizi dolandırıyorlar diyecem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unifeb70 U kullanıcısına yanıt

77'ye aldık diye siparişi iptal edecekler utanmasalar...

aynen belirttiğiniz gibi oldu klasik not almışta ilgili birime iletiyorum.... Ruhunuza bile beddua....

• Valla Samsung'dan soğuttular... 77'ye başka alternatif yok...

İstesen bu kadar beceriksiz insanları bir arada tutamazsın yaaa...

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Çıldırtıyorlar adamı kaç kayıt açtılar döncez diyip, asla dönmüyorlar

• İlk gece sipariş versen sonradan kampanya çıkıyor ortaya, 3-4 gün sonra sipariş versen 30 gün sonraya kalıyor siparişin.. iki ucu termal macunlu değnek... yazık.

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]
    Ayrıntılı dediğimizde Ekran kapalıyken hiç göstermiyor. Kısa aktifse bir satır gösteriyor. Ayrıntılı seçildiğinde Ayrıntılı bildirim göstermemesi ile ilgili bilgisi olan var mı? Aslında iostaki gibi Ekran kapalıyken tam bildirim göstermesini istiyorum. Nasıl yapabilirim.

• Sfred kullanıcısına yanıt

yasal olmadığından dolayı sanırım tr'de yok bu.

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Abi şaka mı bunlar ya. Ulan siz arıyorsunuz siz teklif veriyorsunuz sonra yine siz vazgeçiyorsunuz. Küfretseler daha iyi

Oyun harici kullanımlarda anca idare ettirir... Takılmalar ısınmalar S22 Ultra Samsung üretimli kendini kanıtlamış rezil Qualcomm SoC lisi ... 8 Gen 1 ...

İyi dayanmışsın.

Sana kısmet geç almak :) .

• agimnat A kullanıcısına yanıt

kilit ekranı bildirimlerinden kartları seçin aodda göstermiyor tam boyut. lockstar ve notistar da deneyebilirsiniz istediğiniz kişiselleştirme bulunur

• arkadaşlar telefon numarası probleminden dolayı ilan veremedim ikinci el bölümünde ama 75e titanyum black isteyen bana pm atabilir.

• mersahin kullanıcısına yanıt

Neden satıyorsunuz?

• Sfred kullanıcısına yanıt

Cube indir

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Takılma yok abi de oyun falan oynamak lazım. Gerçi çocuklardan dolayı oynayamıyorum. :)

Eşim iphone istiyordu, onu zor ikna ettim samsunga. Şimdi o kullanıyor, ben bakıyorum 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L_Lawliet -- 13 Şubat 2025; 17:5:24 >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

lansman ürünleri olmadan sipariş vermiştim yanlışlıkla, dün teslim ettiler kodum var ürünleri gönderin dedim. olmaz öyle dediler. o zaman iade edip lansman ürünleriyle sipariş vereyim dedim. tamam dediler.

bunlara iade edeceğime burda o fiyata alamayacak olan birine yardımcı olayım diyorum.

henüz kargo poşetini bile açmadım zaten iade olacak büyük ihtimalle diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersahin -- 13 Şubat 2025; 17:7:27 >
  • erenysfl kullanıcısına yanıt

Bu kadar malı toplasan aynı yerde mümkün değil bulamazsın yaa :)))

• Kamera ringleriyle alakalı bir durum fark ettim cihazı elinde olanlar bakabilir mi? biliyorsunuz kamera yuvarlakları yapıştırma, durum şöyle, en alttaki kamera yuvarlağı ile arka cam arasındaki boşluğa tırnağım giriyor, ortadaki kameraya girip girmeme arası, en üsttekine de tırnak girmiyor. Tam kusursuz derken Samsung yine yaptı yapacağını canım sıkıldı umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 13 Şubat 2025; 17:9:57 >
  • 
Sayfa: önceki 857858859860861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.