< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (866. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
benim renk değişikliği olan siparişimde lansman ürünleri vardı. şimdi kargoda yarın teslim olacak büyük ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim cihaz kargo bekleniyor aşamasına geçti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende de aynı durumda da hocam siparişi dün verdim ben teslimat kısmında 15/02/2025 diyor. Kesinlikle yetiştireceklerini düşünmüyorum. Acaba hepsijet pazar günleri de teslim yapıyor mu ona güvenip bir gün aksatma gibi bir durumları olabilir mi ?
-
Hepsijet bölge bölge pazar günü de teslimat yapıyor daha evvel tecrübem oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kargo konusundan bağımsız android telefona 8 yıl aradan sonra dönüyorum. 7-8 yıl kadar iphone'un her serisini kullanmış birisi olarak android konusunda özellikle samsung konusunda cahil durumdayım. Aklıma takılan durumları siz değerli arkadaşlarla paylaşayım. Şarj adaptörü muhabbetini hediye içerisinde gelen 25 w ile yapmak yeterli olur mu ileride pil sağlığını düşünmek açısından. Yoksa 45 ya da 65 w olan trio şarj adaptörünü alıp geçmek yeterli olur mu ? Birde son olarak herkes şarj etme durumu ile alakalı bir şeyler sallıyor. En ideal kullanım aralığı 20-80 midir yoksa 20-100 olduğunda çek şeklinde mi ilerlemek lazımdır?
-
teşekkür ediyorum hocam bilgilendirmeniz için
-
20 80 aralıgı iyidir 10 günde 15 günde 1 100 yapabilirsin.
25w yeterli gelir zaten samsungun 45w ı 25w gibi birşey. 45te alsan çok bir değişiklik olmaz boşa masraf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 13 Şubat 2025; 22:32:7 > -
Hayır hocam kullanıyorum. Zaten s23u kullanıyordum onu 25'e yükselttim. 15Pm de duruyor da revaçta düştü 😅 bu arada teşekkür ederim. Daha iyileri size nasip olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
genel kanı 25w yeterlidir ilaveten şarj cihazı almanıza gerek yok. şarj olayı da 20 den aşağı 80 den yukarı çıkarmayın. ayda 1-2 tam bitirip doldurun. özeti bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben müşteri hizmetleri ile görüşmelerimden hiçbir sonuç alamadım, ciddi anlamda gerildim artık. Yarın ola hayrola diyorum, sabrım tükendi:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harbiden 20-80 aralığında kullanabiliyormusunuz telefonları ?👏👏
mesajları geriden gelerek okuyordum konudaki, birkaç arkadaş kargo aşamasına geldi geldi diye yazınca kontrol edeyim dedim kargo bekleniyor aşamasına gelmiş. 10unda görüşme yapmıştık 3.5 günde ancak kargo aşamasına geldi, ümit ediyorum ki sabaha kargo mesajı gelir. ayın 22sinde 10 günlük karadenize gideceğim yola çıkmadan teslim olsa diye bekliyorum sırf.
Buradan indirebilirsiniz hocam
https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-gallery/variant-%7B%22arches_slug%22%3A%5B%22arm64-v8a%22%5D%2C%22minapi_slug%22%3A%22minapi-30%22%7D/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X