Bi gelsin de inşallah. 😊 Telefonu gelip de oyun oynayan var mı? Varsa hangi oyun 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (865. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
Gride sorun yok hemen kargoya veriyorlar dediğiniz gibi yeşil yüzünden bekletiyorlardır.
Tahmin: büyük ihtimalle özel renklerin TR sevkiyatı geç gelecek şekilde planlandı ve nasıl olsa kimse almaz denerek az stokla siparişi verildi ancak talep çok oldu. Gelecek özel siyah rengin alan kişilere yetmeyeceğini bildikleri için birazını iptal ettirdiler ama kalan renkler gelince gönderileceği için onlara sorun yok dendi. (Büyük ihtimal olay tam olarak böyle olmuştur.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Şubat 2025; 21:38:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde en ucuz olduğu ülkeyi özenle seçiyorlar, cihazın Kore’den ucuz satıldığı bir yer olabilir mesela. Ek olarak birçok ülkede lansmana özel indirimler var onları da fiyattan biraz düşebiliyorlar.
Hocam özel mesaj sistemim kapalı, açmadılar. Mesajı tam okuyamadım, ama anladığım kadarıyla: Çağrı merkezinden iptal ettim.
Evet siteden iptal edemedim. Siz nasıl iptal ettiniz diye sormuştum. Teşekkür ederim arayayım bende çağrı merkezini.
-
Evet Warzone Mobile oynuyorum,Ama aşırı şarz tüketiyor
-
Doğum günü kuponu olan var mı hazırda? Kamu sayfasında bir üründe deneyeceğim? Telefon değil..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cidden son yıllarda ben bu kadar keyifli bir telefon kullanmadım. Bu telefona bir de güzel Karbon kılıf alacağım, yakışır. Seneye kadar benimle bu sefer.
-
Telefonu gören herkes beğeniyor şimdilik.. kötü şeffaf kılıfla gidip geliyorum işe :) :) kindsuit deri kılıf geldi ama Prffsr arkadaşımızın ki hatalı gelince kıyıp da açmadım.. yurtdışı ucuz yollarını arıyorum deri kılıfın.. bulursam açmadan iade edeceğim samsungdan aldığımı...
Bende bazi arkadaşlara kod vermek isterdim ama mail kontrol ettim klima yada tv için yaziyor :)
-
Kampanyalar birleştirilemez
Robot süpürgeye deneyeceğim.. %10 kazara olursa muazzam indirim olacak.. hiç olmazsa kodu denemek istiyorum kişi kendisi kullanacak olsa da.. bi bakayım indirim düşüyor mu? Düşüyorsa kod arayışına veya çözümüne gireyim.. olmuyorsa zaten gündemimden çıkarayım istiyorum.. o sebeple denemelik de olsa doğum günü kodu lazım :)
16 pm ve s25u karşılaştırma videolarında denk geldim de; şu iosta iconların renklerinj değiştirmek çok güzel geliyor bana. s25u da yok bildiğim kadarıyla değil mi.
-
bunlar söz verilen 2.500 TL kuponu da vermezler o zaman, yarın biz öyle bir şey demedik derlerse şaşırmam. rengi değiştirdiğimizle kalacağız anlaşılan, gece siyahı da 28 şubatta kargoydu rengi değiştirdik yine durum aynı. vallahi pes.
yalnız değilsin hocam, ben de gümüş olanı seçtim hemen kargo dedikleri için ama o da yalan oldu.
Sipariş hangi aşamada Hocam
Arkadaşlar bilen biri yazarsa sevinirim,Samsung galeri uygulamasını silip tekrardan kurmak istiyorum ama galaxy store de bulamadım. Nerede bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X