Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (865. sayfa)

5 sn
17.346
Cevap
366
Favori
553.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi gelsin de inşallah. 😊 Telefonu gelip de oyun oynayan var mı? Varsa hangi oyun 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbi46 E kullanıcısına yanıt
    ölçtüm s25 ultra eni 1 mm daha geniş , s24 ultra dan , kasa olarak değil , ekran olarak
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem_For_a Dream kullanıcısına yanıt

Gride sorun yok hemen kargoya veriyorlar dediğiniz gibi yeşil yüzünden bekletiyorlardır.

Tahmin: büyük ihtimalle özel renklerin TR sevkiyatı geç gelecek şekilde planlandı ve nasıl olsa kimse almaz denerek az stokla siparişi verildi ancak talep çok oldu. Gelecek özel siyah rengin alan kişilere yetmeyeceğini bildikleri için birazını iptal ettirdiler ama kalan renkler gelince gönderileceği için onlara sorun yok dendi. (Büyük ihtimal olay tam olarak böyle olmuştur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Şubat 2025; 21:38:24 >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

Genelde en ucuz olduğu ülkeyi özenle seçiyorlar, cihazın Kore’den ucuz satıldığı bir yer olabilir mesela. Ek olarak birçok ülkede lansmana özel indirimler var onları da fiyattan biraz düşebiliyorlar.

• chelisky_ C kullanıcısına yanıt

Hocam özel mesaj sistemim kapalı, açmadılar. Mesajı tam okuyamadım, ama anladığım kadarıyla: Çağrı merkezinden iptal ettim.

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt

Evet siteden iptal edemedim. Siz nasıl iptal ettiniz diye sormuştum. Teşekkür ederim arayayım bende çağrı merkezini.

• L_Lawliet kullanıcısına yanıt

Evet Warzone Mobile oynuyorum,Ama aşırı şarz tüketiyor

• Doğum günü kuponu olan var mı hazırda? Kamu sayfasında bir üründe deneyeceğim? Telefon değil..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Cidden son yıllarda ben bu kadar keyifli bir telefon kullanmadım. Bu telefona bir de güzel Karbon kılıf alacağım, yakışır. Seneye kadar benimle bu sefer.  

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Telefonu gören herkes beğeniyor şimdilik.. kötü şeffaf kılıfla gidip geliyorum işe :) :) kindsuit deri kılıf geldi ama Prffsr arkadaşımızın ki hatalı gelince kıyıp da açmadım.. yurtdışı ucuz yollarını arıyorum deri kılıfın.. bulursam açmadan iade edeceğim samsungdan aldığımı...

• Bende bazi arkadaşlara kod vermek isterdim ama mail kontrol ettim klima yada tv için yaziyor :)

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    TR ile alakası yok.

Bu Samsung ABD

Bu da Samsung İngiltere

Cihaza talep çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Kampanyalar birleştirilemez

• Windows 11 kullanıcısına yanıt
    Robot süpürgeye deneyeceğim.. %10 kazara olursa muazzam indirim olacak.. hiç olmazsa kodu denemek istiyorum kişi kendisi kullanacak olsa da.. bi bakayım indirim düşüyor mu? Düşüyorsa kod arayışına veya çözümüne gireyim.. olmuyorsa zaten gündemimden çıkarayım istiyorum.. o sebeple denemelik de olsa doğum günü kodu lazım :)

• 16 pm ve s25u karşılaştırma videolarında denk geldim de; şu iosta iconların renklerinj değiştirmek çok güzel geliyor bana. s25u da yok bildiğim kadarıyla değil mi.

• Eskiden işaretlediğim kısım 24 ü bulunca yani bir uygulamadan gelen bildirim sayısı 24 ü bulunca o uygulamadan gelen bildirim kesiliyordu. Bu bildirimleri silene kadar hiç bildirim gelmiyordu. One ui 7 ile bu sınır kaldırılmış anlaşılan. Test ediyorum bakalım kaça kadar çıkacak. Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qTr -- 13 Şubat 2025; 21:56:30 >
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt
    bunlar söz verilen 2.500 TL kuponu da vermezler o zaman, yarın biz öyle bir şey demedik derlerse şaşırmam. rengi değiştirdiğimizle kalacağız anlaşılan, gece siyahı da 28 şubatta kargoydu rengi değiştirdik yine durum aynı. vallahi pes.

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    yalnız değilsin hocam, ben de gümüş olanı seçtim hemen kargo dedikleri için ama o da yalan oldu.

• BayAFYOK kullanıcısına yanıt

Sipariş hangi aşamada Hocam

• Arkadaşlar bilen biri yazarsa sevinirim,Samsung galeri uygulamasını silip tekrardan kurmak istiyorum ama galaxy store de bulamadım. Nerede bu

• 
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.